Ktorá hra je podla vás najstrašidelnejšia ???
-
konopes
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ktorá hra je podla vás najstrašidelnejšia ???
toto vystrasilo aj mnaStando napísal:to ako pises chalan? ked si sa nebal tak sem nepis a nespammuj...ja som sa najviac "bal" asi pri FEAR. najviac ma vsak nastrasila rura ktora vystrelila zo stropu v hre AVP2
do toho hrala taneprijemna hudba(hral som to v noci,vsade ticho,v miestnosti bez okien,uplna tma,sluchatka...
a si pamatam,ako sa tam hupali take haky,a to vyzeralo na detektore pohybu ako 4 postavy co sa hybali...som sa plizil som sa bal ze tam budu alieni...a to boly haky...jak sa mi vtedy ulavilo
fakt AVP2 bolo nechutne,za marinaka som sa daleko nedostal,za Predatora som to presiel a za Aliena som sa dakde zasekol ,nevedel osm kam dalej
-
Hulkm
Professional
moja naj hra je urcite doom 3....to sa jednoducho nedalo vela hrat za den a hlavne nie vecer...ani som to nedohral po jednom incidente na wc....prezeram kabinky z prava do lava, nikde nic posledna iba tma tak vytahujem baterku a akurat ked som ju zapol vyskocila po mne dvojhlave hovedo a ja som sa skoro po*ral, zacal som ho mlatit baterkou kym som si uvedomil a som prepol na brokovnicu a dal head shot(kto by nedal s pol metra)...ulozil a vypol a od tedy nezapol.
iny pripad je jericho ktory som ani nechcel hrat lebo sa budem bat ale ked som to zohnal a zapol tak som za tym sedel kym som to nepresiel velmi ma to bavilo
iny pripad je jericho ktory som ani nechcel hrat lebo sa budem bat ale ked som to zohnal a zapol tak som za tym sedel kym som to nepresiel velmi ma to bavilo
-
miki690
Medium Professional
Ja som zo strasidelnych hier hral len Bio-shock a mal som dost ... ked som pozeral ako to kamos hra, stale mal malo nabojov strielal ovela viac ako tebalo a tak, tak som to nechapal ... potom som tu hru zacal hrat aj ja a uz som pochopil, ze ked z poza rohu vyskoci zombik (or what) tak je problem nevystrielat donho zasobnik aj ked zdochne po prvej rane ... hral som to dokopy asi 2 hodiny a nemal som na to nervy, cize ak existuje nejaka hra co je strasidelnejsia tak ju urcite nechcem hrat 
-
Eru
Light Professional
nemam rad tento typ hier... jedine co som skusal bol doom 3 ale ten som vypol po 15 minutach a potom radsej aj vymazal aby na mna nieco nevyskocilo z harddisku ci co
ale pozeral som videa na ten condemned a asi to stiahnem vyzera to dobre. imho aj max payne 1 dokazal byt dost strasidelny hlavne v sne c. 1...