Street Kings
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Street Kings
http://www.foxinternational.com/streetkings/
tak toto uz ina kava ..
cekujte to obsadenie
MAtrix
Dr/haus
Prison break
ten cernoch co je casto v komediach
potom ten herec co hral toho DIKTATORA....
skoda ze leto je daleko ...
ale mame sa na co tesit
tak toto uz ina kava ..
cekujte to obsadenie
MAtrix
Dr/haus
Prison break
ten cernoch co je casto v komediach
potom ten herec co hral toho DIKTATORA....
skoda ze leto je daleko ...
ale mame sa na co tesit
-
Šu-Do
Redeemer
wow..
trailer je namakany... ale i ked som pribeh ako taky ze o com to asi tak bude ani nesledoval.. skor som pozeral po hercoch.. akoze paradne herecke obsadenia... no dalsi film na zozname..
inak mam rad americke filmy.. teda hlavne trailery.. hlavne filmy takychto typov kde sa hadaju alebo po sebe kricia po anglicky a k tomu prestrelky a rozne efekty.. uplna bomba...
herec Keanu Reeves..
(Sucre) nwm ako sa vola
ten velky cernoch co hral v sku**** patku..
a Dr. House..
nj aj ten tlstejsi cernoch...
trailer je namakany... ale i ked som pribeh ako taky ze o com to asi tak bude ani nesledoval.. skor som pozeral po hercoch.. akoze paradne herecke obsadenia... no dalsi film na zozname..
inak mam rad americke filmy.. teda hlavne trailery.. hlavne filmy takychto typov kde sa hadaju alebo po sebe kricia po anglicky a k tomu prestrelky a rozne efekty.. uplna bomba...
herec Keanu Reeves..
(Sucre) nwm ako sa vola
ten velky cernoch co hral v sku**** patku..
a Dr. House..
nj aj ten tlstejsi cernoch...
-
Hulkm
Professional
vyzerato velmi zaujimavo....po dlksej dobe vidiet keanu tak sa tesim lebo je to dobry herec, nekrivajuci dr. house (Hugh Laurie) som ani nevedel ako sa vola, bude zaujimave vidiet ho v neicom inom lebo som tu cest este nemal ...... chris evans bol hore na stranke pisany ale volako som ho v trailery nepostrehol....takze zaujimava particka tak hadma z toho vyde nieco dobre, mame sa na co tesit 
-
Hulkm
Professional
lol tak z toho si ho teda fakt nepametam.....boh vie kedy som to naposledy videl..... som si na IMDB pozeral veci co robil a vacsina je prepozicavanie hlasu alebo teda hranie serialoch....R1k1nko napísal:si nevidel 101 dalmatincov tam hral
to Bobr:
Kód: Vybrať všetko
USA 11 April 2008
Germany 17 April 2008
Russia 17 April 2008
France 25 June 2008
Netherlands 26 June 2008Tak tak, neviem ako ho divaci v tom filme prijmu v uplne inej rolimi-chau napísal:vyzera to celkom fajn, to obsadenie.. House-a si neviem predstavit bez palicky![]()
Inak ta posledna piesen v tom traileri, pozna to niekto??

K tej pesnicke;
K filmu su trailery dva a neviem o ktorom hovoris ty a o ktorom sa diskutuje v tejto teme lebo som ich oba videl uz pred jej zalozenim ale je to s nimi takto:
1. trailer - hra v nom pesnicka The RZA - Fatal zo soundtracku k Blade: Trinity (inak strasna pecka, jedna z mojich oblubenych)
2. trailer - pesnicka je od brooklynskeho zoskupenia Game Rebellion, nazov nepoznam ale aj ten by nam bol na nic, kedze bola skomponovana specialne pre film a zatial nieje dostupna zo ziadneho zdroja
Sry kamo ale na tomto som sa z chuti uyebaval tak dlho az som sa skoro pochcalŠu-Do napísal:inak mam rad americke filmy.. teda hlavne trailery.. hlavne filmy takychto typov kde sa hadaju alebo po sebe kricia po anglicky a k tomu prestrelky a rozne efekty.. uplna bomba...
A mohli by ste si na csfd alebo kde pozriet mena hercov, lebo ked clovek vidi tie vase sedlacke oslovenia ako "ten cernoch co hra v komediach" alebo "ten tlstejsi cernoch" tak nevie ci sa ma smiat alebo plakat.
-
Šu-Do
Redeemer
dobry film... nie najlepsi.. taky priemer.. dalo sa nanho kukat
nechcem moc rozoberat dej i ked je tato tema na to podla mna urcena..
no moj nazor je ze tento film nebol nejako moc extra super.. a ani zas zly..
7/10
asi teda spojler
a inak uz viem kde hral ten cernoch.. pocas filmu som si spomenul.. telefonna budka
toho vyjednavaca (policajta)
nechcem moc rozoberat dej i ked je tato tema na to podla mna urcena..
no moj nazor je ze tento film nebol nejako moc extra super.. a ani zas zly..
7/10
asi teda spojler
proste zvraty i ked som to cakal.. jo.. takychto filmov tu uz boloDr. House mi pripadal taky isty ako v serialy i ked hral inu rolu... Sucre tiez..trosku hajzlika potom ked sa o nom zistilo co je zac..
a inak uz viem kde hral ten cernoch.. pocas filmu som si spomenul.. telefonna budka