Tiež to vidím prvýkrát. Keby mi takú predavačka vydá v obchode tak jej poviem, že to čo je, to je určite neplatné. Ale sranda, že za 8 rokov sa u mňa ani jedna taká neotočila.
V decembri 1999 vydala Národná banka Slovenska druhé vydanie všetkých siedmich nominálnych hodnôt bankoviek vzoru 1993 a 1995, ktoré sa od pôvodne vydaných bankoviek odlišujú tým, že v spodnej časti kupónu majú aplikovanú metalizovanú striebornú, resp. zlatú fóliu so symbolom a textom pripomínajúcim rok 2000. Bankovky vytlačené pri príležitosti Bimilénia boli vydané v nasledovnom limitovanom množstve:
Nominálna hodnota 20 Sk/330 000, 50 Sk/168 750, 100 Sk/133 000, 200 Sk/108 000. 500 Sk/67 200, 1000 Sk/40 600, 5000 Sk/10 800
bolek napísal:Tiež to vidím prvýkrát. Keby mi takú predavačka vydá v obchode tak jej poviem, že to čo je, to je určite neplatné. Ale sranda, že za 8 rokov sa u mňa ani jedna taká neotočila.
to je asi tým, že sa netočia bežne v obchodoch, ale každý komu sa dostala do rúk si ju odložil
yoplin: dík
no pár takýchto bankoviek sa nájde aj u mňa doma. napriek tomu, že by v budúcnosti nemali žiadnu významnú hodnotu, tak si ich strážime . no a aby sa nepovedalo tak tu sú:
bolek: da sa k nim aj teraz dostat. len dost tazko. dostanes ju od ludi, ktori ani nevedie kolko coho maju v penazenke. mne tou dvestovkou v sobotu chlapik zaplatil u nas v obchode. som kukal jak puk ked mi to pichol do ruky.
bratranec uz v roku '00 zbieral tieto vynimocne bankovky... viem ze mal zopar 20,- 100,- a dostal sa aj k tisicke.... spytam sa ci ju fakt uskladnil a ak hej tak hodim foto....
myslim ze uz davno som mal taku stovku, ale som snou asi normalne zaplatil, inak co je natom vzacne? to logo navyse? alebo ze ich vytlacili v 2000? nechapem
raz mi niekde vydali taku 50tku, tak som doma ukazal mame a ona si ju chcela odlozit, tak mi ju vymenila za klasicku pajdu to bolo asi tak pred rokom, dovtedy som tiez nevedel, ze taketo prachy su v obehu