Máte niekto stým skúsenosti? PLS HELP
PC nenabehne pri SATA
-
vladino001
Light Professional
PC nenabehne pri SATA
Mam problemik. Kupil som si SATA radič (PCI) a na test som si požičal od kamoša 250GB disk (WD-sata). Včera som to zapojil a všetko nabehlo ako po masle našlo disky a frčalo aj vo wine (preniesol som asi 30GB). Dnes chcem zapnuť PC a ani celý nenabehne sekne sa pri (viď screen) ked odpojim ten sata disk tak ide všetko v poho.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: PC nenabehne pri SATA
hmm je to zvlastne a ma ten radic podporu sata 2 aelbo len sata 1 ?vladino001 napísal:Mam problemik. Kupil som si SATA radič (PCI) a na test som si požičal od kamoša 250GB disk (WD-sata). Včera som to zapojil a všetko nabehlo ako po masle našlo disky a frčalo aj vo wine (preniesol som asi 30GB). Dnes chcem zapnuť PC a ani celý nenabehne sekne sa pri (viď screen) ked odpojim ten sata disk tak ide všetko v poho.
-
vladino001
Light Professional
Som Googlil a dočital sa že to nerobi iba mne ale aj inym to isté len ma prekvapuje že včera to išlo bezproblemovo a dnes ani ťuk pri bootovaniINDIGOcorp. napísal:hmm je to zvlastne a ma ten radic podporu sata 2 aelbo len sata 1 ?
-
vladino001
Light Professional
nevie niekto poradiť či sa to neako da odstraniť? jedna sa o Silicon Image SATALink Sil3112ACT144 aj som našiel stranku na to čo su ovladače[tato]
ale anglicky ešte niesom taky zdatny, tak pls ktory ovladač mi pomôže a ako ho aplikovať?
ale anglicky ešte niesom taky zdatny, tak pls ktory ovladač mi pomôže a ako ho aplikovať?