EMO-emocionalne slabi ludia
EMO je podla mna skupina psychicky aj fyzicky pomylenych ludi, nic viac. Takych do basy postrkat na dozivotie, na obed suchy chleba a v noci aspom 45x zobudit pelendrekom, kedze som pocul ze sa v podobnych uchylkach (rezanie ziletkou atd) vyzivaju. Tak nech si to uzivaju plnym duskom.
Tot moj nazor na dneskajsi svet 
mozes proimta nejakym sposobom podlozit "fyzicky pomylenych" ako sa to na nich fyzicky podpisalo?inflater napísal:EMO je podla mna skupina psychicky aj fyzicky pomylenych ludi, nic viac. Takych do basy postrkat na dozivotie, na obed suchy chleba a v noci aspom 45x zobudit pelendrekom, kedze som pocul ze sa v podobnych uchylkach (rezanie ziletkou atd) vyzivaju. Tak nech si to uzivaju plnym duskom.Tot moj nazor na dneskajsi svet
k zbitku sa radsej ani vyjadrovat nebudem...
-
Začiatok Konca
Professional
Omyl..minule,keď som sa šiel pozrieť a trochu povyrývať do emo miestnosti na azete,tak mi odpísala jedna emáčka(mala 17 rokov)a tak sme si nadávali a po chvíle písania som zistil,že je niečím iná a celkom inteligentná..tak som jej napísal..prestali sme si nadávať..a teraz som zistil,že je to veľmi milé dievča..a že tých pozerov by najradšej všetkých nakopala do riti.Takže už nemôžem tvrdiť,že všetci emáci sú hovná..lebo jedna ňou určite nieje..Jeremy napísal:emo su chory ludia ktori chcu byt siloumocou in a moderni
su to POZERI
napr. to rezanie si zil v 20tich? hmm... zaujimavy zivotny styl, kedze samovrazdu vykonavaju (a uz len myslia na nu) fakt chori ludiaFall napísal:mozes proimta nejakym sposobom podlozit "fyzicky pomylenych" ako sa to na nich fyzicky podpisalo?
sice to suvisi s psychikou, ale asi maju nejak posunutu hranicu bolesti kedze sa v sebaposkodzovani vyzivaju, takze asi preto fyzicky off ludia
podtrzeno a secteno, vyznavaci takychto "zivotnych stylov" asi nemaju vsetkych 5 pohromade
vsetko co si vypisal suvisi s psychikou a posunutu hranicu bolesti nemaju, to si akosi totiz odporuje s tym sebaposkodzovanim, keby ich to nebolelo nerobili by to, skus si vyhladat nieco o sebaposkodzovani a pochopisinflater napísal:napr. to rezanie si zil v 20tich? hmm... zaujimavy zivotny styl, kedze samovrazdu vykonavaju (a uz len myslia na nu) fakt chori ludia
sice to suvisi s psychikou, ale asi maju nejak posunutu hranicu bolesti kedze sa v sebaposkodzovani vyzivaju, takze asi preto fyzicky off ludia
podtrzeno a secteno, vyznavaci takychto "zivotnych stylov" asi nemaju vsetkych 5 pohromade
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja niesom pozer ja som ekoterorista aspon tak tvrdi moja kamaratkami-chau napísal:Na druhej strane... keby si bol ty pozerom nenadaval by si na ostatnych pozerov alebo netvrdil ze nie si pozer?
no k emo
dobre ja im nebeem nech chodoa v ciernom a byvaju casto smutny a rezu sizili a pocuvaju smutnu hudbu... ale to nemou byt ako normalny ludia mam blbu naladu tak sa opijem alebo nieco ine zmysluplne robim
kazdopadne mne pridu emaci vrcholne divny... ja sam nehovorim ze som normalny ale zas prekracuju iste hranice imho... ja v tom stale vidim iba dnesnu modu byt emo byt in
no ked povazujes riesenie problemov spitim sa za zmysluplne tak potom uz naozaj neviem...emo je takysto ako kazdy styl snahou zaradit sa niekam a ci sa ti to paci alebo nie, ale kazdy styl je z casti poza a komercia, mas obchody specializovane na rozne doplnky pre metalistov, punkerov, hip hoperov a ja neviem co vsetko, cize vsetko je svojim sposobom dnesna moda, preto ze napr black metal nehraju na music boxe neznamena, ze nie je svojim sposobom komercny, su tricka skupin, rozne doplnky s ich motivmi a podobne, kym sa nebudu predavat len na koncertoch za vyrobnu cenu budu komercne a budu sucastou mody ja osobne sa radim k metalistom, obcas sa tak obliekam obcas nie, mam aj zopar triciek ktore urcite vzbudia pozornost no mam aj veci v ktorych si ma zrejme nikto nevsimne a je mi to uplne jedno, nosim to vcom sa citim dobre a pocuvam hudbu ktora sa mi paci/to ze je to hlavne metal je druha vec/ ale viem, ze nebyt komercie, reklamy a medii by som o 90% mojich oblubenych skupin nevedel a preto netvrdim, ze nie som komercny a nepodlieham modnym trendom, pretoze to sa v dnesnom svete pvoedat neda, kazdy je pod vplivom mody a trendov ci sa mu to paci alebo nieJeremy napísal:ja niesom pozer ja som ekoterorista aspon tak tvrdi moja kamaratka
no k emo
dobre ja im nebeem nech chodoa v ciernom a byvaju casto smutny a rezu sizili a pocuvaju smutnu hudbu... ale to nemou byt ako normalny ludia mam blbu naladu tak sa opijem alebo nieco ine zmysluplne robim
kazdopadne mne pridu emaci vrcholne divny... ja sam nehovorim ze som normalny ale zas prekracuju iste hranice imho... ja v tom stale vidim iba dnesnu modu byt emo byt in
-
Začiatok Konca
Professional
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zitepunkom: Si to nepochopil...on nedava EMO a punk ako taky do jednej urvone, ale pise, ze aj punk je scasti komercny...(ako aj vsetko ostatne) dam Ti otazku: Mas nejaku strasne oblubenu kapelu, voebc to nemusi byt mainstream ani nic podobne, ale mas tu kapelu natolko rad, ze si ochotny vysolit prachy za jej CD. Nemusi sa jednat ani o ziadnu horibilnu cenu, ale uz je to komercia...tak isto si myslim, ze mas nakupene odznaky, nasivky, cvoky a take tie veci co vy punkaci nosite...tiez to je vlastne len komercia, lebo si to kupil v nejakom specializovanom obchode.
nie, nepochopil si ma, samozrejme v kazdej dobe je na vyslni nieco ine, ale to neznamena, ze to, ze teraz je v kurze emo a hip hop, ze vsetko ostatne je tvrdy underground o ktorom nikto nevie a vsetci punkaci, metlaci a ostatni co sa neradia k trendom ktore su prave na vyslni su absolutne nekomercny, chces mi povedat, ze pred pred cca 20 rokmy (plus/minus, nie som si isty) ked boli na vyslni napr sex pistols nebolo vela punkacov, alebo pri new wave of british heavy metal, resp koncom 80. a zaciatkom 90. rokov nebol na vyslni metal, ze ked robili Guns N Roses dvojrocne svetove turne po stadionoch, kam chodili tisice ludi, tak, ze oni boli vlastne underground, lebo teraz ich nepocuva tolko ludi ako predtym? Kazda doba ma svojich predstavitelov a svoje trendy a styly, no to neznamena, ze to jedine je komercne a len preto, ze neico je komercnejsie vsetko ostatne je underground a ohanat sa tym, ze tamtych je viac, tak ja som automaticky strasne nekomercny alebo to nebodaj pouzivat ako nejaky pseudo-argument, je velmi krakozrake, pretoze tak ako teraz ma svojich odporcov a isty proti pol emo tak ho mali aj ostatne styly v dobe svojej najvacsej slavy, ci uz to boli vyznavaci diska, depesaci alebo ktokolvek iny, ale vzdy boliZitePunkom napísal:Chceš mi povedať,že punk je tak komerčný,ako emo,alebo hip-hop?..že som punkáč len kvôli tomu,že sa mi páči móda..že je to in byť punkáčom?..asi nie..že?
malo by sa to zakazat..
http://www.bleskovky.sk/cl/10/238037/Mo ... u-zapastia
http://www.bleskovky.sk/cl/10/238037/Mo ... u-zapastia
-
Murder_Inc
Star