Ako sa správajú vaši učitelia?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ako sa správajú vaši učitelia?

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Aký máte názor na to aby neučili v školách ženy?Dnes som vďaka jednému učiteľkinmu emocionálnemu výlevu dostal 5ku a prepadnúť zasa nemienim :).Môj názor je taký že ženy by v školstve nemali čo robiť preto lebo ľahko popadnú emóciám.Nevedia sa správať adekvátne k danej situácii keď žiak robí napr bordel atď...

Prosím neflejmujte ma.Len sa pýtam na váš názor
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

nehadz vsetky do jedneho vreca! aj moja mama je ucitelka a vsetci ziaci ju maju radi, uci uz dlhe dlhe roky, a niektore jej byvale ziacky su teraz jej kolegyne, aj kamosi ktrorych ucila hovoria ze je dobra. a aj ja som zazil vela dobrych uciteliek/profesoriek ktore sa vobec nespravali tak ako ty pises...skor ty tak teraz reagujes: dostal si 5ku tak si nasraty a chces vsetky ucitelky poslat do pi*e koli tomu...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Nie nie.Neber to tak

Ja niesom nasraty ze som dostal 5ku.Ale pozorujem to uz dlhsie u konkretnej ucitelky.Samozrejme aj my mame super profesorky ale povedz ze nepodliehaju zeny emociam skor ako muzi?Preto o tom hovorim a aj ked to je mozno vynimka.V takychto veciach by vynimka byt nemala (nekontrolovatelna strela)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hej ale pisem ti nie vsetky su take...a ty koli jednej chces zrusit vsetky :roll:
a mas aj muzov ktory sa spravaju jak keketi vo vypatej situacii :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Potom by sa mali zrušiť aj učitelia, lebo im stačí, aby sa nejaká žiačka na nich usmiala alebo obliekla minisukničku a hneď dajú jednotku. Je to spravodlivé?

Riešením asi bude to, aby si sa viac učil. :) ..alebo držal seba na uzde.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

zrusenie uciteliek v skole... no toto urcite nie je dobry napad, aj muzi aj zeny su niekedy naladovi nuz a ty si napisal ze ti dala ucitelka 5-ku.. u nas na skole mame jedneho profaka co si asi mysli ze je rok 1980 a môze ziakov mlatit a zdrbavat za kazdu hovadinu... cize kolko je zlych uciteliek je aj zlych ucitelov... :idea:

brm napísal:Potom by sa mali zrušiť aj učitelia, lebo im stačí, aby sa nejaká žiačka na nich usmiala alebo obliekla minisukničku a hneď dajú jednotku. Je to spravodlivé?

Riešením asi bude to, aby si sa viac učil. :) ..alebo držal seba na uzde.
no a musim ta este doplnit ... pripadne s ňou zacne chodit alebo sa na ňu uchylne pozerat :wooow:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Brm akurat ty si myslis ze reagujem na znamky ;-).O to mi vobec nejde.Ide mi o tuto konkretnu temu.O konkretne znamky sa nezaujimajme :).Mimochodom dostali sme 9 z 12tich petku takze vo mne to nebude :D.Ale ako vravim znamky nechajme znamkami hovorme o konkretnej teme

edit : nenapadlo ma to s tymi suknickami kedze som cisto chlapcenska skola.Ale mas pravdu.Tu sa asi riesenie nenajde nikdy :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Podla mna je to hlupost a ver ze su 2 pravidla

1.PROFAK ma VZDY!!!! PRAVDU
2.Ak profak nemam pravdu plati pravidlo cislo 1.

A inac tak potom ti preco dala 5 lebo si ju asi niecim urazil or nastval nie? Ci bolo to inac?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Kamarat vykrikol na celu triedu "Pi*a" pred pisomkou.A odskakali sme si to vsetci :)

Mimochodom o tych pravidlach viem.Pisal som 2 krat komisionalky.Raz pretoze som prepadol a raz pretoze som prestupoval.Tipni si ktore som neurobil :)

edit: este taka vsuvka.Co som robil komisionalky s touto slovencinarkou povedala mi aby som sa naucil "A,B,C" a na komisionalkach mi dala napisat "D,E,F".Takze odvtedy si davam komisionalky podpisovat :P.Teda ucivo na ne
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Hmm asi tie co si prepadol :).Je to blbost aj keby tak vsetci ste boli ako partyzani ?Tak preco dala potom iba tebe postih?Alebo to z tej psiomky si to mal take?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Vsetci sme boli kludny prakticky.Taky stres ako je bezny pred pisomkou.Ja salamista som len ticho sedel v predu a kamarat vykrikol.Tak nam zadrbala take otazky ze nebola sanca :D.Preto ma napadlo zalozit tuto temu.Nedala postih iba mne.Cela trieda sme mali tazke otazky.Teda zle som to nazval dala nam "mimocitankovu literaturu" a kedze sme sa tento rok ucili prakticky iba z citanky .... doslo ti snad :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja Ti poviem,že sa toho nijak nezbavíš..iba,že by si tú danú profesorku odstránil petíciou..Ale odstrániť všetky ženy zo školstva len kvôli tomu,že niekto je emocionálne slabší je diskriminácia..Okrem toho tak sa veľmi nesťažuj..ja mám toľko p*č profesoriek..že by si pozeral..a nie jednu..

A preto sa pýtam,ako je možné odstrániť ju po petičnej stránke,že by sme spísali petíciu,dali riaditeľovi..koľko percent žiakov by to muselo podpísať..či by stačila len jedna trieda..alebo ako by to vlastne bolo..toto ma dosť zaujíma..Lebo sme dostali jednu profku,čo učila na základke..stupeň 1-4 a teraz ju dali nám na slovenčinu a to sme septima..a potrebujeme sa pripravovať na maturity..a to je tak nehorázna pi*a..že ona z toho polku nevie..a povedala,že uvidím,ako to bude na maturitách..okrem toho nám nadáva..správa sa ako je***..prežívame jej sprosté nálady..keď má dobrú je fajn,keď sa zle vyspala tak všetci čučíme,ako myšky...atď a ja sa nepotrebujem stresovať..ale pripravovať na maturu..preto ma zaujíma,ako sa jej zbaviť..Ďakujem.. :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Dieg0.. no ako vidíš, písal som tam aj o tom, aby si sa držal na uzde.. plne súhlasím s lollom a jeho pravidlami.

Čo budeš robiť o niekoľko rokov, až budeš zamestnaný a budeš mať vadnú šéfku, ktorá Ti kvôli nejakej banalite, s ktorou Ty ani nemáš nič spoločné, škrtne ročné prémie? Založíš tému, že treba zrušiť všetky ženy na vedúcich pozíciách?

Musíš sa s tým naučiť žiť, vysporiadať sa s tým.. a buď sa prispôsobíš alebo budeš sa snažiť sa na dotyčnú osobu nejak pôsobiť a tak od nej získať želaný efekt. Avšak táto druhá možnosť je dosť obtiažna a nemusí vždy vyjsť podľa predstáv.

Nie si prvý a ani posledný, kto má takéto problémy. Choď sa nejak odreagovať.. ;)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

No, z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že to nezáleží od pohlavia. Mám profesora, čo sa správa ako *CENSORED* kvôli každej sprostosti. A potom máme profesorku, ktorá má správanie na úrovni diplomata. Ale na spočítanie tak dobrých profesorov ako ona, by mi u nás na škole stačila jedna ruka.
Inými slovami: nie ženy, ale pschycky labilných učiteľov by mali vykopnúť. Takí tam nemajú čo hľadať. Povinné psychologické testy a ide sa.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

brm ak ti sefka skrtne premie koli zlej nalade tak chod za jej nadriadenym :wink: ak s tym nic neurobi chod este vyssie, atd...ak s tym nikto nic neurobi tak srat na taku robotu :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Diki za nazory chlapci.Fakt ja mam skusenost iba so zenami a najlepsi navrh je tie psychologicke testy :).Ale aj tak s tym nikto z nas nic nespravi

ZitePunkom : V prvaku spoluziaci podali peticiu.Podpisala cela trieda okrem mna pretoze ja som vlastne este len prestupoval a nevedel som o nicom.Nedosiahli nic.Dali to riaditelovi a ten to s najvacsou pravdepodobnostou roztrhal a zahodil :).Ale skus u triedneho.Nam triedny slubil ze nam zariadi druhu slovencinarku pokial to bude v jeho silach co dufam ze bude
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Diego nefetuj uz tolko, prosim. Co je toto za kktinu? Naladovi su aj muzi, za to ze ty mas jednu takuto kreplu na skole, tak treba vsetkym zakazat ucit? Ja poznam par uciteliek a tie su dost v pohode. Navyse je tu demokracia, ked chces nieco podobne zakladat tak chod do Azie, tam by sa s tvojim nazorom stotoznili. Nic v zlom, ved normalne aj na icq kecame, ale teraz (asi je to tym, ze som prisiel zo skoly) mi tato tema pripada ako vyplod chorej mysle...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Po prve nefetujem ;-).Povedz mi kto je viac naladovy muzi ci zeny? ;-).Ja mam jednu takuto kreplu na skole a nikde inde na ziadnej inej taka nieje.Fuha to som netrafil spravnu skolu :).A nemusi to byt vyplod chorej mysle ... mozno len zvedaveho cloveka
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dieg0 napísal:Po prve nefetujem ;-).Povedz mi kto je viac naladovy muzi ci zeny? ;-).Ja mam jednu takuto kreplu na skole a nikde inde na ziadnej inej taka nieje.Fuha to som netrafil spravnu skolu :).A nemusi to byt vyplod chorej mysle ... mozno len zvedaveho cloveka
Naladovi su muzi aj zeny. TO mi nevyvratis, vidno to vsade, hlavne na skuskach, ked sa ucitel necha nasrat a potom vyhadzuje ako divy. Ja nevravim, ze je ta tvoja krepla jedina, ale proste vsade sa taka najde. Lenze tipujem, ze na jednu taku pripadaju 4 normalne a 1 uplne pohodova. Takze je to len o stasti aka ta bude ucit.
A len chora mysel dokaze stvorit nieco take, ze sa ma zakazat ucenie vsetkym ucitelkam.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

:o ako nepodareny, hlupy vtip beriem, ale ako serioznu temu urcite nie..Na to sa ani neda normalne reagovat...
Proste tie dnesne decka su posadnute nejakou zvlastnou, chorou formou demokracie. Zrazu si si tak uvedomil, ze ucitelky su menej odolne, velmi zaujimave! Urcite si predtym prepadol kvoli nejakej hysterickej ucitelke, vsetky zle znamky mas preto, lebo ucitelky maju slabu psychiku a za 12litrov cisteho sa ti nevenuju ako malovanemu vajcu a nevidia v tvojej pseudo rebelii naznaky geniality, co?...
Skus si spravit statistiku aky je pomer uciteliek a ucitelov na prvom stupni zakladnych skol, preco je tam nepomerne viac uciteliek? Pretoze sa o tie decka mnohokrat staraju lepsie ako o vlastne decka...
Zaujimave, ze v roznych temach pises aky si strasny ochranca ludskych prav a v tejto vyrukujes s takou kravinou...Trosku sa zamysli a porozmyslaj nad sebou..K-
Napísať odpoveď