VNC - vzdialené ovládanie

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
sekenke
Amateur
Amateur

VNC - vzdialené ovládanie

Príspevok od používateľa sekenke »

Čaute ludia.. Potreboval by som pomôcť s jednou vecou. Neviem či je to vôbec možné ale dúfam že sa to dá.. Mám spojazdnené VNC a ovládam počítač mojho mladšieho brata ked potrebuje pomoc pri inštaláciach a pod. Chcem sa spýtať či je možné pomocou VNC dostať sa aj do druhého konta ktoré mám vytvorené na brachovom pc.. problém je v tom že ked v danom konte mojho bracha dam switch user, tak ma síce vyhodí do prostredia kde sa menia užívtelské kontá, ale po kliknuti na ikonku konta a napisani kódu už nevidím absolutne NIČ. Aj ked brachovi sa to druhe konto normalne zapne, ale ja už ho nemôžem ovladať a ani ho nevidím.
Poradte prosím ako by som to mohol vyriešiť. Za pomoc vopred ďakujem. Wink
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

A máš to VNC zapnuté aj na svojom konte? Možno po opätovnom prihlásení by Ťa to aj mohlo vyhodiť, ale opätovne by si sa zapojil (akoby si sa prihlasoval na bratove konto)

//ak to moje je nepochopiteľné, tak som to myslel presne tak ako písal Lopik.. ;)
Lopik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lopik »

no pockaj ... ved ked zmenis konto , tak ty ako Viewer a on ako Server stratite spojenie , pretoze On (server) sa odlogoval. No a po nalogovani na to druhe konto, uz Ty (Viewer) nemas spojenie s jeho serverom ... cize najskor musis VNC server zapnut na oboch kontach. Ale neviem ci po prihlaseni na druhe konto ostane spojenie aktivne. To potom bude treba urobit reconnect spojenia, ako sa to uz spominalo. Tot moj nazor
sekenke
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sekenke »

No skúšal som sa aj opätovne spojiť, ale potom ako som zadal ip adresu a heslo, sa nadviazalo to staré spojenie a vrátilo ma to zas do prostredia kde si vyberám kontá. A skúšal som aj zapnúť v tom druhom profile vnc server, ale aj tak to spravilo to isté(vrátilo ma to na výber uživatelskych kont). Čiže vaše teorie sú asi správne. Problém bude v tom že po nalogovani sa na nové konto sa strati spojenie. Nedá sa to nejako inak ??
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

VNC jesomarina... stiahni si Remote administrator 2.2 mam aj key k nemu to je pecka ;)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ty a da sa v Remote administrator nastavovat pomer stran obrazovky?Mam prepojene book a PC.A ak sa pripojim z PC,tak sa mi obrazovka booku"nezmesti"na obrazovku PC..
Dawn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dawn »

midnight_man napísal:VNC jesomarina... stiahni si Remote administrator 2.2 mam aj key k nemu to je pecka ;)
este nam vysvetli v com je VNC oproti remote administrator somarina...
Napísať odpoveď