uplne magicky vecer, rano, obed...

vcera som bol na vino, objavili sa tam dvaja spoluziaci zo zs, ktorych som nevidel strasne dlho, rozhodol som sa, ze s nimi ostanem.. Z baru prechod "na diskoteku", stretnutie dalsej spoluziacky zo zs, moja najtajnejsia detska laska, s ktorou som sa nejak nemal moznost rozpravat od konca zakladnej... Je este krajsia, este mudrejsia, este uzasnejsia ako bola vtedy.....
Pitka pokracovala na zeleznicnej stanici, kde som si potykal so starymi chlapmi co tam travia cele dni, pokracovanie v kauflande kde nam predavacky odmietli spravit parky, netusim preco, opat taxik a hladanie miesta v meste kde su schopni o deviatej rano spravit ranajky, hotel a dalsie dva fernety na ranajky, telefonat od mamky, ze kde sa nachadzam, taxik a ide sa do krcmy, pitie pokracuje do dvanastej hodiny, o dvanastej prvykrat zaspavam...prichod domov o jednej hodine poobede...
strata klucov absolutne nemrzi, neskutocna "svalovka" na bruchu z neustaleho smiechu....

byva asi 50 metrov od mojho bytu a aj tak sa s nou mozno nikdy nebudem rozpravat, strasne dlho ju neuvidim a mozno jej ani nikdy nepoviem co som k nej na zs citil a mozno aj citim...a mozno su vsetky platonicke lasky odsudene na takyto osud, mozno to tak ma byt..neviem
IMAGINE