Je legalna znacka Thorsteinar?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ujo Marky napísal: neviem preco by som sa ako "polo"slovak nemohol hlasit k im cielom...
Vies vole,
ona mne sa zda precudesna jedna vec. Poloslovak, je najvacsi nacionalista na fore, Slovensko mu priam srsi z tvare...to nieje nic zle, vsak maj Slovensko rad...ta cudna vec je, ze si nedokazal za boha pochopit ako moze byt polovicny cigan neofašo

///
co na tom nechaps?
Si polovicny Slovak a si ultranacionalista. Tak preco by polovicny cigan nemohol byt rovnako neonacista? Moznoze proste nenavidel svoje korene...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

axXis napísal:ta cudna vec je, ze si nedokazal za boha pochopit ako moze byt polovicny skin neofašo
Toto ani nechapem :D Skus to napisat inak lebo netusim vobec co si napisal :P
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ujo marky stratil slova :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Dieg0 napísal:nacionalizmus = je vlastne smer politicky pokladajuci narod za zakladnu spolocensku jednotku,precenuju vlastny narod na ukor inych narodov
nacizmus = nacionalny socializmus (NS) je vlastne "basic" nemecky fasizmus
:smt117 haha

Ostatne komentare sa nesu v podobne humornom duchu. Dakujem.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

A aryan je tiez kuzelnik :D.Vyjadri sa na poslednu vetu a to co bolo smerovaneho priamo na neho na to sa samozrejme vyserie :D
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

Ujo Marky napísal:Mne je to tiez jedno kam idu peniaze z predaja :D Ale uz len z principu by som to nenosil :P OT: Cital si Mein Kampf? :P
Aky princip ? Strach z pomsty antifasistov? A Mein Kampf som necital a ani ma to nejak nelaka (A tiez nemam holu hlavu a nenosim steely ak ti ide oto :wink: ). Kazdy si moze obliect co sa mu zachce, len ludia maju voci vsetkemu predsudky...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Nie, o tom mi vobec neide. Len z toho principu ze naco budem nosit nieco co zjavne propaguje NS ked niesom zastancom tohto politickeho zmyslania :P

// AxXis: uz chapem lebo si napisal preco by nemohol byt poloskin fasos a asi si chcel povedat polocigan. Bol o tom aj taky film ale uz si nepomeniem ako sa volal, bolo to o Zidovy co sa pridal k nackom pretoze nanavidel svoj narod. A nevravim ze nemoze byt, vsedko moze byt, ale je to uplny nezmysel vravim ako keby si cernosi spravili diviziu WP, prve co mal spravit ked bol cigan a chcel uznavat NS ze sa mal zastrelit... A ja som skor sa sudrznost vsedkych Slovanov s tym, ze si zachovaju svoje tradicie. 8)

// Dieg0 Mam tam tolko chyb asi preto lebo to pisem na rychlo a nechcem sa s tym pyplat pol hodinu kym si uvedomim vsedky gramaticke pravidla. Ty rozpravas po Slovensky od narodenia ja od 5 rokov, to je dost rozdiel... A nieco co sa Tebe zda samozrejme a jasne nemusi byt aj mne. Zato nemusim byt menej inteligentny, ale ked niekto namiesto argumentov pouziva slova: je*** a podobne, tak skor to o niecom svedci.
erino
Expert
Expert

Príspevok od používateľa erino »

no ja mam zopar veci od THORSTEINAR a nemam stim ziadni problem, ani z policiou ani z pankacmi znikym...
Nesom skin ani nic podobne proste maju dobre a kvlaitne veci... :-) takze umna nieje ziadni problem nosenia tejto znacky skor ju odporucam, je sice draksia ale kvalita je dobra
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

reagujem na #Ujo Marky : ale je to uplny nezmysel vravim ako keby si cernosi spravili diviziu WP, prve co mal spravit ked bol cigan a chcel uznavat NS ze sa mal zastrelit...

Prve co by mali spravit vsetci nazi na slovensku by sa mali tiez zastrelit nie?Pokial viem bola tu uz x-krat spominana debata o tom ze Hitler mal na muske nepochybne aj nas narod.Ale to dnes nikomu neprekaza a hlupi ludia si dalej velebia Hitlera
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ujo Marky napísal:// AxXis: uz chapem lebo si napisal preco by nemohol byt poloskin fasos a asi si chcel povedat polocigan. Bol o tom aj taky film ale uz si nepomeniem ako sa volal, bolo to o Zidovy co sa pridal k nackom pretoze nanavidel svoj narod. A nevravim ze nemoze byt, vsedko moze byt, ale je to uplny nezmysel vravim ako keby si cernosi spravili diviziu WP, prve co mal spravit ked bol cigan a chcel uznavat NS ze sa mal zastrelit... A ja som skor sa sudrznost vsedkych Slovanov s tym, ze si zachovaju svoje tradicie. 8)
Toto musis este upresnit, lebo ak si za Štur-like myslienku vseslovanskej vzajomnosti tak by sa mali pospajat slovanske narody do nejakeho celku cim by Slovensko zaniklo a ako take by stratilo svoje tradicie, podu a zrejme aj jazyk na ukor vacsieho slovanskeho statu.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

axXis napísal:Toto musis este upresnit, lebo ak si za Štur-like myslienku vseslovanskej vzajomnosti tak by sa mali pospajat slovanske narody do nejakeho celku cim by Slovensko zaniklo a ako take by stratilo svoje tradicie, podu a zrejme aj jazyk na ukor vacsieho slovanskeho statu.
Nie Ludovit Stur nebol zastancom slovanskeho esperanta. A nemyslim ze by sa Slovania mali spojit do jedneho statu, skor do zvazku kde by kazdy mal jeden hlas ako vsadci ostatny, a snazili by sa posuvat sa dalej ako v ekonomike tak aj v politike. Ludovit Stur aj Slovakov pokladal za jeden z Uherskych narodov, a nikdy sa neprejavil o samostatnom Slovensku. Asi si to milis s Kollarom alebo Hollym, oni boli panslavisti.

A k teme: za peniaze kolko stoji Steinar si nakupis veci lepsej kvaliti v pohode... Ja mam vela Lonsdale veci, zatial som so ziadnou nemal problem a su aspon o polovicu lacnejsie ako TS. Tricko TS Ta vide na 1290 a Lonsdale 500-800.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Teda ja si spominam na nieco tak, ze Stur chcel spojit slovanske narody pod ochranou Ruska, alebo nieco take. Neviem kde som sa to ucil. (alebo si proste pletiem chlapa :D )
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

to si ho asi pleties s hlasistami. vavro srobar a spol.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Štúr síce nikdy nespomínal priamo spojenie slovanských národov do jedného celku ale vo svojom poslednom diele Slovanstvo a svet budúcnosti sa domnieval že Rusko by nás moho oslobodiť spod rakúskej nadvlády
TheBastard
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TheBastard »

Vesper napísal:Štúr síce nikdy nespomínal priamo spojenie slovanských národov do jedného celku ale vo svojom poslednom diele Slovanstvo a svet budúcnosti sa domnieval že Rusko by nás moho oslobodiť spod rakúskej nadvlády
Nemozete zabudnut ze stur bol taki isty politik akych mame my.. Mozno bol o daco mudrejsi ale bol politik.. Vid bol blizky priatel s Lajošom Košutom, a bol proti madarom?:)
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

TomAss napísal:mozes v pohode...logo znacky thor steinar ? nie nemozu...
//len potom marne rozpravaj nejakym hochom na ulici co ta zastavia sameho ze nesi nacek :P
hejj alebo ked stretnes nackov im vysvetluj ze niesi nacek :D:D:D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Flinstone napísal:hejj alebo ked stretnes nackov im vysvetluj ze niesi nacek :D:D:D
len aby nestretol antifuckov, to by horsie dopadlo.
PLZAXBB*STOP*
Novice
Novice

Príspevok od používateľa PLZAXBB*STOP* »

bukelo napísal:Sobik, maly napis Thor steinar, a znak TS kriz a dve bodky v erbe. to nieje zakazane vsak?
Potom este zober napis Jezis Ta miluje, Kazde druhe pismeno otoc o 90°, Vsetky zmensi na desatinu velkosti, zober Kriz a tie pismena popridavaj na kraje tomu krizu... To tiez nie je nelegalne :smt015
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

PLZAXBB*STOP* napísal:Potom este zober napis Jezis Ta miluje, Kazde druhe pismeno otoc o 90°, Vsetky zmensi na desatinu velkosti, zober Kriz a tie pismena popridavaj na kraje tomu krizu... To tiez nie je nelegalne :smt015
Mozes spravit, obrazok? Nejak som to nepochopil a znie to zaujimavo :P Teraz nezaspim, kym to neuvidim :D

//tak nic no :P
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Napísať odpoveď