Nie, o tom mi vobec neide. Len z toho principu ze naco budem nosit nieco co zjavne propaguje NS ked niesom zastancom tohto politickeho zmyslania
// AxXis: uz chapem lebo si napisal preco by nemohol byt poloskin fasos a asi si chcel povedat polocigan. Bol o tom aj taky film ale uz si nepomeniem ako sa volal, bolo to o Zidovy co sa pridal k nackom pretoze nanavidel svoj narod. A nevravim ze nemoze byt, vsedko moze byt, ale je to uplny nezmysel vravim ako keby si cernosi spravili diviziu WP, prve co mal spravit ked bol cigan a chcel uznavat NS ze sa mal zastrelit... A ja som skor sa sudrznost vsedkych Slovanov s tym, ze si zachovaju svoje tradicie.
// Dieg0 Mam tam tolko chyb asi preto lebo to pisem na rychlo a nechcem sa s tym pyplat pol hodinu kym si uvedomim vsedky gramaticke pravidla. Ty rozpravas po Slovensky od narodenia ja od 5 rokov, to je dost rozdiel... A nieco co sa Tebe zda samozrejme a jasne nemusi byt aj mne. Zato nemusim byt menej inteligentny, ale ked niekto namiesto argumentov pouziva slova: je*** a podobne, tak skor to o niecom svedci.