Ahojte, prosím vás pomôžte mi niekto... mám taký problém, že sa mi nedá pripojiť pomocou WiFi na net... včera som kúpil notebook zn. Fujitsu Siemens s veľmi dobrými parametrami... Stále mi vyhadzuje, že neni signál a pritom na starom notebooku mi to ide v pohode... kde je problém??? Môže to byť v tom, že na novom notebooku mám nainštalovanú Vistu a na starom XP-čko??? Môže nejako Vista ovplyvňovať pripojenie na net???
Skor si myslim, ze je najskor nejakym sposobom potrebne zapnut wifi kartu, ci uz tlacitkom na notebooku alebo stlacenim urcitej kombinacie klaves na klavesnici.
hojko napísal:Skor si myslim, ze je najskor nejakym sposobom potrebne zapnut wifi kartu, ci uz tlacitkom na notebooku alebo stlacenim urcitej kombinacie klaves na klavesnici.
Jasné, že WiFi-na je zapnutá ale čo sa týka signálu mi ho neprijíme!!! Čím to je???!!!
k tej otázke okolo visty: nie, os s tým nič nemá
Pozri ako písal hojko či máš wifi zapnuté (ale keď ti píše že slabý signál tak asi je zapnuté, inak by nenašlo žiadne siete). Možno je tam iné wifi ako si mal na starom notebooku (so slabším prijímačom -> nižší dosahom)
No ale ono sa to všetko malo spraviťvpri prvom sputení notebooku... a kde inde by sa mala zapínať WiFi-na??? Alebo ako by som ju mal nainštalovať??? Je to Fujitsu Siemens Amilo XA 2528