Keď to cítiš..a bolo to opätované..môže to byť neskutočné?..Digital napísal:siedmi dena je to skutočne lubenie
//edit:ale to potom niesú ľudia,ale ku*vi..doslovne.Neviem si predsativť,že by som "ľúbil kvôli sexu"..to je kravina..
a ako dlho ste spolu chodili....???turtlak69 napísal:kedy? dostatocne skoro na to, aby som tym pokazil viacej ako ziskal. nebolo to totiz vzajomne. uz nikdy nepoviem tie dve carovne slovicka ako prvy aj ked budem mat hroznu chut to povedat. niekedy je lepsie kusnut si do jazyka. tento krok uz ako prvy nespravim.
- s tymi telenovelami to asi bude pravda zboznujem dovod rozchodu ze rozideme sa preto ze ty ma lubis viac ako ja tebaaddictor napísal:a ako dlho ste spolu chodili....???
som sa s kamaratkou rozpraval, ze ona tiez nechala svojho priatela koli tomu, ze ho nelubila az tak moc ako on ju, aj ked ho lubila....hmmm... zenske su zvlastne v takychto veciach... a za to vsetko mozu dementne telenovely a romanticke filmy...
Ja si tiez myslim ze ten dovod je strasna somarina. Ako myslim si ze vzdy vo vztahu jeden z partnerov toho druheho lubi viac ale ten rozdiel je minimalny a okrem toho si myslim, ze dovod na rozchod by som skor mal keby som bol ja ten co lubi viac a jednoducho by som citil, ze ma dotycna uz nelubi tak aby sme mohli nadalej zotrvat vo vztahu...[/quote]Lord ANAKIN napísal: - s tymi telenovelami to asi bude pravda zboznujem dovod rozchodu ze rozideme sa preto ze ty ma lubis viac ako ja tebato co je za blbost...
- ja si ani tiez velmi nepametam kedy to hovorim ale vzdy sa snazim to hovorit do oci a nie cez smsku alebo cez net (stalo sa aj take ale iba raz a do dnes to nieje v podstate ukoncena vec) a len vtedy ked mi je dobre a vidim ze aj mojej partnerke (nie rovno pri sexe - to ma zalubu jedna moja znama ta pri sexe s jej priatelom toto slovne spojenie pouzije asi aj 100x)
- inak radsej pockat ako to prenahlit podla mna, ak sa mate radi tak sa nestane nic ked sa s tymto vyjadrenim pocka ale na zaciatku vztahu to moze dopadnut nie najlepsie a dievca sa moze zlaknut ...