Ako sa správajú vaši učitelia?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

Key5ers0ze napísal::o ako nepodareny, hlupy vtip beriem, ale ako serioznu temu urcite nie..Na to sa ani neda normalne reagovat...
Proste tie dnesne decka su posadnute nejakou zvlastnou, chorou formou demokracie. Zrazu si si tak uvedomil, ze ucitelky su menej odolne, velmi zaujimave! Urcite si predtym prepadol kvoli nejakej hysterickej ucitelke, vsetky zle znamky mas preto, lebo ucitelky maju slabu psychiku a za 12litrov cisteho sa ti nevenuju ako malovanemu vajcu a nevidia v tvojej pseudo rebelii naznaky geniality, co?...
Skus si spravit statistiku aky je pomer uciteliek a ucitelov na prvom stupni zakladnych skol, preco je tam nepomerne viac uciteliek? Pretoze sa o tie decka mnohokrat staraju lepsie ako o vlastne decka...
Zaujimave, ze v roznych temach pises aky si strasny ochranca ludskych prav a v tejto vyrukujes s takou kravinou...Trosku sa zamysli a porozmyslaj nad sebou..K-
Vyzerá to, že nie len učitelia vedia byť náladoví. :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Spyx napísal:Vyzerá to, že nie len učitelia vedia byť náladoví. :D
ale no Spyx, co to ma s temou? :) vies co je to naladovost? :wink: ja som mal vzdy s ucitelkami velmi dobre vztahy, mozno preto, ze chapem, ze kazdy ma pravo mat zlu naladu, kazdy ma pravo na zly den..
na zakladnej som raz trafil loptou ucitela do chrbta(nie naschval)dostal som za to celkom slusnu ranu po chrbte, to iste sa mi podarilo na strednej, tam som vsak trafil ucitelku, ta sa z toho chvilu spamatavala a potom sa zacala smiat-co znamenan tato drobna paralela(okrem toho, ze neviem hrat futbal a mam zlu musku? :D )?? :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Key5ers0ze napísal::o ako nepodareny, hlupy vtip beriem, ale ako serioznu temu urcite nie..Na to sa ani neda normalne reagovat...
Proste tie dnesne decka su posadnute nejakou zvlastnou, chorou formou demokracie. Zrazu si si tak uvedomil, ze ucitelky su menej odolne, velmi zaujimave! Urcite si predtym prepadol kvoli nejakej hysterickej ucitelke, vsetky zle znamky mas preto, lebo ucitelky maju slabu psychiku a za 12litrov cisteho sa ti nevenuju ako malovanemu vajcu a nevidia v tvojej pseudo rebelii naznaky geniality, co?...
Skus si spravit statistiku aky je pomer uciteliek a ucitelov na prvom stupni zakladnych skol, preco je tam nepomerne viac uciteliek? Pretoze sa o tie decka mnohokrat staraju lepsie ako o vlastne decka...
Zaujimave, ze v roznych temach pises aky si strasny ochranca ludskych prav a v tejto vyrukujes s takou kravinou...Trosku sa zamysli a porozmyslaj nad sebou..K-
Kreten cisty kreten ... Ty si dospelak co ma 40 rokov a uz ma v sebe vsetku mudrost sveta ze?Ano uvedomil som si to zrazu lebo netriafam na takyh ucitelov/ky casto.Mame na skole skoro samych ucitelov takze tak.Poviem ti tak ze mne je absolutne jedno kolko ucitelka dostava.Moj otec tiez dostava +-15 a drie denne 8 hodin ako kkt.Takze prosim o plate pomlcme.A povedal by osm ze ta otcova robota je minimalne 20 krat narocnejsia.Ked nechces nevyjadruj sa k teme nikto ta o to neprosil.Na tvoj nazor niesom vobec zvedavy.A rovnako ako ma odsudzujes tu si ma odsudil aj v teme komercna hudba podla jedneho prispevku pametas?Spametaj sa ty
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

SchYzo napísal:brm ak ti sefka skrtne premie koli zlej nalade tak chod za jej nadriadenym :wink: ak s tym nic neurobi chod este vyssie, atd...ak s tym nikto nic neurobi tak srat na taku robotu :wink:
To isté môže urobiť Dieg0.. môže ísť za riaditeľom, na nejaký vyšší úrad, čo má na starosti školstvo.. a keď nič, môže srať na takú školu.. ;)
Terepin
Addict
Addict

Key5ers0ze napísal:ale no Spyx, co to ma s temou? :) vies co je to naladovost? :wink: ja som mal vzdy s ucitelkami velmi dobre vztahy, mozno preto, ze chapem, ze kazdy ma pravo mat zlu naladu, kazdy ma pravo na zly den..
na zakladnej som raz trafil loptou ucitela do chrbta(nie naschval)dostal som za to celkom slusnu ranu po chrbte, to iste sa mi podarilo na strednej, tam som vsak trafil ucitelku, ta sa z toho chvilu spamatavala a potom sa zacala smiat-co znamenan tato drobna paralela(okrem toho, ze neviem hrat futbal a mam zlu musku? :D )?? :wink:
Narážal som trošku emotívnejší prejav na zakladateľa tejto témy. :wink: Súhlasím v tom, že to trochu prehnal, ale v neskorších príspevkoch to trošku skorigoval, takže si myslím, že si nemusel byť na neho až taký tvrdý. :roll:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tiez mam profku s ktorou nevychadzam dobre...robim aspon nieco preto aby som nemal patku stale...ale mamspoluziaka ktory nerobi nic a nechava si davat patky...a potom ide na komisionalky a zatial stale dal na trojku...vyber si...zrusenie uciteliek kvoli tomu ze citis krivdu? to mna skor dokaze vytocit spoluziacka s vystrihom po pupok ktora pred tabulou nic nepovie a profak jej da jednotku
Terepin
Addict
Addict

mirak2 napísal:to mna skor dokaze vytocit spoluziacka s vystrihom po pupok ktora pred tabulou nic nepovie a profak jej da jednotku
Tomu sa hovorí pozitívna diskriminácia. :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ked je rec o narocnosti prace...ucenie je podla mna horsie ako praca v bani. Cely den mas na krku bandu nepodarenych deciek, ktore sa prekrikuju, musis sa aj doma pripravovat na dalsi den, opravovat pisomky a navyse za mizerny plat a co je este horsie, velka vacsina ludi tvoju pracu vobec neoceni. Ked ma decko zle znamky, rodic samozrejme obvinuje ucitela, ale vo velkej vacsine pripadov za to ucitel nemoze. A dnesne deti si voci ucitelom dovoluju coraz viac. Nie nadarmo sa hovori, ze ucenie to nie je povolanie, ale diagnoza, pretoze ziadny clovek, ktory uvazuje cisto racionalne, by si toto povolanie nevybral.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Kreten cisty kreten
budis, argumentovat to teda vies..necudujem sa ucitelkam :wink:
Ty si dospelak co ma 40 rokov a uz ma v sebe vsetku mudrost sveta ze?
tesne vedla, nedavno som vychodil skolu, samozrejme sa mi stalo, ze som mal nejake problemy s ucitelmi(aj ucitelkami), ale takisto mali aj oni problemy so mnou, sme ludia takze so zakazanim uciteliek sa vrat do 17storocia
Ano uvedomil som si to zrazu lebo netriafam na takyh ucitelov/ky casto.Mame na skole skoro samych ucitelov takze tak.Poviem ti tak ze mne je absolutne jedno kolko ucitelka dostava.Moj otec tiez dostava +-15 a drie denne 8 hodin ako kkt.Takze prosim o plate pomlcme.A povedal by osm ze ta otcova robota je minimalne 20 krat narocnejsia.
zaujimave, v temach ako co ma dnes potesilo...pises kolko si dostal stvoriek, prepadnutie z predmetov, znizene znamky zo spravania, proste krasne "kvitko", ale hlavne si spravodlivy a robis to preto, ze zeny su viac psychicky nachylne :)
s tebou nie je o com :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Takze na fore sa nam zrodil dalsi erytro :).boze moj

1, Argumentovat viem.To len bolo vyjadrenie na to co si o tebe ako cloveku myslim kedze nevies normalne reagovat ale musis byt povysenecky za to ze mas o rok viac

2, Ukaz mi jednu vec kde mam spomenute znizene znamky ;-).Ano prepadavam lebo som debil a neviem sa naucit aj na to je diagnoza.Akurat ze na vymyslanie diagnoza nieje ;-).Mam v skole dva zapisy za to ze som sa neprezul a este za fajcenie cez prestavku.Znizenu znamku som mal naposledy prvy a posledny krat na zakladnej skole co mi ruplo v bedni.Cize prakticky skoro vyse 2ch rokov dozadu

edit : ale paci sa mi ako si vies krasne prisposobit moje chovanie ... applaus fakt.Ked ti tuna poviem ze si *CENSORED* tak to urcite znamena ze tak doma vravim rodicom aj v skole ucitelom.Je to pravda?
Terepin
Addict
Addict

No dobre, páni, len si teraz nevytrhajte vlasy. Nejdeme sa predsa biť, že nie? :wink:
Dieg0: Mohol by si zmeniť názov témy na niečo menej konfliktné, napr. "Ako sa správajú vaši učitelia?".
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Takze na fore sa nam zrodil dalsi erytro :).boze moj
aha takze uz viem preco si zacel ten cirkus o erytrocitovi, pretoze s tebou nesuhlasil...chudacik diego :)
Dieg0 napísal:1, Argumentovat viem.To len bolo vyjadrenie na to co si o tebe ako cloveku myslim kedze nevies normalne reagovat ale musis byt povysenecky za to ze mas o rok viac
este stale si nepochopil, ze toto je diskusne forum, ktore je to o diskusii, ty mas co najmenej rozpravat o mojich moralnych vlastnostiach alebo o tom aky som ja clovek, povysenecky som nebol to by vyzeralo uplne inac. Ja uz s tebou dalej nemam o com diskutovat, kedze diskutovat nevies. Akonahle sa objavi niekto, kto s tebou nesuhlasi, je kreten alebo ho rovno obvinis. Diskusia nie je o veku, neviem preco sa toho stale chytas, ja nemam problem diskutovat s dochodcami a ani so strnastrocnymi, jedinou podmienkou je snaha o diskusiu z druhej strany, co u teba nie je.. Akonahle nevies vykluckovat zacnes sa chytat veku a podobnych v diskusii nepodstatnych veci...
Dieg0 napísal: 2, Ukaz mi jednu vec kde mam spomenute znizene znamky ;-).Ano prepadavam lebo som debil a neviem sa naucit aj na to je diagnoza.Akurat ze na vymyslanie diagnoza nieje ;-).Mam v skole dva zapisy za to ze som sa neprezul a este za fajcenie cez prestavku.
tak ja si o tebe podrobne zaznamy nerobim, napisal som si to co som si pamatal a ako pises, tak som sa velmi nepomylil :)
Znizenu znamku som mal naposledy prvy a posledny krat na zakladnej skole co mi ruplo v bedni.Cize prakticky skoro vyse 2ch rokov dozadu
priznanie je prvym krokom k vylieceniu :wink:
edit : ale paci sa mi ako si vies krasne prisposobit moje chovanie ... applaus fakt.Ked ti tuna poviem ze si *CENSORED* tak to urcite znamena ze tak doma vravim rodicom aj v skole ucitelom.Je to pravda?
neviem o com pises...prepac :)

Skus si predstavit, ze pride domov tvoja mama a povie ti: Vyhodili ma z prace, pretoze zeny na tej pozicii pracovat nemozu...
Ale MOZNO si jeden z tych, pre ktorych su zeny len obycajne upratovacky, kucharky.. :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

1, Nie preto ale nebudem ti to vysvetlovat nemam preco a nema to cenu ;-).

2, Rovnako dokazem komunikovat s kymkolvek s kym sa to da.Medzi recou niesom sam kto si mysli ze si na mna vystartoval rychlo.Je to diskusne forum mas pravdu ... ty vyjadris svoj nazor moj prispevok a ja na tvoj.Tu ide o to ze ty mas dobre skusenosti ja zle.Ale ja ta nebudem odsudzovat za to ze mas dobre skusenosti.

3, Povedal by som ze sa mylis velmi.Znizene znamky a znizena znamka je pre mna podstatny rozdiel :).Niesom vobec konfliktny typ a aj mistr tesar sa utne.Znizena znamka = varovanie, znizene znamky = diagnoza

4, Ano priznal som si to uz vtedy tak sa mi to odvtedy nikdy nestalo :P

5, Myslel som to ze si prenasas moje vlastnosti.Rovnako ako ja som napisal kvoli jednej zlej ucitelke na kvantum uciteliek.Prehnal som to ale nemyslel som to tak ako to bolo pisane.Moja chyba uznavam.Akurat v tvojom pripade som myslel konkretne co si citoval moju spravu zhruba "kreten bla bla bla" a odpisal si "necudujem sa ucitelkam" ...

tym som chcel povedat ze nevies ako sa spravam k tebe ako k ucitelom ako k rodicom atd atd.Dufam ze uz vies na co myslim
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no ako tak citam to co som ti napisal prve, nevidim tam ziadne urazky, mozno to vyznelo tvrdo, ak sa ta to nejako dotklo ospravedlnujem sa :)
Ja nemam len dobre skusenosti, na strednej ma jedna ucitelka vyslovene neznasala(hotelova akademia), pretoze som vyzeral vzdy trosku inac ako ostatni(vlasy, nausnice a mozno aj sposob obliekania), ale ja som jej nedal ziadnu prilezitost, aby mi mohla nejako ublizit, prave naopak..
Nemcinarka zas bola posadnuta tym, ze ma kazdu hodinu skusala(to uz som nebol tak napadnym/hehe mozno preto, ze mi vzdy hovorila, ze vyzeram jak nejaky nestastnik z telenovely a ja som jej nedal(joke)/..neviem preco to bolo, takisto som si zvykol a bojoval s tym.

Ak je to v tvojom pripade tak, ze ti ucitelka svojim rozhodnutim ublizila skus sa s nou porozpravat a nie hned zakladat temy o zakazani uciteliek na skolach, ked to nevyriesis s nou pojdes za riaditelom, urcite vsak negeneralizuj :wink: s tym piatym bodom suhlasim, napisal si to dobre..
//////
Spyx-tuto nie si na pokeci, skus sa vyjadrovat k teme... :)
Terepin
Addict
Addict

Je zaujímavé sledovať situáciu, keď sa dvaja kohúti stretnú na jednom ihrisku. Už len zohnať popcorn a enjoy the show. :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Okej Keysersoze teraz po tom uznani piateho bodu mozem priznat ze som kreten a ze som to posral.Este som mal asi prilis "ucarovane" ucitelkou.Kazdopadne som sa aspon dozvedel nazory ;-).Tak sa aspon vyjadria ostatny alebo sa tema zamkne a uvidi sa dalej :).A btw ... za toho kretena sa ospravedlnujem aj ja.
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

ako tu uz bolo spomenute, su rozne typy profesoriek/uciteliek ... neiktore su take ine take ... ale ja osobne nechapem jednu nasu profacku :D .. minule sme ,,hrali,, v skole - VADI NEVADI (stredna skola :lol: ) - padla namna otazka vadi alebo nevadi .. povedal som VADI .. a dala mi malu 5-ku :lol: .. keby som ich dostal neviem ci tri alebo pat tak dostanem VELKU .. to mi uz pride trosku chore nemyslite :)

... a taktiez by ma zaujimalo ze keby som 5x povedal VADI a dala by mi velku 5 ze ako by tu znamku odovodnovala pri vedeni keby som sa isiel stazovat :roll:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

brm napísal:To isté môže urobiť Dieg0.. môže ísť za riaditeľom, na nejaký vyšší úrad, čo má na starosti školstvo.. a keď nič, môže srať na takú školu.. ;)
no moze ak chce..ale porovnavat skolu s robotou je trochu pritiahnute za vlasy no...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

lollo: Musim reagovat na tvoj prvy prispevok, to nie je rozhodovanie zapasov ako rozhodca ale skola a tieto casy uz davno pominuli :lol:

No celu temu som si s pobavenim precital :shock: Ze zrusenie uciteliek na skolach ako science fiction.

Dieg0, ja neviem ale ja ta prestavam brat ako inteligentneho typka (nie ze by som ta nejako tak niekedy bral ale na zaciatku nikoho neodcudzujem), ale toto co ty dokazes z6o seba dostat to nema hranic.

Teraz na zaciatok, zacalo to nadavkou a chyba je v profke, ty povazujes nadavanie pred ucitelom za normalne a to ze z toho vyvodi nasledky pre celu triedu povazujes za zle? Na tvojom mieste by som zalozil temu co robit s takym spoluziakom.

*Ber moj prispevok komplexne, lebo ako vidim mas velku chut tahat ludi za slovicka, tak ma usetri dalsej diskusie s tebou.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

zeny patria do skolstva jednoznacne..

bez uciteliek by na nasej skole bola nuda ...hold MONIKE FINDRIKOVEJ :D

//anonym ..mas pravdu videl som len take jedno videjko kde to bolo ale kto ho nevidel nepochopi :)
Napísať odpoveď