Ak je to na dobierku, tak až si to pôjdeš vyzdvihnúť na poštu, tak tam to prerátajú podľa nejakého ich kurzu na SKK a ešte myslím pripočítajú nejaký poplatok. Čiže Ty platíš v SKK, nemusíš sa starať o CZK. Keď vieš sumu v CZK, tak si to vynásob 1,3 a ešte si priprav nejakú rezervu a to bude Tvoja suma v SKK, ktorú budeš musieť uhradiť.
(aspoň tak to bolo, keď som si objednával na dobierku z ČR ešte minulé leto)
jou, kurz (tusim) v postovej banke + poplatok za medzinarodny prevod (priblizne 2-3 stovky)
inak ja ked objednavam z CR (najma bikeshopy), tak preferujem platbu predom na ich ucet, asi to vyjde aj o cosi lacnejsie
Ujo Marky.. na pošte si pri preberaní balíka na dobierku dal CZK? Hmm.. lebo keď teraz rozmýšľam, mňa sa pri dobierke z CZ vôbec nepýtali, či chcem zaplatiť v SKK alebo v CZK..
Ano ja som mal zasielku z Ceska na dobierku na niakych 1500CZK. Bol som si rozmenit peniaze a zaplatil v CZK taku sumu ako dosla, postovne hradil ten co posielal to je snad jasne...
da sa platit dvojako ..bud im to rpevedies na ucet(prevod penazi z SK uctu na CZ ucet je dost drahy) taze skor vyber moznost dobierky .. dojde ti na postu balik, tam si ho pri preberanui zaplatis slovenskymi ..
chrobakos napísal:da sa platit dvojako ..bud im to rpevedies na ucet(prevod penazi z SK uctu na CZ ucet je dost drahy) taze skor vyber moznost dobierky .. dojde ti na postu balik, tam si ho pri preberanui zaplatis slovenskymi ..
z CSOB do inej banky 100sk z CSOB do CSOB (CZ) ako spominal smejo asi 12 sk