RainbowSix napísal:no mne sa osobne nepáći neviem kto to vymyslel mat na spodku debni dieru.ci bude koli tomu rezat do stolika dieru fakt divne skrinka inak je celkom dobre riesena tieś sa mi nepáći ze zdroj je umiesneny na spodku.No podla ak tma da 2x8800 gt a 2xhdd tak neviem ako bude tahat kable ale sa mozno mylim to je moj nazor
To s tym zdrojom som si popravde nevsimol a ako prve som zacal premyslat, kadial viest napajanie cpu ci dosky. Ale ak si pozorne vsimnes, tak si dali zalezat. Su tam uchytky na vedenie kablov okolo dosky. K diskom datove a napajacie kablie taktiez vedies cez dieru v plechy, na ktorom bude primontovana doska. K tym poziciam diskov. To by som taktiez videl ako skor vyhodu, najma ked tam bude davat take monstra ako karty zo serie 8800. Ja mam 6800 a ked chcem vymenit disk, tak mozem aj kartu vytahovat a je to dost nepohodlne / aj ked to scasti zalezi aj na doske a rozmiestnení pciex slotu/ov/. Keby som teraz mal kupovat skrinku, tak berem namiesto mojho CM Centurion 5 urcite tuto. Vyzor este viac "spartansky" a celkovo fajn riesenie.
To Danix64: Aky mas zdroj? Resp. vzhladom na to vedenie kablov, by bol vhodny napr. Fortron Blue storm, ten ma skutocne hodne dlhe kable. To je vsak len taky detail kvoli tomu vedeniu kablo okolo celej dosky. Ak by sa ti to totiz podarilo, tak mas krasne vyriesenu kabelaz, co je velke plus pre celkovy chod pccka, chladenia a udrzby, ked sa vie niekto pekne o to postarat.