pitný režim
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
pitný režim
Nazdar..
teraz cez výkend som konečne vytiahol po zime môj bike a nejako som si uvedomil že čistá voda asi nebude najlepšie riešenie.Takže otázka znie:
čo používate na pitie ked ide na dlhšie trasy 80 km a viac?
teraz cez výkend som konečne vytiahol po zime môj bike a nejako som si uvedomil že čistá voda asi nebude najlepšie riešenie.Takže otázka znie:
čo používate na pitie ked ide na dlhšie trasy 80 km a viac?
-
Traktorista
Guru
-
triple
Guru wannabe
nemýliš sa.. ved ked chlascem iba vodu a pak to vypotím tak celý dres je biely od soly dokonca aj helma..Jeremy napísal:opravte ma ak sa mylim
skúšal som aj nejaké tabletky rozpustné vo vode s nejakými vytamínmi ale ani to nebolo bohvie čo bo sa mi z toho nehorázne grglalo a skúš šlapať ked ledva dýchaš a grgá sa ti
-
t0m4s3
Admin
Keby si nepil nejak srackoidne veci tak sa ti negrga ani nic podobne...triple napísal:nemýliš sa.. ved ked chlascem iba vodu a pak to vypotím tak celý dres je biely od soly dokonca aj helma..
skúšal som aj nejaké tabletky rozpustné vo vode s nejakými vytamínmi ale ani to nebolo bohvie čo bo sa mi z toho nehorázne grglalo a skúš šlapať ked ledva dýchaš a grgá sa ti
-
t0m4s3
Admin
Ja pouzivam len kratko na hokej a florbal napoj Enervit, ktory som vyhral. Hojko ho ma tiez, ale ten ho este nerozbalil, sanuje na cyklisticku sezonutriple napísal:však práve preto by som potreboval niečo normálne aby toho bolo dosť ale zase aby mi to nezožralo peňaženku nejaký kompromis
-
hojko
Site Admin
Najlepsie nieco bez bubliniek, najcastejsie sa pouzivaju iontove napoje, pouzivame to aj pri hokejbale a nesmedi po tom. Ten Enervit co t0m4s3 spomina, tak mam dve ci tri skatule doma, dnes alebo zajtra si idem po dalsiu co som vyhral, ale jedine co som z toho pouzil je zatial flaska na pitie, kedze na hokejbal nosia napoje kamarati, tak tie svoje si setrim na bicykel na leto.
-
triple
Guru wannabe
niečo som našiel
http://www.kompava.sk/
http://www.kompava.sk/
kompavu pouzivam ja. konkretne energofit. vypil som toho asi 10 skatuli. pouzivam to na bike, plavaren, spinning. ked bol u nas kompavacky dilos, tak hovoril ze bunka sa ako spongia nasaje a potom si telo podla potreby z nej berie. rad by som vyskusal aj ine, no najprv musim skonzumovat staru zasobu.