Mama končí vysokú školu a robí diplomovú prácu. Tú už však má spravenú, ale pred tým musí odovzdať jednu prácu. Súčasťou tej práce je anketa, ktorú chcela niekomu tu v meste dať tento týždeň. Avšak kvoli časovému vypätiu by som chcel využiť službu tohto fóra, či by ste mi nemohli vyplniť pár otázok v takom minidotazníku. Ak to nejakým spôsobom porušuje pravidlá fóra tak prepáčte, ale myslím, že by to nemalo robiť problém, poprípade by ste to mohli potom zamknúť, stačilo by mi dákych 20 odpovedí, a nezaberie vám to určite viac ako 5-7 minút.
Takže otázky:
1) Myslíte si, že hudobné vzdelanie patrí k všeobecnému vzdelaniu mladého človeka ?
áno/nie/neviem
2) Ktoré krúžky sa dnes preferujú medzi rodičmi a deťmi ?
Vyberte: šport, počítače, jazyky, hudobná/výtvarná umelecká škola
3) Myslíte si, že zo strany detí a mládeže je dnes záujem o hudbu a umenie ?
áno/nie/neviem
4) Navštevujete, alebo navštevuje vaše dieta ZUŠ (pozn. základnú umeleckú školu) ?
áno/nie
5) Ak by v budúcnosti Vaše dieťa malo vlohy a prejavilo záujem, dali by ste dieťa do umeleckej školy ?
áno/nie/neviem
6) Myslíte si, že v súčasnej dobe ZUŠ poskytujú deťom okrem vzdelania aj zmysluplné trávenie voľného času ?
áno/nie/neviem
Na tieto otázky prosím Vás odpovedajte v tejto téme. Inteligentné príspevky si prosím Vás nechajte pre seba a odpovedajte len k veci. Dakujem.
Prosím vás nezamykajte to
Všetkým čo odpovedajú veeeeelice dakujem, moc ste mi pomohli..