cafte ludkovia prosim vas potreboval by som nejaky soft. ktory dokaze zablokovat stranky. hladam nieco take ze ked zablokujem nejaku stranku napr nejaku XXX tak proste aby sa nedala otvorit z mojho PC.
Zalezistost max. minuty pri pomalejsich strojoch. Tento prispevok by sa dal prirovnat snad aj k spamu. Su-do vie co hovori, tak ak si to spravil ako ti radil, tak ti to musi ist.
nebol napisany za ucelom spamovat nednoducho som to skusil a stranku normalne nacitalo ako som uz povedal restart momentalne skusit nepomez pretoze stahujem !
//prepac uz funguje,no v tedy naozaj nefungovalo...
a trebalo napisat toto:
127.0.0.1 xxx.com
127.0.0.1 www.xxx.com
//neda sa to nejak spravit aby ma presmerovalo na nejaku inu url bud na internete alebo localhoste a ak nie tak ci sa neda aspon nejaka moja chybova hlaska ?
dodo.gold napísal:neda sa to nejak spravit aby ma presmerovalo na nejaku inu url bud na internete alebo localhoste a ak nie tak ci sa neda aspon nejaka moja chybova hlaska ?
existuju na to programy...alebo skus tak ze to das do toho suboru normalne ako je to tu spomynane, potom daj tomu suboru atributy skryty, a v pc nastav nezobrazovat skryte subory..na to snad nepride