Cim si pripalujete? Aky mate zapik?
Cim si pripalujete? Aky mate zapik?
Myslim ze tato tema sa tu este nerozoberala, taakze cim si pripalujete, ste zastancami klasickych zapaliek, ci radsej nejaky model od zippa...??...myslite ze pri benzinovom zapalovaci sa pri pripaleni strati chut cigarety a pretlaci ju benzin?...
ja pouzivam zapalovac zippo a neviem si vynachvalit...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hmm niekedy aj nevyda
... obcas ma clovek aj tri zapalovace a niekedy musi bezat este 300m do stanku kupit zapalky
... ale inak momentlane vacsinou zapalky, lebo klasicke plynaky za 5Sk nic nevydrzia, vecne to fuci niekde boko a za dva tri dni je bud prazdny, alebo sa strati, alebo sa necha skonfiskovat ... a este raz (asi pol roka) bol taky skvely tryskovy so zelenym plamenom s eiffelovkou na boku
...
-
qwerty-xyz
Re: Cim si pripalujete? Aky mate zapik?
pouzivam spiralovity zapalovac znacky ROYCE, no neviem ako to napisat asi je spiralovity proste hori jasnym modrym plamen ktory neznasne ani ked fuka silny vietor,zerie to strasne vela plynu ale je to super,plnim to plynom coltoon - tak nejako sa vola a je to pecka sice nedajcim ale so zapalovacom sa hram furt,niezeby som bol pyroman ale beriem to proste takOdinHel napísal:Myslim ze tato tema sa tu este nerozoberala, taakze cim si pripalujete, ste zastancami klasickych zapaliek, ci radsej nejaky model od zippa...??...myslite ze pri benzinovom zapalovaci sa pri pripaleni strati chut cigarety a pretlaci ju benzin?...
-
inkognitto
Star
fajn tema, som nefajciar cigariet, ale uhliky do vonej fajky pripalujem benzinakom, planujem si kupit noveho zippiho, lebo momentalne mam taky smesny z dovolenky, ale nevie v sebe udrzat benzin, takze ked potrebujem, naplnim pripalim a necham na policke
.
Rozhodujem sa medzi lestenym a brusenym chromom.
Lesteny: ekvivalentne zrkadlo ale lahko sa aj poskrabe a potom to nevyzera velmi pekne.
Bruseny: v podstate vzorka su skrabance, takze uz sa poskrabat neda ale zase sa v nom ni nevidim
Rozhodujem sa medzi lestenym a brusenym chromom.
Lesteny: ekvivalentne zrkadlo ale lahko sa aj poskrabe a potom to nevyzera velmi pekne.
Bruseny: v podstate vzorka su skrabance, takze uz sa poskrabat neda ale zase sa v nom ni nevidim