Zdravim,
ma niekto blizke ci osobne skusenosti s externym studiom na sukr. gymnaziach? Najlepsie keby sa nasiel niekto s informaciami o gympli na Ceskej, o Kremnickej mam nejake insider info, o inych vsak prilis nie.
Rozmyslam o prestupe z denneho studia na 'kvalitnej' skole z dovodu toho ze tie blaboly co tam ucia zaberaju prilis vela casu, avsak ista obava je ako je clovek brany ked ma maturitu na takejto skole (?)
mademan
Sukromne gymnazia-externe studium,Bratislava
Silmer> teraz septima, teda prestup do maturitneho rocnika
fizz> ja som mal do druheho rocnika priemer vysvedceni asi 1.02
Vseobecne tam chodia ludia co sa im nechce sa ucit, avsak myslim ze by to slo vyuzit na to aby bol cas studovat to co mi je relevantne do buducnosti- pri dennom 'studiu' na to ostava imho velmi malo casu realne..
fizz> ja som mal do druheho rocnika priemer vysvedceni asi 1.02
Vseobecne tam chodia ludia co sa im nechce sa ucit, avsak myslim ze by to slo vyuzit na to aby bol cas studovat to co mi je relevantne do buducnosti- pri dennom 'studiu' na to ostava imho velmi malo casu realne..
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
a v com ta pripravy viac normalny?..pishta napísal:Mam dobreho kamosa na ceskej,a ja chodim na metodovu...
Co sme porovnavali tak myslim ze v niecom je sukromny gympel horsi,v niecom lepsi...ale viac na vysku ta pripravy podla mna normalny nesukromny gympel
podla mna je to narovnako..., alebo prave naopak, na normalnom do teba tlacia fakt ,ze nezmysli..
Frikso> tie pridavky na deti mas overene? Pozrel som
http://www.employment.gov.sk/new/index.php?SMC=1&id=186 a zakon o pridavkoch na deti, o tom ze je vyzadovana denna forma studia myslim nepisu..
http://www.employment.gov.sk/new/index.php?SMC=1&id=186 a zakon o pridavkoch na deti, o tom ze je vyzadovana denna forma studia myslim nepisu..
No ja osobne chodim na Cesku,vecerne studium...raz do tyzdna,od 15.00 do 20.00 cca,je to dost vopruz ale da sa na to zvyknut.Dorabam si maturu kedze pocas riadneho studia som na to kaslal (velmi slabe slovo) no a teraz to dohanam...mozem ti povedat ze je to v pohode,cele dva roky som tym takpovediac preplaval ale otazka je ci sa neutopim dnes respektive na konci maja ..