casto spolu
casto spolu
nooo mam taky problem ze s holkou chdim uz vyse roka a chodime aj do jednej skoly ja 3-tiak ona 2-čka takze skoro cez kazdu prestavku sme spolu ale niesme z jedneho mesta su od seba 10 KM a ja s nou cem byt viac cize aspom raz za vikend ( Pia-So-Ne) a jej mame sa zda ze to prehaname ze by sme mali byt menej spolu my chceme byt spolu co najviac!! nikomu nic nevadi len jej mame a vkuse povie to ze skola je prvorada atd. a rozpravanie sa s jej mamou o tom nema vyznam...co by ste poradili??:roll:
vek: JA: 18 v lete ONA: 17 v lete
take ze rozvod nepiste THANX
ked je pre jej mamu tak strasne dolezite vzdelanie jej dcery tak sa s nou porozpravaj ze jej mozes pomahat s ucenim ked si o rocnik vyssie a mate zamienku byt spolu... a ked byvate 10km od seba to je nic, ved pohoda - proste zbehni tam, ona nech povie ze ide ku kamoske a je to nie?
alebo po skole budte dlhsie spolu a zasa mate nejaky cas pre seba
-
Začiatok Konca
Professional
rozvod
k téme..vyser sa na matku..ani tej mojej priateľky nieje bohvie aká..ale neskôr som pochopil,že je celkom milá..a dá sa s ňou..ona teraz bude maturovať a ja som tretiak..a veľmi nás nezaujíma jej názor..proste prídi a podľa mňa nieje až taká sviňa,aby Ti povedala,že ju nepustí von..Jednoznačne ale musí mať aj čas na to,aby sa poriadne pripravila do školy..a nedávala tak matke nejaké pochybnosti,že má pravdu..chápeš?.. 
Ja som chodil s babou asi 2 mesiace a tiez som chcel byt s nou co najcastejsie. Nakoniec som na to doplatil, zacali sme si liezt na nervy proste este to bola moc kratka doba na to aby sme boli stale spolu. Ale ak chodite spolu vyse roka, je to uz celkom normalne, a jej mama by vam do toho nemala moc zasahovat
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa pričasté bytie spolu môže dosť spôsobovať problémy. Teda ja keď som mal babu tak ma to neskôr dosť sralo. Je jasné že zo začiatku chcete byť spolu stále ale ono to časom trochu omrzí preto si podľa mňa treba nechať aj dosť veľa času na svoje súkromie a potom sa na seba budete viac tešiť a myslím že si celkovo spoločný čas viac užijete.
-
bolek
Guru
A aké výsledky má v škole tvoja baba? Dobré? Ak hej, tak možno jej mame niečo vadí a toto uvádza len ako zámienku. Lenže pokiaľ má dobré výsledky, veľmi jej to nepomôže? A čo zmôže? Niečo jej zakazovať alebo obmedzovať, to ju nebude, pretože už nie je malá a mama tiež nie je blbá. Takže reálne sa vykašli na jej reči... 
akoze dobre ona nema problem s ucenim dosahuje perfektne vysledky to skor ona by mohla mne pomahat s ucenimMaki napísal:ked je pre jej mamu tak strasne dolezite vzdelanie jej dcery tak sa s nou porozpravaj ze jej mozes pomahat s ucenim ked si o rocnik vyssie a mate zamienku byt spolu... a ked byvate 10km od seba to je nic, ved pohoda - proste zbehni tam, ona nech povie ze ide ku kamoske a je to nie?
to bol napad na zamienku... tak sa vyhovor ze si nepamatas druhacke ucivo...thong napísal:akoze dobre ona nema problem s ucenim dosahuje perfektne vysledky to skor ona by mohla mne pomahat s ucenim
a priklanam sa k nazoru ze zas az tak casto spolu byt netreba... ked sa vidite kazdy den v skole a tak 2x za tyzden mimo podla mna to bohate staci...
mas pravdu je to tak ze ked sme neni dlhsie spolu tak si viac chybame a tesime sa na seba ked sa stretneme..Vesper napísal:Podľa mňa pričasté bytie spolu môže dosť spôsobovať problémy. Teda ja keď som mal babu tak ma to neskôr dosť sralo. Je jasné že zo začiatku chcete byť spolu stále ale ono to časom trochu omrzí preto si podľa mňa treba nechať aj dosť veľa času na svoje súkromie a potom sa na seba budete viac tešiť a myslím že si celkovo spoločný čas viac užijete.
BTW: diky klapci...
-
PLZAXBB*STOP*
Novice
BTW je nieco ine byt spolu v skole cez prestavku a byt SPOLU celu sobotu, ist na kafiicko, pozriet po obchodooch (to sice nemusim ale priatelke sa to strasne paci a najlepsie je vyberat pre nu oblecenie a potom ho samozrejme zaplatit - nie casto ale len tak pre jej aj moju radost), potom domov prezliect sa
do noveho, skocit zahrat billiard a navecer ju pekne odkopnut az domov... TO znamena byt spolu a nie len po skole ist spolu na kofolu a stale pozerat na hodinky kedy pojde autobus... Ak myslis to PORIADNE byt spolu tak to nedosiahnes inak ako ked pokecas pekne s maminou. (ziadne "ja ju taaaaak luuuubim" -to je skor na smiech) Skor normalna konverzacia nech si na teba riadne zvykne. IMHO za rok uz mohla :-/ . Ked si zvykne nebude davat mladej doma kapky za to de tolko bola etc. Ono do vztahu chtiac-nechtiac patria aj rodicia lebo VELMI ovplyvnuju naladu partnerky... Takze pre plnohodnotny vztah mozes dosiahnut len ak si rozumies s rodicmi... Najlepsie je ist na to cez matku lebo otec byva tvrdsi oriesok a... ale to uz je ina tema. Ak sa neda s jej matkou vobec rozpravat tak je mi luto ale ani vztah nema extra perspektivu lebo niekto ten vztah stale narusa - matka a to je sakra tazky nepriatel... Ako vravim len s nou sadni, pokecaj, nezacinaj o vztahu alebo o chodeni von... len tak kecaj o com ta napadne (trebars zisti co ju zaujima a trocha sa priprav)... Nieje sprosty napad ju aj s priatelkou pozvat na kafe alebo tak . Ale to si musis v konverzacii verit
Nie je dolezite bys spolu casto. Radsej dlhsie a KVALITNE TEN CAS VYUZIT
(Pre tich co by sa sem este nahodou dostali
)
Nie je dolezite bys spolu casto. Radsej dlhsie a KVALITNE TEN CAS VYUZIT
(Pre tich co by sa sem este nahodou dostali
-
jin
VIP
thong: Pokiaľ v škole nemá zlé výsledky, tak sa potom jej mama bojí čisto z materinského reflexu, no s tým nič nenarobíš. Možnosť ako byť spolu cez víkendy je, že by si holka začala vymýšľať "zámienky", aby vypadla z domu (vek na to rozhodne má), no zváž aj, či nie ste spolu dosť cez týždeň. Nemusíte byť spolu každý víkend. O to si v pondelok budete vzácnejší 
-
Začiatok Konca
Professional
-
midnight_man
Guru