mas stastie ze googlujem iny problem k Castaway: to spodne ziskas na zaciatku sekanim dreva, to hore zberom bananov a lovom ryb. neskor ti odomnkne moznost pracovat a obe hodonoty ti budu pribudat denne
jackb napísal:mas stastie ze googlujem iny problem k Castaway: to spodne ziskas na zaciatku sekanim dreva, to hore zberom bananov a lovom ryb. neskor ti odomnkne moznost pracovat a obe hodonoty ti budu pribudat denne
dikes a nejaky navod si k tomu nenasial ?? naj cesky abo svk
hodina googlenia a nic co som hladal. vacsinou staci ked nabehnes mysou na policko s cielom pribehu a priblizne ti napise co je potrebne. ale ako sa tulit s domorodcom, to som este nevymyslel
jackb napísal: hodina googlenia a nic co som hladal. vacsinou staci ked nabehnes mysou na policko s cielom pribehu a priblizne ti napise co je potrebne. ale ako sa tulit s domorodcom, to som este nevymyslel
hehe no tak nic ja toho ete vela neviem robit tam .... ked nieco najdes abo nahodov natrafis daj vediet dik aj tak
ja mam taky problem.. neviem kolkiaty to je level, ale proste pohadal som sa s tamtym jednym a teraz mi to kaze sa nastahovat do vesnice k tym apacom ci co su to.. ale ja vesnicu tam nemam.. mam len vesnicky pristav a vesnicky trh..
Ako ste to odomkli tu vesnicu? dik...
bloodko napísal:ja mam taky problem.. neviem kolkiaty to je level, ale proste pohadal som sa s tamtym jednym a teraz mi to kaze sa nastahovat do vesnice k tym apacom ci co su to.. ale ja vesnicu tam nemam.. mam len vesnicky pristav a vesnicky trh..
Ako ste to odomkli tu vesnicu? dik...
preskumaj tie "vychody" mal by byt daky "odomknuty"
ako si sa "tulil" s tym apachom? ked som v tej kolibe pri vodopade dolny level mam nad 68 ale ked su spolu tak to pada na 51... a nechce sa na lavici tulit... a potrebujem to na pokrecovanie...
skusal si aj dzunglu pri Pristave? tam strazili dvaja daky manici... vzdy mojej Kate z LOST dali na drzku... alebo mozno este to razcestie
a z dzungle sa da ist aj ku dakemu chramu,alebo co to je... ale to je slepa cesta...
ked biju tak to nepomoze... tu selmu bude treba poslat do kelu... podobne ako opice na zaciatku pri tej soche... vyskusaj.... ja hram odznova,lebo Kate niekde stratila ten telefon... tak teraz hram za Sawyera
bloodko napísal:ja sem vuuul. ja som sa stale pohyboval pomocou mapy a nevsimol som si ze ked kliknem na nejaky vychod tak tam mam moznost: Odstahovat sa.
Vzdy ked vstupim na pozemok Vesnice pristav (ci ako to je), tak mi nejde pohybovat sa.. simik sa zasekne, okrem neho na pozemku su dvaja simici, ti sa tiez nehybu. Treba sa tam skamaratit s takymi 4 domorodcami, 3 mam kamaratov, ten stvrty je zaseknuty. Neviete mi pomoct co s tym?