Zdravim prosim vas potreboval by som navrh na kerku....kedze neviem absoultne kreslit tak mohli by ste to dakdo skusit podla mojich predstav?tie su tu:takze chcel by som dakeho diabla/cloveka ako sa trha s koze (z litka)
drzi w kazdej ruke kus koze a trci mu hlawa.....da sa take nieco?
ok a este jednu na rameno....tak tam si zase oredstavujem od bicepsu hore take plasticke ohne a hore na ramene sa to meni do xichtu z profilu...dakujem
Prosim pomoc s TATTOOO
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
su 2 druhy salonov... v jednom si mozes doniest aj obrazok z netu stiahnuty a on ti to vytetuje a v tom druhom robia iba originaly, teda to, co si navrhnes sam, alebo ti to navrhne tater... ja som bol v tom druhom a neplati sa za to nic naviac, iba zaloha.... odporucam ti navstivit ten druhy druh, bo vtedy si si 100% isty, ze nestretnes tipka s rovnakou kerkou ako ty... 
-
mikkimikki
Medium Professional
trosku OTaddictor napísal:su 2 druhy salonov... v jednom si mozes doniest aj obrazok z netu stiahnuty a on ti to vytetuje a v tom druhom robia iba originaly, teda to, co si navrhnes sam, alebo ti to navrhne tater... ja som bol v tom druhom a neplati sa za to nic naviac, iba zaloha.... odporucam ti navstivit ten druhy druh, bo vtedy si si 100% isty, ze nestretnes tipka s rovnakou kerkou ako ty...