SP3

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

SP3

Príspevok od používateľa Adulko1 »

CAUTE! Instalovalsi uz niekto SP3 ?? Ja som si to stiahol z tejto stranky:

Kód: Vybrať všetko

http://www.techspot.com/downloads/4581-microsoft-windows-xp-service-pack-3-release-candidate-1.html
a neviem ci je to dobre .. mam engl. win. a prerobeny na Sk, mam SP1 a SP2 a nemam legal win. .. nemusim sa bat ze by sa mi nieco stalo ?? :) resp. je to bezpecne?? a co je na SP 3 nove?? Dikess!
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ja by som si pockal na finalnu verziu, co bude za niekolko mesiacov...
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

Ved toto uz je finalna verzia.
Inak ak sa nemylim, tak tam nie je nic nove akurat to, ze to obsahuje vsetky aktualizacie, ktore boli vydane odkedy je SP2.
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

verreaux napísal:Ved toto uz je finalna verzia.
Inak ak sa nemylim, tak tam nie je nic nove akurat to, ze to obsahuje vsetky aktualizacie, ktore boli vydane odkedy je SP2.
RC1
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Takze sa nemusim bat, ze mi nanieco pridu, resp. ze sa mi tu nieco pokazi?? som to resetol, nechcelo sa mi cakat pretoze po isnt. mi to ukazovalo ale 10 min. stale donekonecna pleas wait a nic sa nedialo tak som to resetol a potom sa mi to pekne vsetko spustilo.. vo vlastn. mam ze mam tu SP 3 nainst. a vraj by to malo byt lepsia grafika ci co .. ze podpora .. mam si to teda odinst.? :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

verreaux napísal:Ved toto uz je finalna verzia.
som zvedavy kde si zobral ze je to final omg na co psies dlbosti ak to nemas podlozene skoda ze je to len rc ako pisali vysie final cakaj v lete
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Cavess .. noo som z tohozmeteny .. lebo som sa docital ze final verzia ma mat teda okolo 580 Mb ta isntalacka, ale moja ma 336Mb cca. Ale zas niekde bolo ze uz final bola vydana v decembry .. :( tak teraz nevem .. :cry: ale som si to preistotu odisnt. :)
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

INDIGOcorp. napísal:som zvedavy kde si zobral ze je to final omg na co psies dlbosti ak to nemas podlozene skoda ze je to len rc ako pisali vysie final cakaj v lete
Tak som sa sekol no. Teraz ma tu za to ukamenujte...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Adulko1 napísal:Cavess .. noo som z tohozmeteny .. lebo som sa docital ze final verzia ma mat teda okolo 580 Mb ta isntalacka, ale moja ma 336Mb cca. Ale zas niekde bolo ze uz final bola vydana v decembry .. :( tak teraz nevem .. :cry: ale som si to preistotu odisnt. :)
blbost, nevysiel este, najskor musi vyst SP1 na Vistu - reklamny tah - az potom SP3 na XP, a mal by byt zaciatkom leta ako tu uz niekto pisal...
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

No ja by som to taktiez neinstaloval,mal som to ale bol problem zo spustenim nejakch aplikacii napr. taky Counter Stikre:Source mi neslo vobec spustit.Dlho som sa s tym hral a potom som to rozhebal.
Hmm podla mna su neni v tom windowse sp2 az takze velke diery ze by trebalo rychlo instalovat sp3.
Ak sa to uz vissie spomynalo:radsej pockaj na finalnu verziu :)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Caute, no ja som to naisntaloval a ide vpohode, ale tak som to odinst. pre istotu .. lebo zistil som, ze final verzia ma mat okolo 580 Mb a instalacka a toto ma cca. 336 Mb :wink:
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

No takze, mne si to naistaloval sam WIN, ten Service Pack 3 ako update, vsetko prebehlo OK, restaltol sa mi PC, a zrazu nejde net.Mam DSL od T-comu, tak som tam volal ze to nejde...Povedala mi ze to musi dat preverit nejakym technikom, ze to nespravia teraz. Napadlo ma, ze mi net nejde od naistalovania SP3, tak som ho skusil odinstalovat a vsetko pekne krasne nabehlo.
Takze toto je moja prva nepekna skusenost s SP3 :?
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ahoj! No ja som si ho nainstaloval a tiez mam od T-comu ADSL a islo aj tak vsetko ok, ale radsej som si ho odinstaloval .. :)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

ja na nom frcim uz asi necely mesiac a zatial bez problemov... :)
AMF
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa AMF »

ef.K0 napísal:No takze, mne si to naistaloval sam WIN, ten Service Pack 3 ako update, vsetko prebehlo OK, restaltol sa mi PC, a zrazu nejde net.Mam DSL od T-comu, tak som tam volal ze to nejde...Povedala mi ze to musi dat preverit nejakym technikom, ze to nespravia teraz. Napadlo ma, ze mi net nejde od naistalovania SP3, tak som ho skusil odinstalovat a vsetko pekne krasne nabehlo.
Takze toto je moja prva nepekna skusenost s SP3 :?
zdravim , no ja mam iny problem hladal som to ale asi sa s nim este nikto nestretol
sp3 sa mi v poho nainstaluje, nasleduje restart, objavi sa prihlasovacie okno zadam heslo a potom sa mi objavi len nastavene pozadie, bez ikon,proste nic nefunguje , funguje iba taskmanager, poradi niekto ?
southpole
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa southpole »

čo tu plašíte ľudí? mam tiež t-com a mám aktualizovaný win xp s sp3 a všetko funguje ako predtým!
gman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa gman »

Ja som takisto nic nepostrehol a instaloval som SP3 cez microsoft update ako instalacku, ktora mala okol 69,9 MB

Zatial vsetko v pohode
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

nu ja som SP3 nainstaloval a potom mi uz inac dotej doby Win XP Pro nenabootoval a ani v nudzvom rezime, pripisujem to vsak k mojej chybe ten windows bol dost spraseny, tak som to preinstaloval dal nanovo SP3 a funguje to ok, resp. tak isto ako so SP2, nic vynimocne ten SP3 aspon pre mna nepriniesol
Napísať odpoveď