kupa auta z nemecka
kupa auta z nemecka
ahojte. mozte mi niekto poradit ak hladam auticko pre seba a dpovedzme ze ho hladam cez autoscout24.de na co mam tam hlavne pozerat aby to u nas preslo v poriadku???
mozee to byt aj rocnik 98 ci 99??? a v texte musi byt pisane ze EURO 2?? alebo ako vlastne lebo chcem si ho kupit z nemecka som na nete kazdy den ale bojim sa aby som tam nesiel zbytocne nekupil auto a nestalo sa mi nieco take ze ho tu nepostavim na papiere..
prosim poradite mi niekto mozte mi poslat aj mail [email protected] dakujem vam za pomoc martin
takže moc sa v tom nevyznám ale ked som sa bavil s kamarátom o dovážaní týchto áut hovoril tuším že to musí byť od 98 vyššie a hlavne aby som si dal pozor na tie ponuky.... Ponuka auta od nejakého súkromníka býva väčšinou falošná... Čiže najlepšie je si zadať len ponuky od predajcov (autobazary)... Ked sa dohodneš, že aby ti to auto podržali jeden deň tak to dodržia... Teda aspoň kamarátovi to vždy dodržali... Len si ešt pozisťuj aké certifikáty si musíš vybaviť... Najlepšie by si to mal keby ti to niekto doviezol, kto v tomto biznise robí...