ŽENA VAŠICH SNOV
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Musim ta poopravit. Dodnes o jednej kocke, s kt. som chodil i napriek vsetkemu, co sa stalo hovorim, ze to bolo moje najlepsie a najkrajsie dievca. Nebudem sa hrat na ineho a nebudem tvrdit ine, ked to nie je pravda.skypej napísal:ironiou je, ze po rozchode s priatelkami uz nebudete hovorit, ze je ta najkrajsia)) ..
-
dew6
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Do akej miery sa tvoje terajšia partnerka približuje tvojej vysnívanej???Grosay napísal:Zena mojich snov... no, musi byt krasna, rozumna, milujuca, verna, mat zmysel pre humor, zbytocne ma nenasierat, byt skvela v posteli, musi vediet varit, aby som bol pre nu vzdy #1, chapat a respektovat moje nedostatkya musi mat super postavu
![]()
kazdy/a ma nejaku predstavu o svojej/om vyvolenej/om. Ale malokto si najde taku polovicku.Ludia maju svoje chyby a to je na tom to pekne. Keby mame partnerku presne podla svojich predstav, asi by to po case zacalo dost nudit. Take nemastne-neslane. Prave nase nedostatky okorenuju nase vztahy, no nie?
imperfection is perfect
zena mojich snov?...zrejme taka, ktoru by som chcel spoznavat a dozvediet sa o nej kazdy den viac...neviem si predstavit byt s niekym, kto by ma nedokazal prekvapit...o kom by som vedel uplne vsetko...chybalo by mi napriklad to napatie, ci ma rada ruze alebo tulipany ...a ci ked objednam sunkovu pizzu, nebude chciet radsej syrovu...
zena mojich snov je taka... ktora sa zasmeje na mojich obcasnych infantilnych vsuvkach konverzacie...ktoru som schopny utesit vo chvilach, ked to potrebuje...ktora prilis nemeskava....ktora si vie priznat chybu..ktora mi vie kupit tricko, ake sa mi zarucene bude pacit...ktora mi vie povedat pravdu do oci...ktora je krasna aj ked sa rano zobudi...ktora ma skvelo makke pery a iskru v ociach...ktora sa nezasmeje na vtipe len preto, ze sa smeju aj ostatni...na ktoru sa dokazem pozerat hodiny...ktora ked mi otvori dvere, tak si poviem wow, je nadherna...ktora je len moja...ktorej mozem hocico povedat...ktora ked povie lubim ta, mysli to uprimne...
+ veci co napisal Grosay...aj ked varit nemusi vediet
...
nechcem dokonalu zenu...chcem zenu, ktora je dokonala pre mna...zenu, ktorej nedostatky neprehliadam, ale akceptujem
zena mojich snov?...zrejme taka, ktoru by som chcel spoznavat a dozvediet sa o nej kazdy den viac...neviem si predstavit byt s niekym, kto by ma nedokazal prekvapit...o kom by som vedel uplne vsetko...chybalo by mi napriklad to napatie, ci ma rada ruze alebo tulipany ...a ci ked objednam sunkovu pizzu, nebude chciet radsej syrovu...
zena mojich snov je taka... ktora sa zasmeje na mojich obcasnych infantilnych vsuvkach konverzacie...ktoru som schopny utesit vo chvilach, ked to potrebuje...ktora prilis nemeskava....ktora si vie priznat chybu..ktora mi vie kupit tricko, ake sa mi zarucene bude pacit...ktora mi vie povedat pravdu do oci...ktora je krasna aj ked sa rano zobudi...ktora ma skvelo makke pery a iskru v ociach...ktora sa nezasmeje na vtipe len preto, ze sa smeju aj ostatni...na ktoru sa dokazem pozerat hodiny...ktora ked mi otvori dvere, tak si poviem wow, je nadherna...ktora je len moja...ktorej mozem hocico povedat...ktora ked povie lubim ta, mysli to uprimne...
+ veci co napisal Grosay...aj ked varit nemusi vediet
nechcem dokonalu zenu...chcem zenu, ktora je dokonala pre mna...zenu, ktorej nedostatky neprehliadam, ale akceptujem
-
Začiatok Konca
Professional
Čo si tým myslel?..celkom dobre som to nepochopil..áno moja súčastná priateľka..je dievča mojich snov..je pre mňa tá dokonalá..Samozrejme,že som videl aj krajšie..Ale ona je dokonalý mix osobností..je krásna,mila,milujem ma,inteligentná,múdra..atď..mi-chau napísal:Akakolvek ina odpoved ako ako moja sucasna priatelka je nebezpecna.. co ak objavi tento prispevok??
-
Začiatok Konca
Professional
Tak to by bolo ozaj na hovno..a áno,nasralo by ma to..počkaj opýtam sa jej..mi-chau napísal:si predstav ze by tu tvoja baba vypisovala nejkeho jej vysnivaneho muza a nebol by si to ty, vobec by ta to nesralo?
//edit: povedala mi,že to môžu povedať len tupí ľudia s záluskom na manipulovanie s ľuďmi..a že ona nič také nemá..a že jej ideál som ja a mňa miluje..