Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Pacaveli nebude ti XXXL velke? =-O
rodicia niesu doma prakticky
chce sa mi spat a chce sa mi ddo mesta takze neviem ci pojdem do toho mesta
za posledne dva dni sedim uz asi 7 krat na hajzli
zase raz ma pobavil erytrocyt.Moderator ktory mal mat na starosti detske sexualne problemy a hra sa na sefka celeho fora 
Az tak neskoro? Inak ja som tiez zavislak, zbierku som si dal do poriadku uz niekedy na zaciatku minuleho rokuaudiotrack napísal:zkompletizoval som si zbierku simpsonovcov
som najväčší závislák
k teme:
-
will.i.am
Darca
mam pocit ze toto je riadny spam... porzite si statistiky... je to najprispievanejsia tema... a pritom jej opodstatnenie je ziadne.. spammeri si tu chodia zbierat prispevky...
podobne to bolo v teme co prave pocuvate. Ak si dobre pamatam, tak sa to zatrhlo a aj toto uz je myslim prehustene a zbytocne...
Aj hojko sa par stran vyjadril a ja mam pocit ze sa to tu coskoro zavrie...
Mozno keby ste tu nepisali same kraviny ale nieco plnohodnotnejsie...
Ja som tu este okrem tohto prispevku este nic nenapisal.. nebolo to potrebne... a nevidel som v tom zmysel...
radsej mat 200 prispevkov ktore maju hodnotu ako 2000 ktore su spam...
A ked mi zato spammeri budete davat K- tak sa aspon podpiste
podobne to bolo v teme co prave pocuvate. Ak si dobre pamatam, tak sa to zatrhlo a aj toto uz je myslim prehustene a zbytocne...
Aj hojko sa par stran vyjadril a ja mam pocit ze sa to tu coskoro zavrie...
Mozno keby ste tu nepisali same kraviny ale nieco plnohodnotnejsie...
Ja som tu este okrem tohto prispevku este nic nenapisal.. nebolo to potrebne... a nevidel som v tom zmysel...
radsej mat 200 prispevkov ktore maju hodnotu ako 2000 ktore su spam...
A ked mi zato spammeri budete davat K- tak sa aspon podpiste
-
den333
Professional
myslim ze audiotrack nemyslel zavislost na simpsonovcoch ale to ze bol prvy v kolonke zavislaci....GothaR napísal:Az tak neskoro? Inak ja som tiez zavislak, zbierku som si dal do poriadku uz niekedy na zaciatku minuleho roku
will.i.am:mas uplnu pravdu akurat som sa vratil z lyziarskeho zapnem hojko a mal som tu 6 stran novych prispevkov....co si myslim ze je za 5 dni dost...
//audiotrack: hej, tu tabulku som myslel a nie som tomasito
//sry tolko vas tu je moderatov
Predsa sa naslo aj plusko
Ludia aspon SPAMuju tu a nie inde, teda aspon menej ked sa tu "vyburia".
K spokojnosti vsetkych by HOJKO mohol vymazavat prispevky starsie ako mesiac z tejto temy. Vsak tie aj tak nik uz necita. V tejto teme sa da niekedy zasmiat a nikedy vidite aspon, ze nie ste sami, co maju zly den. To su plusy tohto topicu a myslim ze 3 plusy za to stoja, aby sa tento topic zachoval. A este mozno 4. + je ze niekto sem chodi mozno tak casto pre to, ze ma potrebu to sem napisat, je mu lepsie a HOJKOvi stupa navstevnost.
K spokojnosti vsetkych by HOJKO mohol vymazavat prispevky starsie ako mesiac z tejto temy. Vsak tie aj tak nik uz necita. V tejto teme sa da niekedy zasmiat a nikedy vidite aspon, ze nie ste sami, co maju zly den. To su plusy tohto topicu a myslim ze 3 plusy za to stoja, aby sa tento topic zachoval. A este mozno 4. + je ze niekto sem chodi mozno tak casto pre to, ze ma potrebu to sem napisat, je mu lepsie a HOJKOvi stupa navstevnost.
-
will.i.am
Darca
nie zly napad... to je ina rec... mazat prispevky starsie ako mesiac... kazdy napise co ho tesia co ho trapi a potom ked to nie je aktualne vymaze sa to.. myslim ze to by bol rozumny kompromis...mobiloman napísal:Ludia aspon SPAMuju tu a nie inde, teda aspon menej ked sa tu "vyburia".
-
jin
VIP