22" LCD LG vs ASUS
22" LCD LG vs ASUS
Neviem sa rozhodnut medzz týmito dvoma LCDčkami plss poradte..
LCD ASUS VW222S vs. LG LCD L225WT-BF-wide , prípadne nejaký iný v tejto cenovej hladine.
LCD ASUS VW222S vs. LG LCD L225WT-BF-wide , prípadne nejaký iný v tejto cenovej hladine.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
btw. ak mas moznost oba monitory vidiet zapnute v nejakej predajni urcite sa zabehni pozriet a potom mozno aj sam zistis ktory z nich ti bude pasovat viac
edit://
N.1 / nie samsung nema garanciu ako asus ale este som nevidel, ze by niekto na monitory samsung nadaval alebo ze by sa niekomu pokazil
pato83/ plne s tebou suhlasim ohladom znacky BENQ
Na kazdom sa ti mozu postupne vypalovat pixely, to je dane technologiou. Ale aj tak by som bral skor LG ako Asus, dovody su take, ze som videl Asus, Benq, Samsung aj LG. LG vlastnim uz druhy a nemozem si stazovat. Uhly a podanie farieb je celkom fajn. Benq napr. ani zadarmo, teda pokial nechces uz pri miernom pohlade zboku vidiet ako vyzeraju invertovane farby, hnusN.1 napísal:to znamená že na LG sa mi možu postupom času vypaľovať pixely ?? alebo . ako ? nerozumiem moc tomu .. a samsungy maju tiež taku garanciu ako asus
-
vandal666
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
mam benq, s tym pohladom zboku suhlasim ale ja zboku nepozeram a kto chce pozerat zboku (kamarati..?) tak to je ich problem
benq u mna pred rokom a pol vyhral kvoli cene 
btw.: medzi asus a LG by som si vybral LG (nemam osobne skusenosti ale LG sa mi zda lepsie z hladiska dizajnu i parametrov aj celkovo z toho co citam na forach)
btw.: medzi asus a LG by som si vybral LG (nemam osobne skusenosti ale LG sa mi zda lepsie z hladiska dizajnu i parametrov aj celkovo z toho co citam na forach)