a dalsia otazka: je mozne pouzit v GPS scany topografickych map?
GPS pre mobil
GPS pre mobil
na ceste ku mne je nokia n81. je mozne k nej kupit aj BT gps modul. kolko kanalovy by mal byt?
-
kmsoft
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
gps
samozrejme.k fonu mozes pripojit cez bt prakticky aky kolvek bt gps externy modul.kedze ma n81 symbian 3rd9.2 mozes spolu s gps modulom vyuzivat viacero app na ci uz auto turisticku navigaciu a aj geocaching.na vyber mas viacero softov s viacero zameranim staci si len vybrat.co ti mozem odporucit pokial budes kupovat gps krabicku mala by mat urcite vyborny znamy a rozsireny chipset sirf star iii a vydrz bat aspon cca 9 az 10 hod ostrej prevadzky. gps chip sirfiii montuje vela vyrobcov do svojich zariadeni uz len ceny a vydrz prip hmotnost alebo verzia bt je rozdielna.osobne pouzivam bt gps modul navibe gb 735 sirfiii asi 8 mes spolu z n80 a max spokojnost.momentalne je myslim na alze za cca 2100 sk
-
->slavo<-
Addict
Ja by som ti odporučil 51kanalvoy GPS modul moj kolega ho ma a max spokojnost on je taky vyletny typ tak to použiva aj ked chodi peši a nikdy snim nemal problemy.
vačšia citvlivost ako pri 20k
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10346285
EVolve goTRAX
GPS prijímač s chipom MediaTek MT3. 51 nezávislých kanálov pre satelitnú navigáciu, vhodný na turistiku, geocaching, auto navigáciu. Pripojenie k mobilným zariadeniam cez BT dosah do 10 m. Dobíjateľná batéria, vysoká citlivosť, plynulé zobrazenie zmeny smeru pri turistike, protokol NMEA 0183 v.301, GGA, GSA, GSV, RMC, VTG, MTK NMEA Command, kompatibilita s navigačnými programami TomTom, iGo a pod. Dodávaný so sieťovým adaptérom a s adaptérom to zapaľovača automobilu.Trial vezria software smart2go
vačšia citvlivost ako pri 20k
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10346285
EVolve goTRAX
GPS prijímač s chipom MediaTek MT3. 51 nezávislých kanálov pre satelitnú navigáciu, vhodný na turistiku, geocaching, auto navigáciu. Pripojenie k mobilným zariadeniam cez BT dosah do 10 m. Dobíjateľná batéria, vysoká citlivosť, plynulé zobrazenie zmeny smeru pri turistike, protokol NMEA 0183 v.301, GGA, GSA, GSV, RMC, VTG, MTK NMEA Command, kompatibilita s navigačnými programami TomTom, iGo a pod. Dodávaný so sieťovým adaptérom a s adaptérom to zapaľovača automobilu.Trial vezria software smart2go
je to pre mna velmi dobre: lacne a hlavne nemusim mat xyz pristrojov... a garmin som tam mal, ale ten sa s pokrytim moze pred mcguiderom skryt do kuta od hamby...jasan21 napísal:GPS na mobile nieje velka vyhra kamarat ho ma a som porovnaval s mojim garminom....moja navigacia stala 8 000 a jeho telefon 17 000 na akciu v orangei a predsta sa velmi nechytal....no ako nudzove riesenie to nieje zle
ale: soft na turisticke mapy, popripade funkcny navod na kalibrovanie podla scanov... pls