Worms 4 Mayhem - help please

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kapu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Worms 4 Mayhem - help please

Príspevok od používateľa kapu »

Zdravím všechny,
mám takový problém, chtěl bych si zahrát s přítelkyní Worms 4 Mayhem po internetu a bohužel nevíme v čem je chyba a proč nám to nejede :( Normálně máme oba dva stejnou verzi hamachi (1.0.2.2.), jsme ve stejném kanálu, který jsme si vytvořili, ve firewallu máme oba dva i wormsi i hamachi ve vyjímkách a i přesto všechno nevidíme námi vytvořené hry když najedeme oba dva do "Hra po síti" -> "Místní síť" a vytvoříme jeden z nás hru...

Opravdu nevím v čem by mohla být závada, dokonce i červíky máme ve stejné verzi (1.01)

Prosím někoho kdo se v tomto vyzná, nebo MAyhemi hrává přes hamachi a nebo někoho kdo zná nějaky jiný program (kurd teda nějaky exituje), který by vytvořil taky něoc jako virtuální LAN, prosím pomozte

Děkuji mnohokrát
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

a prečo nehráte normálne cez net ale cez hamachi? to mi vysvetli.:) nieje nic jednoduchsie nez na mayheme kliknut na network play, vytvorit hru s heslom, nech sa vam tam niekto nepozvaný nepripoji, ona sa k tebe connectne a ideš. :)
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

Neboj se, to už jsme taky zkoušeli... Ale předem chci říct že nemám originálku, a když někdo z nás založí hru normálně s heslem, aby se nam tam nikdo nepřipojil a ten druhý se na něho chce napojit, tak se sice na chvíli napojí, ale místo kurzoru má ty hodiny a musí čekat a pak se nám napíše oběma chyba: Něco že, připojení ke vzdálenému počítači vypršelo, nebo tak něco... Kdyztak odpoledne budu specifičtější

Ale jinak děkuji za radu, ačkoliv ne tak dobrou, sice dobrou, ale podle mně to bez originálek nepůjde přes ten net, tak proto to zkoušíme přes to hamachi

Někdo další, kdo by mi helfnul please?

Btw: Když už jsme teda u toho network play, musíme mít nainstalovaný GameSpy nebo to s tím nemá nic společného?
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Je tu niekto kto hrava tuto hru? Ak hej nech sa ozve mohli by sme niekedy zahrat po nete... (ide to hrat aj bez originalky..)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mohol by aj mne niekto pomoct nainstaloval som hru crackol a ono mi nejde dobre grafika ukazky na zaciatku idu dobre ale ked sa dostanem do menu tak sa my myli grafika a rad by som si to nahral ale najviac ma na tom zaraza ze my to islo dobre na predoslom windowse
Napísať odpoveď