RESTART PC
RESTART PC
ahojte, mam takyto problem, stalo sa mi to len predchvilkou.....npaloval som jedno DVD zdalo sa mi ze to robi nejak pomaly a DVD ani nenapalilo za cas ktory bol na to urceny, trvalo to dlhsie. Po napaleni mi vyhodilo nejake okno(ine ako zvycajne ze napalovanie prebehlo uspesne) dal som OK. DVD som znovu vlozil a skontroloval ci to vsetko napalilo ´, nezdalo sa mi to ale vsetko bolo tam. PC potom trochu pomaly reagoval a pracoval tak som dal jednoduchy restart. Loading wniu trval velmi dlho a po resete sa uz spustil win (tiez sa spustal dlhsie ako inokedy). Potom PC pracoval este pomensi a tiez nejak blbol, tak som dal obnovenie systemu, a vratil som ho o 1den. Potom ako mi nacitalo posledne obnovenie sa restartol a uz loading winu netrval dlho . Myslel som si ze to bude v pohode a po loadingu ked sa mal spustit win sa znovu PC resetol a takto sa to opakuje stale. Je mozne ho spustit len v nudzovom rezime. Dost ma to nas...lo lebo PC je asi 4 dni po uplnom formate casti disku kde bol win. Vie mi niekto poradit co s tym ?? znovu pc formatvat na to uz nebudem mat nervy najblizsich par dni Confused
Prosim potrebujem problem co najskor vyriesit.tak ak by vedel niekto pomoct...diki
Prosim potrebujem problem co najskor vyriesit.tak ak by vedel niekto pomoct...diki
Tak to uz nwm presne ake to bolo okno co mi vyhodilo a nasimulovat to uz nemozem bo pc spustim iba v nudzovom rezime. Iny mi odporucali spravit test pamatovych modulov, lebo predtym som tam mal dve ramky inej znacky a doska mi podporuje DUAL-channel. ale potom som ramku vybral a skusal som to rozbehat na tej strej co som mal a nic.
Intel 2600Mhz, ASUS P5GPL-X,good ram 512 MB,80GB maxtor,ATI radeon X300 128MB.
Intel 2600Mhz, ASUS P5GPL-X,good ram 512 MB,80GB maxtor,ATI radeon X300 128MB.
sa ti neda pustit win vobec iba v nudzovom rezime???
moze to byt tim ze mozno mas aj zakladnu dosku ktora vypoveda sluzbu...
mne to kedysi tiez mozno take podobne robilo, len tak zo srandi som defragmentoval disk a potom to slo ok...ale postupom casu to slo uplne zle...pc sa uz nedal poriadne nacitat do winu iba do nudzoveho rezimu..a postupoom casu sa uz nedal ani win nainstalovat, mne sa podaril ale iba zazrakom lebo ked som ho instaloval tak zamrzlo pc....
moze to byt aj doskov....ved postupom casu uvidis co sa ti bude diat...
mne to kedysi tiez mozno take podobne robilo, len tak zo srandi som defragmentoval disk a potom to slo ok...ale postupom casu to slo uplne zle...pc sa uz nedal poriadne nacitat do winu iba do nudzoveho rezimu..a postupoom casu sa uz nedal ani win nainstalovat, mne sa podaril ale iba zazrakom lebo ked som ho instaloval tak zamrzlo pc....
ano spustim ho iba v nudzovom rezime, ale predtym ako som skusal robit tie testy pamatovych modulov pomocou memtest86 tak mi ho parkrat nacitalo (ked bolo boothovatelne CD memtest86 v cd-romke) v pohode ten win a vsetko sa zdalo ze je OK. no a potom zas ....Fero270 napísal:sa ti neda pustit win vobec iba v nudzovom rezime???
dufam ze to v doske nebude, alebo obec ze to nebude HW problem bo PC velmi potrebujem teraz. a formatovat sa mi uz zas nechce....rad by som to inak odstranil ak sa da
no to ti ja neviem povedat...nesom az taky velky profik do compov..ja som to moje pc formatoval X-krat a nic stale to blblo..najprv som myslel ze virus tak som ho sformatoval a stale nic...blbol strasne...alebo druha vec moze byt aj ze mas zly HDD...
kamosovi som siel robit comp a zapol pc a windows citalo asj 20min a nic a nakoniec to bolo HDD...a druha cast HDD mu fungovala..lebo to mal rozdelene na 2casti...bovie moznosti je dost co s tim moze byt to nik nevie...ale ked tak si myslim ze doska alebo HDD...a ze by sa ti este hrial CPU ???ale to zas by ta nepustilo skoro vobec mozno do biosu by si sa dostal...neviem skus daco spravit, skus vycistit CPU...ale mozno to tim ani nebude...
kamosovi som siel robit comp a zapol pc a windows citalo asj 20min a nic a nakoniec to bolo HDD...a druha cast HDD mu fungovala..lebo to mal rozdelene na 2casti...bovie moznosti je dost co s tim moze byt to nik nevie...ale ked tak si myslim ze doska alebo HDD...a ze by sa ti este hrial CPU ???ale to zas by ta nepustilo skoro vobec mozno do biosu by si sa dostal...neviem skus daco spravit, skus vycistit CPU...ale mozno to tim ani nebude...
-
vikko78
Medium Professional
Toto može mať veľmi veľa príčin. to isté robilo aj mojmu kamošovi takmer po par hodinach formatovania a inst. nového winu, kedy sa pri načítaní winu automaticky restartol a fungoval len v nudzovom režime. v núdzovom režime som ho prešiel antivírakom a mal vírus v explorer.exe.potom to šlapalo. inak skús prejsť HDD -kondíciu, či nieje poškodený nejaký zväzok,poprípade flashnút bios na základovke....ak to nepomože tak čakaj chybu v hdw.justneo napísal:...no uvidim este ak daco poradia iny chalani, a ak ne tak tam dam znovu format a ak to nepojde som v r...
...idem to skusit prebehnut najprv antivirom. A potom ako by som overil tu HDD -kondíciu, či nieje poškodený nejaký zväzok. A ako flashnút bios na základovke?vikko78 napísal:Toto može mať veľmi veľa príčin. to isté robilo aj mojmu kamošovi takmer po par hodinach formatovania a inst. nového winu, kedy sa pri načítaní winu automaticky restartol a fungoval len v nudzovom režime. v núdzovom režime som ho prešiel antivírakom a mal vírus v explorer.exe.potom to šlapalo. inak skús prejsť HDD -kondíciu, či nieje poškodený nejaký zväzok,poprípade flashnút bios na základovke....ak to nepomože tak čakaj chybu v hdw.
jednoznacne doska, ten isty problem som mal len nedavno sa tu riesil, dal som do servisu- vypieklo mi dosku - to mi povedali sice tam este stale je takze to nerucim ale kamosovi robilo to iste a bola to doska
skus toto viac ti poradit nemozem
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=88713
btw ako citam tak to moc rovnake nie je, no nevadi mozno kusok pomoze
skus toto viac ti poradit nemozem
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=88713
btw ako citam tak to moc rovnake nie je, no nevadi mozno kusok pomoze
-
vikko78
Medium Professional
to znamena, že bola zadana kontrola na virusy. z tych chyb usudzujem a taktiez sa pripajam k Lukyyy, ze to bude doska....co sa tyka flashu biosu, tak o tom tu je pisane uz velakrat.z hlavy postup neviem napisat.....justneo napísal:...urobil som kontrolu antivirusom. Pridam vam screeny co mi ukazalo. Moze to byt virus nwm skuste pozriet pls.
//obrazky davaj do prilohy
... je mozne ze mi PC resetovalo kôli tomuto ??
je tam naspisane virus="" co to znamena ? ze tam je alebo nie