Dve APcka do birdge

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Don_Pipino
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Dve APcka do birdge

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Zdravim mam dve APcka D-Com, ktore mam nastavene do bridge. Len problem je v tom, ze na sietovkach Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet mi to nebezi, ale na Intelackej v pohode, ta si sama rozpozna zariadenie a pripoji siet ryhlostou 10,0 Mbps, co je v tomto pripade spravne. Teda bridge musi byt dobre nakonfigurovany. Len ako hovorim, na tych realtekoch mi to neche bezat.Sietovka sa stale tvari offline. Cim to moze byt??.........pomohla by reinstalacia ovladacov na realtek, kedze teraz su tam windowsacke??.pls. HELP. :(
Kony.cz
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Kony.cz »

to ze ti rozpozna sit na 10 Mbit to znamena, ze mas spatne udelany konektrory nebo kabel.... a ta intelacka si to sama prepne, zkus ve windowsech jit do konfigurace primo sitove karty a tam zmen rychlost sitovky na 10 HD (10 Mbit half duplex-poloduplexni), pokud ani to nepomuze, tak doporucuju prekonektorovat koncovky na obouch koncich od AP na kabelu
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Diki za radu, ale bohuzial sa mylis.Pretoze jednak som to uz skusal, oboje a jednak je to OK ze to ide 10Mbps, bo to nieje LAN, ale most pomocou WIFI a ked ti APcka podporuju rychlost LAN max. 10 Mbps tak ti to 100 nepojde.
Kony.cz
Amateur
Amateur

ale ja jsem myslel to ze spojeni mezi AP a sitovkou jsou na 100 Mbit a to by melo byt.... Takze pokud ti sitovka Intel detekuje 10 Mbit rezim, tak neni neco v poradku, protoze podle spravnyho by to melo jet na 100 Mbit. a to ze AP jsou na 10 Mbit nic neznamena, to je spoj mezi nima. a potom do PC snad mas spoj udelany metalikou (dratem)..
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Mno to mam z AP do PC kablom LAN.A v tedy vlastne PC detekuje APzariadanie, preto nie 100 ale 10. Ked to vopcham do switchu tak mam 100 a ked do AP tak mam 10. Funguje mi to pomocou tychto APciek na tych 10 Mbps bezproblemov na zariadeniach VASS, co su vlastne diagnosticke stanice pre W,AUDI tusim. A teraz mame novu diagnostiku pre KIU a tam mi to nechce bezat tak.Ale ked to zapojim na pramo kablom tak to v poho bezi 100 Mbps.Lenze ja potrebujem aby to bolo mobilne.

EDIT:// Ono mi totiz tie APcka nedetekuje ani po resete do facotry nastaveni, jedine co ma napada, je ze mam pravdepodobne stale zly kabel, teda zle cvaknuty. Aku kombinaciu mam pouzit??
Kony.cz
Amateur
Amateur

na 100% to je v kabelu... pouzijes variantu B.... tzn.. bilooranzovy,oranzovy,bilozeleny,modra,bilomodra,zelena,bilohneda,hneda. na obou dvou koncich stejne..
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A ked ti poviem, ze som to zrovna s takym kablom skusal....... :)
Napísať odpoveď