dakujem za rady,K+...
GPS ?
GPS ?
takze,chcel by som sa spytat jednu vec,moj otec je kamionista uz 15i rok,ma toho za sebou dost,ale toto tu pisat nebudem,no proste,namontovali mu do Kamionu,nejaky pristroj,pomocou ktoreho vedia zistit vzdy ze kde je,ide to cez nejaky satelit,no on k tomu dostal nejake heslo,a ze ja to heslo mam niekde pouzit a budem ho vidiet ze kde sa nachadza,existuje nejaky taki soft? je to nieco ako GPS ? ..hm...
dakujem za rady,K+...
dakujem za rady,K+...
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tipujem to na nejakú webovú stránku, alebo program ktorý si firmy nainštalujú do PC a vidia v ňom kde majú svoje autá a tovar. Neviem ale ako by si sa k tomu dostal ty doma, pretože primárne je to určené na to aby tatka videl jeho šéf, a ty sa k tým údajom asi len tak nedostaneš, pokiaľ nemáš nainštalovaný onen program čo majú v robote na PC a všetky heslá.
Ano, je to na princípe GPS. Podobne ako systém ktorý dokáže nájsť ukradnuté auto, do ktorého nainštaluješ vysielač. Truck Tracking system
Ano, je to na princípe GPS. Podobne ako systém ktorý dokáže nájsť ukradnuté auto, do ktorého nainštaluješ vysielač. Truck Tracking system
no tak mne o tom hovoril otec,ale nvm konkretne o aki soft sa jedna,ale sak uvidime..inak dikMateq napísal:Tipujem to na nejakú webovú stránku, alebo program ktorý si firmy nainštalujú do PC a vidia v ňom kde majú svoje autá a tovar. Neviem ale ako by si sa k tomu dostal ty doma, pretože primárne je to určené na to aby tatka videl jeho šéf, a ty sa k tým údajom asi len tak nedostaneš, pokiaľ nemáš nainštalovaný onen program čo majú v robote na PC a všetky heslá.