chlapi potrebujem poradit ... mam cs nonsteam v32 od digital zone ... a ked sa napojim na hocijaky server ... tak pri hrani sa mi to ta zasekava ... proste sa hrat kvalitne neda, mam ping 30 ... a vobec tomu nechapem ... komp mam na cs dost dobry ... takze v tom to nie je ... pls poradte
Po[W]eR napísal:chlapi potrebujem poradit ... mam cs nonsteam v32 od digital zone ... a ked sa napojim na hocijaky server ... tak pri hrani sa mi to ta zasekava ... proste sa hrat kvalitne neda, mam ping 30 ... a vobec tomu nechapem ... komp mam na cs dost dobry ... takze v tom to nie je ... pls poradte
Po[W]eR napísal:chlapi potrebujem poradit ... mam cs nonsteam v32 od digital zone ... a ked sa napojim na hocijaky server ... tak pri hrani sa mi to ta zasekava ... proste sa hrat kvalitne neda, mam ping 30 ... a vobec tomu nechapem ... komp mam na cs dost dobry ... takze v tom to nie je ... pls poradte
ja som pred týždnom stiahol vistu ultiamate nainštalovala ked som si cel zahrať css tak to sekalo jak riť .. vista šal hned do prdele.. nemáš dačo s compom?
take nieco neexistuje. teda nie original. ake ste to videli v nejakom videu, tak to bol bug HLTV. mozete si stiahnut skin AWPcka s krizikom alebo centrofixkou urobit bodku na monitor alebo si najst jeden soft, ktory tu bodku spravi softwareovo (tusim reddot sa vola). alebo potom este cheaty su, ale ako vieme, nie je to zrovna legal a fer
triple napísal:ja som pred týždnom stiahol vistu ultiamate nainštalovala ked som si cel zahrať css tak to sekalo jak riť .. vista šal hned do prdele.. nemáš dačo s compom?
s PC nemam nic je novy ... asi mesiac ... a nemam vistu ale xp sp2 ... a sa mi to tak zadrhava ... ked hram ... omg neviem v com to je ... odveci feeest
Curuj napísal:take nieco neexistuje. teda nie original. ake ste to videli v nejakom videu, tak to bol bug HLTV. mozete si stiahnut skin AWPcka s krizikom alebo centrofixkou urobit bodku na monitor alebo si najst jeden soft, ktory tu bodku spravi softwareovo (tusim reddot sa vola). alebo potom este cheaty su, ale ako vieme, nie je to zrovna legal a fer
ja ti ho mozem dat,ale to nie je mieritko,to je AWP CROSSHAIR HACK,ktory na vecsine steamovych serverov banuju,takze ber to na vlastne riziko,ked mas NS tak to mas jedno
dodo.gold napísal:sak jasne napr. aimbot to tam prida ale to naozaj neexistuje zaidny script aby to tam pridal ?
anoooo mam ns pls posli mi ten AWP CROSSHAIR HACK...ss.
cez script nic nespravis...jedine co poznam subor a ten prekopirujes do vavle/strike/ a mas mierisko...ale to sa bere ako cheat