Nepozna niekto dobry program na meranie stiahnutych dat, okrem connection metru? S tym mam mensie problemy, lebo zle nameral downloadnute z flarionu. Dakujem za odpoved
DUmeter, jednoznacne
jednoduchy a dobry,
jedine co mi chyba je aby mi rozlisilo komunikaciu v sieti a s internetom,ale zatial som tuto funkciu nezbadal u ziadneho programu
samy dumeter...taky neinteligentny soft to je.....odkedy mam router cize net mam cez lan pripojeny tak on meral rpenos iba na lan...a to bol repnos aj po lan a poj po nete spolu.....proste onicom...
Osobne odporucam BWMeter peckovy soft...rozlisi mi co sa rpenasa cez net a co po lan....podrobne statistiky....proste pecka......ovela lepsie ako dumeter.....radim vyskusat...
Shrekzv napísal:samy dumeter...taky neinteligentny soft to je.....odkedy mam router cize net mam cez lan pripojeny tak on meral rpenos iba na lan...a to bol repnos aj po lan a poj po nete spolu.....proste onicom...
Osobne odporucam BWMeter peckovy soft...rozlisi mi co sa rpenasa cez net a co po lan....podrobne statistiky....proste pecka......ovela lepsie ako dumeter.....radim vyskusat...
prosimta objasni tu neinteligenciu spominanych softov a opak BWMetra... Rozdiel je len v tom ze rozlisuje net a lan, co mne netreba cize je mi BWmeter nanic.
Sofistikovanejsie menu, funkcie rovnake...
vyskusal.... ostavam pri NetMetri...
Dakujem uuuplne vsetkym... Som skusal ten DU meter, ale ten mi pri T-mobil flat ukazoval az o 100%rozdiel Netmeter len o 10%. Ale aj tak kazdemu velmi peekne dakujem za help