Nakoniec este napis ze som ta podviedol ja a budeme kompletny. ALe ja si rad pockam na peniaze ktore si vravel ze vratis a ked nie tak sa k tomu postavim inac.Mc-Mio napísal: TAKZE ABY BOLO JASNE NIESOM HARD PO DRUHE DGAG MUSEL ZMENIT UDAJE ALEBO CO LEBO MNE TO ISLO POSLAL SOM MU UDAJE A JEMU TO ZRAZU NESLO TAK NEFIM O COM NEBUDEM SA DALEJ VYJADROVAT ZDA SA MI ZE TOTO FORUM NEMA UROVEN BAY
PREDAJ RAPIDSHARE UCTOV
-
GgDag
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ojeebb
-
nordscan
Star
Re: Ojeebb
Ak chalan mal konto a tebe uz neslo nie je problem napisat na RS z udajmi o vytvoreny z predmetom ukradnuty ucet a oni sa o to postaraju a zmenia heslo a zaslu na mail tomu kto to vytvoril, par raz so to uz takto reisil, ale ak ide o podvod tak mozno by som to skusil cez adminov tochto fora a logovanie ipGgDag napísal:Nakoniec este napis ze som ta podviedol ja a budeme kompletny. ALe ja si rad pockam na peniaze ktore si vravel ze vratis a ked nie tak sa k tomu postavim inac.
-
Lord ANAKIN
Professional
-
tonken
Medium Expert
ahojte... aj ja mam na predaj momentalne 9 mesacnych uctov
kedze ich mam za body zo stahovania tak ziadne bonusove body by knim neboli
. Vygeneroval by som ich v den predaja takze kazdy by si uzil plnych 30 dni
. Cena za jeden 200Sk. Sposob platby prevodom na ucet.
a ako vidim nasli sa tu aj taky co sa im podvadzat zachcelo... tak ak to pomoze v dovere
//obrázky do príloh. audiotrack
ak ma niekto zaujem tak ma kontaktujte cez ss alebo mail [email protected] alebo ICQ 484056367
predane
kedze ich mam za body zo stahovania tak ziadne bonusove body by knim neboli
a ako vidim nasli sa tu aj taky co sa im podvadzat zachcelo... tak ak to pomoze v dovere
//obrázky do príloh. audiotrack
ak ma niekto zaujem tak ma kontaktujte cez ss alebo mail [email protected] alebo ICQ 484056367
predane
-
PC-Man
Light Star
Predam ucet na rapidshare.com (na 6 mesiacov, plati do 25. Aug 2008)
Cena: 980 Sk, ako pri zakupeni)
Dôvod: Chcel som si predlzit o pol roka svoj doterajsi account, lenze som sa zmylil a namiesto extend som zakupil dalsi... Takze sa ho potrebujem cim skor zbavit, kedze na tom starom mam uz ulozene nejake tie moje subory a rad by som si rozsiril ten stary.
Piste na ICQ: 311 082 260
Cena: 980 Sk, ako pri zakupeni)
Dôvod: Chcel som si predlzit o pol roka svoj doterajsi account, lenze som sa zmylil a namiesto extend som zakupil dalsi... Takze sa ho potrebujem cim skor zbavit, kedze na tom starom mam uz ulozene nejake tie moje subory a rad by som si rozsiril ten stary.
Piste na ICQ: 311 082 260
-
Sw0rd34th
Novice
Ak niekto este zhana Rapidshare, Megaupload a ine ACC je jedno s akou dobou platnosti mozete sa mi ozvat.
Taktiez mozem poslat na dobierku veci zo zahranicia mobily,pc,hdd,prislusenstva. staci napisat aky typ a poslem cenu.
Zarucene lacnejsie aspon o 30percent nez na Slovensku.
Ponukam aj pouzivane veci a tie su uz naozaj za babku
Ak bude zaujem nevahajte sa ozvat ICQ bo Mail a urcite sa dohodneme
Nie je to podvod, zijem v zahranici.
Taktiez mozem poslat na dobierku veci zo zahranicia mobily,pc,hdd,prislusenstva. staci napisat aky typ a poslem cenu.
Zarucene lacnejsie aspon o 30percent nez na Slovensku.
Ponukam aj pouzivane veci a tie su uz naozaj za babku
Ak bude zaujem nevahajte sa ozvat ICQ bo Mail a urcite sa dohodneme
Nie je to podvod, zijem v zahranici.
-
Sw0rd34th
Novice
Zijem v Aberdeene lepsie povedane pracujem a kurz je dost blby tak si privyrabam...No veci rozneho druhu od ponoziek cez kompy az po ucty
Len ak odo mna niekto nakupuje musi brat v uvahu ze postovne vie byt okolo 500 sk preto sa oplati kupovat radsej drahsie veci alebo raz za tri mesiace to posielam po jednom clovekovi a ten to potom rozosiela na Slovensku.
Aby som sa presne vyjadril dobierka je mozna ale nie vzdy to ide.
Len ak odo mna niekto nakupuje musi brat v uvahu ze postovne vie byt okolo 500 sk preto sa oplati kupovat radsej drahsie veci alebo raz za tri mesiace to posielam po jednom clovekovi a ten to potom rozosiela na Slovensku.
Aby som sa presne vyjadril dobierka je mozna ale nie vzdy to ide.