kinjeril napísal:Prvym 5-tim uzivatelom v "spend-onanistickom rebricku" bude udeleny kazdy mesiac ban na par dni, kedze mame zaujem o ich dusevne zdravie.
No mne by vobec nevadilo, keby tu rebricek nebol, ale zas v svojom profile to chcem vidiet, aby som mal prehlad A ak mam pravdu povedat, tak u mna si ten, co bude prvy ziadny respekt nevysluzi
podľa mňa by sa mal ten rebríček (hore v menu) zrušiť a ten online stav by sa ukazoval iba v profile po kliknutí...Jasné že je mi to jedno a ja to nezmením ale tak dávam môj pohľad na vec.. Zišlo by sa niečo prospešné vymyslieť a nie sa tu zabávať s kravinkami
Nekomentujte kto ma kolko hodin. Nech ma kludne aj 24hodin denne, ak si potrebuje honit ego v nejakom rebricku. Nikto vas nenuti tam klikat, je to pre ludi, ktori su zvedavi na najvacsich zavislakov.
este sa to len zaviedlo a uz sa tu obvinuje z nejakej rebrickovej onanie, treba pochopit, ze nie kazdy kto tu je casto je tu preto, ze chce byt v nejakom nestastnom rebricku..to iste plati aj o zakazanom slove karma, este sa k tomu len niekto vyjadri, uz je karmovy onanista, takisto niektore obvinenia z posthuntingu, nie vzdy znamena vysoky pocet prispevkov to, ze uzivatel si nad tym onanuje, atd, atd...tralala
Teraz davate ludi z vrchu tej tabulky do pozicie blbeckov, co sa o nieco pretekaju, pricom realita moze byt taka, ze ked su pri kompe, maju na jednom tabe aj forum a sem tam si pozru.
Holubar napísal:Teraz davate ludi z vrchu tej tabulky do pozicie blbeckov, co sa o nieco pretekaju, pricom realita moze byt taka, ze ked su pri kompe, maju na jednom tabe aj forum a sem tam si pozru.
sem tam nestaci. musi to byt aspon raz za 200 sekund. takze ak to ozaj niekto skontroluje raz za cas tak sa mu to nebude pocitat.
no co sa mna tyka (momentalne som v top 5 )...tak ja velmi casto refreshujem kvoli SS ...ked nepocitam to, ze poslednych par dni skutocne nemam co robit, tak preliezam forum od hora dole a naspat