Prosim pomoc s TATTOOO

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
luksiman
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Prosim pomoc s TATTOOO

Príspevok od používateľa luksiman »

Zdravim prosim vas potreboval by som navrh na kerku....kedze neviem absoultne kreslit tak mohli by ste to dakdo skusit podla mojich predstav?tie su tu:takze chcel by som dakeho diabla/cloveka ako sa trha s koze (z litka)
drzi w kazdej ruke kus koze a trci mu hlawa.....da sa take nieco?

ok a este jednu na rameno....tak tam si zase oredstavujem od bicepsu hore take plasticke ohne a hore na ramene sa to meni do xichtu z profilu...dakujem
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Mam pocit ze na tohle se ti tady na to kazdy vykasle .. kdyby si za to nabidnul nejake financni ohodnoceni tak snad by ti tu nekdo pomohl ale s takovou .. nevim nevim

Zajdi si do nejakeho tetovaciho salonu a tam jim rekni co by si chtel .. tak urcite dostanes co chces.
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

su 2 druhy salonov... v jednom si mozes doniest aj obrazok z netu stiahnuty a on ti to vytetuje a v tom druhom robia iba originaly, teda to, co si navrhnes sam, alebo ti to navrhne tater... ja som bol v tom druhom a neplati sa za to nic naviac, iba zaloha.... odporucam ti navstivit ten druhy druh, bo vtedy si si 100% isty, ze nestretnes tipka s rovnakou kerkou ako ty... :wink:
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

addictor napísal:su 2 druhy salonov... v jednom si mozes doniest aj obrazok z netu stiahnuty a on ti to vytetuje a v tom druhom robia iba originaly, teda to, co si navrhnes sam, alebo ti to navrhne tater... ja som bol v tom druhom a neplati sa za to nic naviac, iba zaloha.... odporucam ti navstivit ten druhy druh, bo vtedy si si 100% isty, ze nestretnes tipka s rovnakou kerkou ako ty... :wink:
trosku OT :P ale ked si napisal ze ked zajde k tomu druhemu a spravi mu unikatne tetovanie ktore nebude mat nik iny, co ak s tym pojde niekde na kupaisko , niekto si ho odfoti a zajde k tomu prvemu a ten mu spravy to iste ?!! :lol: :lol: :lol: .. sry ale nemohol som si odpustit
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

2 mikkimikki: no to ti uz nik nezaruci... tak isto, ako ten typek ma galeriu svojich prac na nete a nejaky chudak to moze okopirovat...
Napísať odpoveď