mno viem ze taky High End je len pre bohatych ale zato je to supa mat take doma kochajte sa tou nadherou http://www.superkino.wz.cz/ dajte iba prehrat...
Co na to hovorite ? Hmmm
No nieco podobne mame na internate Sice iba obycajne audio, ale ten projektor stoji za to Ked si raz budem zariadovat obyvacku,tak mam pocit, ze namiesto plazmy nasadim radsej projektor
GothaR napísal:No nieco podobne mame na internate Sice iba obycajne audio, ale ten projektor stoji za to Ked si raz budem zariadovat obyvacku,tak mam pocit, ze namiesto plazmy nasadim radsej projektor
paradicka.. nad niecim podobnym snivam uz nejaku dobu - az raz vyrastiem (2m nestacia lol), a budem si moct postavit vlastny dom, tak si spravit taky odhlucneny priestranny suteren, so slusnou audiovizualnou technikou... Dpc ja uz snivam aj s otvorenymi ocami.. idem si dat kvapky
PS: keby sa nasiel sponzor, nech sa hlasi, budem vzdy pred pustanim filmu prehravat reklamny spot s jeho menom
audiotrack napísal:to posledné by som nechcel, nepáči sa mi to. Prvé vypadá fajn a druhé sú len kreslá tak nie je čo hodnotiť
Ale radšej by som bral plazmu ako projektor
No podla mna pokial si vybavis zatemnenie miestnosti a kupis projektor v rovnakej cene ako stoji plazma, tak je obraz aspon trochu porovnatelny, no s projektorom je omnoho vacsi a to je aspon u mna vyznamne plus. Teda zatial to porovnavam iba v suvislosti s tym, ze HD video som pozeral na notase v plnom 720p rozliseni a projektor sice daval iba 1024x768 ale zazitok to bol omnoho lepsi, kedze to bolo naozaj obrovske...