69kHz je vertikalna frekvencia, rychlost pod ktorou monitor spracovava obrazove impulzy
85Hz udava pocet prekresleni obrazovky za sekundu
a tym prenastavenim nic nepokazis, akurat monitor vyhlasi ze nevie spracovat taky signal, ale co pamatam u starych vesteckych guli ked si monitor mal nastaveny na vyssiu frekvenciu tak u nich rychlo odchadzala elektronika alebo zhorel luminofor
a tie frekvencie skus osetrit programom co sa vola Multires on ma zamikacie funkcie
Zle z monitora?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no ok dik...
ale ten multires je len program ktory meni frekvencie a rozlisenie v realnom case.. to je vsetko.. cize len si zmenim rozl. a frekvenciu.. ziadne prednastavenia nema
pri kliknuti na display properties mi hodi bezne okno ktore ziskam ked dam vlastnosti plochy
idem skusit.. thx
////ok je to na nic.. aj tak mi ukazuje dokonca aj ten program max 85Hz.. a to mi ukazuje ze mam nastavenych 85Hz a pritom idem na 100Hz
ale ten multires je len program ktory meni frekvencie a rozlisenie v realnom case.. to je vsetko.. cize len si zmenim rozl. a frekvenciu.. ziadne prednastavenia nema
pri kliknuti na display properties mi hodi bezne okno ktore ziskam ked dam vlastnosti plochy
//no nasiel som to v tej hornej moznosti... lock refresh ratesMultiRes is a small, free, 32-bit alternative to QuickRes, with refresh rate, multi-user and multi-display support for up to nine display devices under Windows 9x/Me and Windows NT/2000/XP. This release of the award-winning utility includes improved scripting support for dynamic display arrays, fast user switching, and ClearType settings - including RGB/BGR and contrast settings.
idem skusit.. thx
////ok je to na nic.. aj tak mi ukazuje dokonca aj ten program max 85Hz.. a to mi ukazuje ze mam nastavenych 85Hz a pritom idem na 100Hz
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no ja kaslem na to.. nechcem sa s tym vobec srat.. nemam na to chut.. ale vdaka aj tak 
nasiel som toto
ale to nefunguje... potom refreshlock... no uvidime.. ale uz to v tejto teme neham plavat
ok ani jedno nefunguje... refreshlock mi ukazuje iba 85Hz... a vobec tam neni mozna vyssia hodnota
a ked sa s tym aspon nebudem srat nic nepokazim...
nasiel som toto
ale to nefunguje... potom refreshlock... no uvidime.. ale uz to v tejto teme neham plavat
ok ani jedno nefunguje... refreshlock mi ukazuje iba 85Hz... a vobec tam neni mozna vyssia hodnota
a ked sa s tym aspon nebudem srat nic nepokazim...