Nejakymi starymi olejovymi farbami co som doma nasiel klasicky na platnoma3ix napísal:na prvy pokus az moc dobree,parada,cim to malujes/kreslis?
Viete kreslit ?
Kreslit, hmm ani tak velmi neviem co sa neda o Phoboss-ovi povedat
A ked uz kreslim tak trojrozmerne veci v ktorych si vykreslujem roviny, to robim uz treti rok asi a stale ma to neprestalo bavit...
A este som celej triede nakreslil ich napodobeniny.... islo vlastne o to ze perom som zacal carbat a snzail sa urobit nejaku tu podobu danej osoby, len hacik bol v tom ze som kazdu krezbu nakreslil jednym tahom...
A ked uz kreslim tak trojrozmerne veci v ktorych si vykreslujem roviny, to robim uz treti rok asi a stale ma to neprestalo bavit...
A este som celej triede nakreslil ich napodobeniny.... islo vlastne o to ze perom som zacal carbat a snzail sa urobit nejaku tu podobu danej osoby, len hacik bol v tom ze som kazdu krezbu nakreslil jednym tahom...
-
myshichka
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ja najradsej kreslim portrety, vela ludi hovori, ze mi to ide, no neviem nechcem zase precenovat svoje schopnosti, na vytvarnu som nikdy nechodila, takze som taky samorast aj co sa tyka techniky, urcite to ma svoje muchy
Takze kreslim len pre vlastne potesenie a ak to obcas potesi aj niekoho ineho, tak som samozrejme rada 
-
audiotrack
VIP
-
Andi_Cibula
Addict
Re: raven
Pekné chlape, pekné, len akurát mi je tam čudné tolko vela miesta nad havranomPhoboss napísal:Inspirovany obrazmi na deviantarte som sa tentokrat rozhodol ze namalujem nieco pre frajerku k jej narodkam.Snad sa jej bude pacit
čím je to malované ?