to ako fakt?
Pavilion 6397 kolko je max ram?
Pavilion 6397 kolko je max ram?
Prave som volal do Hp, ze by som chcel v booku pavilion 6397 2x2 Gb ram, cize 4 namiesto 2gb co mam teraz a ze to viac ako 2gb nepodporuje zakladna doska. .
to ako fakt?
to ako fakt?
Re: Pavilion 6397 kolko je max ram?
Ked ti to povedali v HP. tak to ber ako FAKT. Notebook nie je desktop a preto su aj obmedzenie rozne.Teroo napísal:Prave som volal do Hp, ze by som chcel v booku pavilion 6397 2x2 Gb ram, cize 4 namiesto 2gb co mam teraz a ze to viac ako 2gb nepodporuje zakladna doska. .
to ako fakt?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ano mas pravdu, je to strasny shit, pretoze podporuje iba smiesne 2GB, ktore drviva vacsina uzivatelov nema ani v desktopeNuSuey napísal:nikdy v zivote by som si toho "PAVIANA" nekupila to ze to podporuje iba 2GB ramky.. ma neprekvapuje.. je to proste sh1t
ako fakt, toto som nezistoval pred kupou, ,nejak sa mi to nezdalo dolezite, ved 2gb bude ajajaj v booku, zato nova rada 6700 uz podporuje aj 4. .
no nic myslim ze 2 gb ram mi bude zrejme stacit
. . zatial to ide v poho aj na Viste 64 bit . .a niekde som cital ze treba viac ako 2gb . . tak mozno len kvoli tomu som zistoval tieto info . . inak s Pavilion ako takym som zatial spokojny, ,
no nic myslim ze 2 gb ram mi bude zrejme stacit