Teraz na zaciatok, zacalo to nadavkou a chyba je v profke, ty povazujes nadavanie pred ucitelom za normalne a to ze z toho vyvodi nasledky pre celu triedu povazujes za zle? Na tvojom mieste by som zalozil temu co robit s takym spoluziakom.
Ano zacalo to nadavkou.Chyba je v spoluziakovi lebo je kreten a v profke tiez lebo sa nechala vytocit.Mimochodom spravanie sa ma hodnotit v znamke pre spravanie a nie v znamke z predmetu.A ak mi povies na toto ze nemam pravdu ...
Na to ked je spoluziak hlupy resp provokater tak si to ma odpykat on dostatocnou formou (zapis, ked je to opakovane pohovor, ked sa to zas opakuje vacsie nasledky ...).
Ak chces napisat nieco navyse k tomu prosim najprv mi oponuj na tieto veci vyssie spominane
A dufam ze nerobim tvoje spominane tahanie za slovicka
Okej bolo.Priznal om to.Zmenil som nazov temy zmenil som smer ktorym sa uberala.Tak kecame o tom co napisal Retne resp. reagoval som na jeho prispevok.
Moja "predstava" bola prehnana.Ale tak uz dokoncim temu a som zvedavy na Retne-ho reakciu
Dieg0 napísal:Okej bolo.Priznal om to.Zmenil som nazov temy zmenil som smer ktorym sa uberala.Tak kecame o tom co napisal Retne resp. reagoval som na jeho prispevok.
Moja "predstava" bola prehnana.Ale tak uz dokoncim temu a som zvedavy na Retne-ho reakciu
ale on ti vytykal prave toto co ja, nevadi ze si to zmenil ale proste na zaciatku si napisal to co si napisal, a to proste utvorilo jeho nazor o tebe, a nielen jeho. nevravim ze ja ta odteraz budem brat ako dementa to nie, len proste robis unahlene zavery a mas trochu "horucu" hlavu
uh pokial ti niekto daval k- ja som to nebol, ja som ti nedal ziadnu karmu...a keby som ti dal vedel by si o tom ja sa podpisujem ale nemusel ti nikto dat no, bol si nasraty na ucitelku, za to si k- zas nezasluzis...
Dieg0 tak bola to aj jej chyba, ale za celym stojite vy ako trieda, u nas v triede ked niekto len vyrusuje, mrmle si popod nos ho vsetci tak uzemnime ze je ticho a to ze by si niekto dovolil cez hodinu zahresit neprichadza do uvahy a nikdy sa to za 4 roky nestalo. Tiez neide o to ze by sme boli nejaka konzervativna skola, len u nas ani nie je v mode celkovo medzi spoluziakmi rozpravat neslusne.
O takomto priprade som pocul u kamarata ze je to bezne cez hodiny hresit, ale on chodi na SOU tak mi to az take starosti nerobilo, viem ze tam ich ucitelia maju v riti a tak to potom aj na hodinach vyzera...
ucitelky by mohli byt ale nie stare na našej škole mame jednu taku staru že učila ešte rodičov niektorych mojich spolužiakov a to je taka ufrflana stara k...... ešte ani nezavre dvere a už vrieska vždy každemu skazi naladu.aj keby bol človek akykolvek dobry tak si vždy niečo najde začo niekoho spič..at
Spyx napísal:No, z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že to nezáleží od pohlavia. Mám profesora, čo sa správa ako *CENSORED* kvôli každej sprostosti. A potom máme profesorku, ktorá má správanie na úrovni diplomata. Ale na spočítanie tak dobrých profesorov ako ona, by mi u nás na škole stačila jedna ruka.
Inými slovami: nie ženy, ale pschycky labilných učiteľov by mali vykopnúť. Takí tam nemajú čo hľadať. Povinné psychologické testy a ide sa.
Ano suhlasi to.Lenze aj ty mas svoje dni...takze nemozes vsetkych hadzat do jedneho vreca
tomek00 napísal:ja som aj videl ale dako mi nedochadza..
Ta blbost co pustali tomu staremu cestinarovi
A k tomu co pisal diego,nie kazda ucitelka zena je taka ako si pisal,poznam take co vobec take vylevy nemaju a su strasne sekery a zbrzdia ta za kazde nic .Aj moja mama bola ucitelka,a dodnes si ju niektori chvalia.Nemozes sudit podla jednej vsetky.
aruN napísal:Ta blbost co pustali tomu staremu cestinarovi
.
jasne, dik kamo
no a k teme.. nie vzdy su, ako tu uz bolo urcite aspoň par krat povedane, na vine ucitelia ale je pravda ze ucitelka si musi od ziakov drzat odstup, lebo to vypada ako u nas.. spoluziak sa spytal ucitelky ci je spravne do pi4e alebo do pi4i.. nuz a pani ucitelka sa divne zatvarila ale odpovedala..
no a ked je ucitelka na ziakov tvrda tak tu osobu respektuju a ziaci si nedovolia vykrikovat po triede hovadiny.. potom je to na ucitelke ci jej pustia nervy alebo nie
na nasej skole je par vyucujucich, co si myslia, ze zjedli vsetku mudrost sveta a davaju nam to aj patricne najavo... a to su presne typy, ktore nemusi nikto
vsade sa najdu lepsi aj horsi profaci. cely zivot budeme stretavat trotlov, ktori si z pozicie svojej funcie potrebuju nieco dokazovat. skola nas ma na nich mozno pripravit
tomek00 napísal:ja som aj videl ale dako mi nedochadza..
no sak ten profesor slovenciny stary, co sa furt stazoval ze pocuje trafak, a to mu len ziaci robili naschval zvuky, a nakoniec z toho skolaboval v tom muzeu...