ved ja som netvrdil ze hrali pekne zapasy ale s takym kadrom aky mali sa drzali a mozem povedat ze hrali celkom dobre... ze ta zapas s liverpoolom sklamal je pochopitelne ved nato sa nedalo pozerat ale hovorim o tej snure zapasov ktore dokazali schopne uhrat...ajked je pravda ze od takeho klubu sa ocakava ofenzivnejsi futbal s vacsim poctom strelenych golov ale teraz sa to dufam napravi s prichodom klucovych hracov z marodky....kali520 napísal:
Rohlik00, Chelea posledny zapas kotory uhrali celkom dobre bol zapas v curling cupe proti Evertonu, dalej hrali len so zabezpecenou obranou, co pre nezaujateho fanusika nebolo nic moc , najma teraz posledne proti Liverpoolu ma celkom sklamali, lebo som cakal ze aspon na domacom travniku im ten jeden gol daju, co sa pre nich bohuzial nestalo.
F.A. Premier league
-
rohlik00
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
hmmmm toto je fakt smutne zranenieB3rET napísal:tak arsenal smolne stratil zas 2 body... a zranil sa Eduardo ktory si uz asi nezahra tuto sezonu a aj dlhsie...
ja som to zranenie nevydel zapol som to akurat vtedy ked uz ho odnasali do satni ale z obrazku to vypada fakt brutalne...nechapem naco taketo fauly robia dufam ze sa z toho eduardo dostane a este ked je teraz to EURO pre neho je ohrozene a to bude citelna strata pre chorvatsko....a k zapasu dalo sa na to pozerat konecne Wallcott dal goly pekne ale ten prvy gol to by som odpiskal faul na brankara to bolo jasne...som rad ze stratili 2 body manchester zdola newcastle a je to iba na 3 body
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
takisto som si pustil galaxiu az po zakroku(volal mi brat)..az teraz na fotke vidim co sa vlastne stalo. Je to fakt hrozostrasny zaber, nechutny faul, jednoznacne na trestne stihanie.. Eduardovi drzim palce, od prichodu do Arsenalu patril k mojim oblubenym hracom a vemi mi imponoval jeho styl..skoda, ze sa to stalo prave teraz, v boji o titul bude velmi chybat. Je mi luto, ze si nezahra na ME.
Co sa tyka zapasu, prvy polcas bol zly, mozno boli hraci stale sokovany alebo co..Jeden priamy kop, jeden gol..
Druhy polcas hral Arsenal skvele, radost pozerat, skoda mnozstva nepremenenych sanci, nepozornost zo strany Clichyho stala gunners dva body, nie som nahnevany, pretoze som videl 45krasnych futbalovych minut v podani Arsenalu..
Skoda Da Silvu, skoda dvoch bodov...
Lofas: tie stupidity si pridavaj do "vtipnych" obrazkov nie do temy o premier league, jednoznacne K-, niekedy sa spravas ako riadny kreten...ak je toto tvoj argument, tak si riadne zufalec a vidno, ze nemas co napisat...Ja som fanusik Arsenalu a WHU, ale nenapadlo by ma zosmiesnovat tak primitivnym sposobom superov napr. MUFC, alebo C. Ronalda, pretoze k nim mam respekt, co IMO k sportu patri...Snad z toho vyrasties...
Snad dnes este uvidime pekny zapas medzi Newcastlom a Mufc..A snad WHU vyhra nad fulhamom
Co sa tyka zapasu, prvy polcas bol zly, mozno boli hraci stale sokovany alebo co..Jeden priamy kop, jeden gol..
Druhy polcas hral Arsenal skvele, radost pozerat, skoda mnozstva nepremenenych sanci, nepozornost zo strany Clichyho stala gunners dva body, nie som nahnevany, pretoze som videl 45krasnych futbalovych minut v podani Arsenalu..
Skoda Da Silvu, skoda dvoch bodov...
Lofas: tie stupidity si pridavaj do "vtipnych" obrazkov nie do temy o premier league, jednoznacne K-, niekedy sa spravas ako riadny kreten...ak je toto tvoj argument, tak si riadne zufalec a vidno, ze nemas co napisat...Ja som fanusik Arsenalu a WHU, ale nenapadlo by ma zosmiesnovat tak primitivnym sposobom superov napr. MUFC, alebo C. Ronalda, pretoze k nim mam respekt, co IMO k sportu patri...Snad z toho vyrasties...
Snad dnes este uvidime pekny zapas medzi Newcastlom a Mufc..A snad WHU vyhra nad fulhamom
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
tak-tak, pekny zapas, dal sa pozriet..Torres je fantasticky hrac, je pozitivne, ze Skrtel sedel aspon na lavicke po tom zraneni.. Ani Boro vsak nehralo najhorsie..IZZi-BA napísal:Liverpool konecne slusny vykon Torres vyborne tato kupa sa fakt vyplatila skoda ze nehral Skrtel
btw. peknu WHU, pekne Portsmouth
-
Fortune
Light Professional
no manchestru to tuto sezonu proti newcastlu naozaj ide, dneska to bolo 5-1, ronaldo a rooney po 2 a saha 1, a velmi pekne goly to boli, najme ten druhy rooneyho 
ten faul na eduardam som nevidel live, pozrel som si ho na youtube, nevyzeral tak strasne, ale fotka ma presvedcila, ze si dost dlho nekopne do lopty, holt bol to velmi tvrdy a nesportovy zakrok, a dufam ze ten kreten dostane poriadny distanc, taketo fauly nepatria do futbalu
ten faul na eduardam som nevidel live, pozrel som si ho na youtube, nevyzeral tak strasne, ale fotka ma presvedcila, ze si dost dlho nekopne do lopty, holt bol to velmi tvrdy a nesportovy zakrok, a dufam ze ten kreten dostane poriadny distanc, taketo fauly nepatria do futbalu
Jeho pripad je tipicky pre brazilcanov jeho tipu, a ti vo vacsine pripadoch nedokazu hrat na vrcholovej urovni po triciatke. Inak o tom som tu uz niekde pisal.IZZi-BA napísal:a Ronaldo v AC teraz tiez hrozi ze skonci ale ten ma uz dlhsie problemy dufam ze neskonci lebo on je tiez fenomenalny hrac len ma smolu na zranenia
Co sa tyka dnesnych zapasov tak asi nic nove nenapisem ked poviem ze ten zakrok na Eduarda bol hrozny ale tazko povedat ci Taylor isiel do toho suboja az tak surovo, lebo z TV to vyzeralo ako obycajna smykacka, alebo to bol len nestastny suboj o loptu.
Musim ale povedat ze mi ho bolo luto lebo zo zaciatku sezony sa nevedel prepracovat do zakladu a aj jeho hra naozaj nebola nejaka oslniva a ked sa uz konecne presadil a aj vykonnostne sa prisposobil premier league tak pride taketo zranenie. No snad sa co najrychlesie uzdravi a nastupi na travnik.
K zapasu mozem povedat len tolko ze prva 15 minutovka v druhom polcase bola jednou za njlepsich tuto sezonu mozno aj v celej premier league. Vyrovnavajuci gol Birminghamu som uz nevidel (lebo som veril ze tot ti blbci uz dotiahnu do vitazneho konca) ale z pocutia mozem povedat, ze tam dost velku rolu zohrali skusenosti
A co sa tyka ostatnych zapasov tak Liverpool sice herne nic moc ale konecne Benitez dava aspon hrat Babela, co sa odzrkadlilo aj v poslednych zapasov. Tiez sa ukazalo aky je Torres pre muzstvo dvolezity a mozem povedat ze sa jedna momentale o najlepsieho utocnika sveta.
Manchester predviedol pekny vykon a zasluzene vyhrali, naopak Newcastle sice herne je uz na tom lepsie ale stale to bolo take nemasne neslane. A chcel by som este vyzdvyhnut vykon Naniho ktory sa naozaj zlepsuje zo zapasu na zapas a hlavne tie jeho centre su neuveritelne presne.