zelovoc napísal:a ty by si chcel pit z flase po mimozemstanovi?
hej, ale mohli to dopracovat a ten chlapik by to za tie peniaze prezil, kebyze mu tam ten sliz ostatane a on by zacal pit aj s tym slizom...bohuzial sa tak nestalo
nemam rada reklamy,hlavne pocas filmov...alebo ked kvoli nim film zacina o 10 minut neskor...ale co sa da robit mne sa pacila taka reklama,kde bola pesnicka od modusu-usmev...myslim ze to bolo na coca-colu.a tam bol taky zlaty havo
naj reklamy bude mat vždy coca-cola a pepsi aj rajec aj axe , je ich mnoho , oldspice, no ale najhoršia je na OMF tuším, že kto ťaží najviac ropy a zemného plynu ? sak samy na seba kydajú
Ja som raz videl jednu americku reklamu bolo to tušim na nejaku hifi vezu či čo (s pred 5 rokov dozadu ) Typek došiel domov hlboko v noci a pustil vezu ... dali pohlad z dialky na cely velky panelak ... a začinaly sa rozsvecovat svetla v style eqkvalizera (viete čo myslim nie ?)potom to dal pauzu .Ostalo svietit iba jeho okno ozvalo sa hlasite "Heeeeey " a vsetci začali buchat a nadavat nech to zas pusti .... nemalo chybu ... heh
A ešte trochu staršia reklama na 4G internet ....
"Sestra , pustite mu tam countri"
"countri pan kolega?Čo ho chcete zabit ?"
"sestra pustite mu tam Death Metal" ....
No ja som myslel ze ich tam pojdem zabit za tu reklamu .....
mna dostala ta reklama na hypouvery ale co kde ta zenska rozprava ake ma vrasky a zhorsila sa jej plet ja som bol v tom ze je to reklama na garnier alebo vichi a nakoniec to je bezvraskovy hypouver:D
pred par rokmi chodila v Tv reklama na nejake auto. zacalo to tak ze nejaky chlapik ktory v bare upratoval s metlou, neustale si pospevoval "gerapááá" potom vysiel von a okolo preslo auto (na ktore bola reklama). V tom aute hral ten song co si typek pospevoval...
tomek00 napísal:pred par rokmi chodila v Tv reklama na nejake auto. zacalo to tak ze nejaky chlapik ktory v bare upratoval s metlou, neustale si pospevoval "gerapááá" potom vysiel von a okolo preslo auto (na ktore bola reklama). V tom aute hral ten song co si typek pospevoval...
velmi si to uz nepamatam, snad viete co myslim
myslim ze to bolo suzuki swift. nedavno som ju videl zase..