a odznela tu jedna dobra veta - mlade baby fakt nerozmyslaju robia vsetko tak ako prave v tej chvili citia, robia blbosti a potom sme my svine, lebo nie vsetko sa da tolerovat
Myslia si baby ze sme svine ?
-
Sagittarius
Guru
...
ja vravim:"Chlapy su svine a zeny su k*rvy".Myslim si ze cajky si myslia nieco podobne s malickym rozdielom tej druhej casti vety=P...chlapy su aspon uprimne tvory a priznaju si co su
...ale aj tak vas baby mame radi take ake ste 
a nechel som tym nikoho urazit.kazdy je individualnou osobnostou,to bol len moj vlastny globalny pohlad na vec.
ps:nie chlapy ale chlapi,som sa sekol,dopuste
//pouzivaj tlacitko UPRAV namiesto pisania dalsieho prispevku
kobalt
a nechel som tym nikoho urazit.kazdy je individualnou osobnostou,to bol len moj vlastny globalny pohlad na vec.
kobalt
Re: ...
Ja si nemyslím,žeby každá baba mala byť k*rva!RnT napísal:ja vravim:"Chlapy su svine a zeny su k*rvy".Myslim si ze cajky si myslia nieco podobne s malickym rozdielom tej druhej casti vety=P...chlapy su aspon uprimne tvory a priznaju si co su...ale aj tak vas baby mame radi take ake ste
a nechel som tym nikoho urazit.kazdy je individualnou osobnostou,to bol len moj vlastny globalny pohlad na vec.![]()
kobalt
-
midnight_man
Guru
A mas pravdux-nina napísal:Ja si nemyslím,žeby každá baba mala byť k*rva!
-
bindis
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Teda ja pod pojmom KUR*A vidim nejaku pobehlicu, ktorá sa vyspí s hocikým a nemá žiadne zábrany.x-nina napísal:..noo celkom dobra myslienkaNOO CHALANI CO ROZUMIETE POD POJMOM KUR*A???