Pozeram ze v presove je moc rozsirena natifa len tak dalej .A myslim ze prave napadnutelne to je.Kecal som s jednym tipkom raz o www.buze****.sk a pisal ze sa cuduje ze to este davno neni stiahnute.Urcite si nemoze kadekto davat bez suhlasu fotky cudzich ludi na net.
oni nemaju ze len fotky.. maju tam normal mena bydliska u niektorych.. ale to je len pre registrovanych tusim
//su tam normalne aj mena.. pri kazdej fotke je v alternativnom texte uvedene meno.. adresy nesom isty ci maju
zrejme budem mat o jednu fotku na nete viacej. mfp. zvlastne, ze bratislava tam este nie je. dost nechapem ako sa fasouni k takym fotkam dostali. je vidiet, ze tie fotky nie su cvaknute tak aby o tom nevedeli. vacsina su normalne bezne fotky. nechapem ako moze byt niekto taky zradca a hodit to na net. to iste plati aj z opacnej strany. preto, ze mam v triede typka s TS handrami a hlasi k NS by som ho mal hadzat na monitoring? omg... a pri tom mam jeho fotky, viem kde byva, vsetko. toto sa mi fakt zda byt zahadou.
k teme: napadnutelne to je. kym dotycny nedal suhlas na to, aby boli jeho fotky zverejnene na nete, tak je to nezakonne. ale to by sa najprv dotycny na fotke mal stazovat spravcovi systemu a az potom to riesit dalej. aj NS maju monitoring a dokonca si tam radi aj daju fotky a dokonca aj cele albumy. vid booom.sk.
Davat osobne udaje s fotkou na net je postihnutelne, ale najprv niekto musi podat trestne oznamenie a ak je to registrovane v zahranici je odst mozne ze mu zato nic nemozu. A totez je nelegalny aj monitoring BA neonacistov, kolko ludi som tam nasiel co s nackami nemaju nic spolocne a niekomu sa nepacili tak ich tam drbli.
Mne to pripada ako random vyber punkacov co nasli na googli...
zvlast Presov
LOLovina ako sa patri, som zvedavy kto si uz len tie tvare a mena bude pamatat
turtlak69 napísal:zrejme budem mat o jednu fotku na nete viacej. mfp. zvlastne, ze bratislava tam este nie je. dost nechapem ako sa fasouni k takym fotkam dostali. je vidiet, ze tie fotky nie su cvaknute tak aby o tom nevedeli. .
pár ľudí odtiaľ poznám, takže ako som si všimol drvivá vačšina je tam z azetu Inač dosť biedny monitoring...keby mali aspoň bližšie info, ale akože budú ľudí hľadať len podľa fotky?Aj tak myslím, že sú takéto monitori na nič..v zahraničí fungujú pár rokov a útoky na týchto ľudí sú fakt minimálne čo som čítal a počul(ak vlastne sú..)
a pobavil ma aj ten dovod: Ale i tak je to pokus o útok na nás a je tedy naší povinností ukázat rudým, že i my si umíme pořídit kvalitní monitoring a za daleko kratší dobu než jejich pochybný spolek mladých estébáků.
akože wtf?
az na to ze ako som pisal oni maju aj mena.. a mozno aj adresy.. a nie vsetky foto su z azetu.. kamaratka co tam je vobec nevie skade je ta foto ona sama ju nikdy nevidela az tam...
tie mena su v alternativnom texte obrazku napisane
axXis napísal:Mne to pripada ako random vyber punkacov co nasli na googli...
zvlast Presov
LOLovina ako sa patri, som zvedavy kto si uz len tie tvare a mena bude pamatat
no maybe su tam aj nejake random fotky ale vacsinu poznam z videnia, niektorych aj osobne. inak tiez haluz ze su tam niektory ludia aj po dva,tri krat.
najlepsie su tie fotky kde vidno iba ciro priapdne zatylok ze kvalitny monitoring
Mozno v inych mestach je to randomicke, ale myslim ze v spisskej su tam tie osoby z istych dovodov... proste sa im nepáčia. Určite nie sú randomický, ale viem, že sa im nepáčia. Chodia do miestneho pajzlu metláckeho, na ktorý si mám taký pocit dotyčný ľudia brúsia už nejaký čas zuby...
no jo vcera jak nas nahanali nic prijemne.. ale este neprijemnejsie je to , ze to bola grupa 5x nazi a 2x ROMSKI !!! spoluobcania. kam tento svet speje.. akoze ket sa nackovia daju dokopy s ciganami aby mohli dokopat dajakych punkacov... a to podotykam neboli ziadne deti odhadom vek tak 18-22, tak tomu uz hovorim brutal.. clovek aby sa odstahoval na mars bohinu
skenner napísal:no jo vcera jak nas nahanali nic prijemne.. ale este neprijemnejsie je to , ze to bola grupa 5x nazi a 2x ROMSKI !!! spoluobcania. kam tento svet speje.. akoze ket sa nackovia daju dokopy s ciganami aby mohli dokopat dajakych punkacov... a to podotykam neboli ziadne deti odhadom vek tak 18-22, tak tomu uz hovorim brutal.. clovek aby sa odstahoval na mars bohinu
kali520 napísal:Tak v tomot pripade to niesu nackovia ale idioti.
Ako vo väčšine prípadov..ale "česť" výnimkám..
K téme..neviem,čo to chce znamenať..možno by sa to dalo nejak hacknúť..a zrušiť..ale to sú asi len moje fantázie..ten monitoring je smiešny..a väčšina sú tam fotky z pokecu.. ale tak..nejak sme všetci začínali.. zrušil by som to..
ZitePunkom napísal:Ako vo väčšine prípadov..ale "česť" výnimkám..
K téme..neviem,čo to chce znamenať..možno by sa to dalo nejak hacknúť..a zrušiť..ale to sú asi len moje fantázie..ten monitoring je smiešny..a väčšina sú tam fotky z pokecu.. ale tak..nejak sme všetci začínali.. zrušil by som to..
no ked si to zoberiem tak monitoring BA nackov tu bol uz ovela skor.a boli tam aj mena,priezvyska a adresy pricom na tomto vidim iba fotky,aj to vacsinou dost slabe.