Rambo 4
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
oni dvaja pisali o UHF... kde hra weird al jankovictomek00 napísal:ako to tu citam tak same -nic moc- nazory, vcera som si to pozrel ... najlepsia "rambovka", Sylvester asi nechcel spravit len dalsiu cast ale podla mňa aj poukazat na krutosti vojny ktore sa deju neustale... samozrejme ze tam supol aj trocha toho svojho
http://www.imdb.com/title/tt0098546/
-
axxis
Addict
Tak som to konecne aj ja pozrel...
To, ze gorelevel vystupnovali tak vysoko ako to len je sice pravda, ale film celkovo bol len jemne nadpiremerny
Mal vsak par kladov: brutalne vojnove sceny, s ktorymi mozme porovnat hadam len udolie tienov a Zachrante Rayena
John Rambo s lukom (:D)
Scena ked vezie zoldakov a ten plesaty sa donho navaza, lebo netusi s kym ma vlastne tu cest (zaujimave to sledovat
)
Sniper mal krasne shoty...
Co sa pribehu tyka tak cakajte klasicku Rambovku, pokojny zivot, unos, oslobodenie, tentokrat na to vsak nieje sam.
To, ze gorelevel vystupnovali tak vysoko ako to len je sice pravda, ale film celkovo bol len jemne nadpiremerny
Mal vsak par kladov: brutalne vojnove sceny, s ktorymi mozme porovnat hadam len udolie tienov a Zachrante Rayena
John Rambo s lukom (:D)
Scena ked vezie zoldakov a ten plesaty sa donho navaza, lebo netusi s kym ma vlastne tu cest (zaujimave to sledovat
Sniper mal krasne shoty...
Co sa pribehu tyka tak cakajte klasicku Rambovku, pokojny zivot, unos, oslobodenie, tentokrat na to vsak nieje sam.
No konecne som to pozrel uz aj ja.
Celkvo sa mi ten film lubil aj by som povedal ze bol lepsi ako 2 a 3 a s 1 to bolo asi na rovnakej urovni. Konecne uz to bolo ako tak realne a nerobil tam vsetko sam ako v predchadzajucich castiach.
Film bol celkom dobre spracovany to bolo asi najvacsie plus, akurat co uz tu aj bolo spominane bol cas toho filmu a ten bol podla mna moc kratky. Mali tam este dat napr nejaku nahancku s tymi nakladiakmi alebo nieco podobne.
Celkvo sa mi ten film lubil aj by som povedal ze bol lepsi ako 2 a 3 a s 1 to bolo asi na rovnakej urovni. Konecne uz to bolo ako tak realne a nerobil tam vsetko sam ako v predchadzajucich castiach.
Film bol celkom dobre spracovany to bolo asi najvacsie plus, akurat co uz tu aj bolo spominane bol cas toho filmu a ten bol podla mna moc kratky. Mali tam este dat napr nejaku nahancku s tymi nakladiakmi alebo nieco podobne.
-
lekoklatik
VIP
Vcera som bol natom v kine.... Bol to skvely film... Velmi sa mi pacil... Vobec ma nesklamal... To ze dej bol klasicky ako v predoslych 3snimkach mi ani trochu neprekazalo... Efekty boli uzasne... Nemam jedinu vyhradu... Sice dost krvave, ale uzasne... Skvele zakoncenie rambo serie... Urcite si ho pozriem este raz... 99%film premna
-
reno23
Guru wannabe
neviem ci to z Vas niekto postrehol ale v sobotu 5.4 bola na CT relacia Kinobox, kde davali rozhovor s reziserom (sam Stalone) ktory bude pracovat na Rambo 5. Ze vraj uz to nebude taky akcny dej ale skor nieco take "psychologicke" a ze vraj film je uz z polovice natoceny. Tak neviem co je na tom pravdy
-
hojko
Site Admin
reno23: http://imdb.com/title/tt1206885/