Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

SSemteXX napísal:sipku dopredu nedrz,len do stran davaj mysou a tlacitkami :)

EDIT//// potocis gulicku,das doprava sipku,potocis zas,das dolava,chapes? :roll:
no tomuto rozumiem. .. to je ok.. jednoduché . len stále mi nejde do hlavy prečo tie skoky sú krátke.. prvý a ešte druhé ok ale ptom ni..
SSemteXX napísal:sipku dopredu nedrz,
tak ale nejak sa musím predsa hýbať do predu
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Postup (prvý skok smerujúci doprava):

1.) Rozbeh - rozbehneme sa (držíme dopredu), keď sa rozbehneme stlačíme strafe doprava zároveň točíme myšou doprava...
2.) Prvý skok - po rozbehu, v momente keď budete držať doprava pustíme kláves dopredu a hneď na to skočíme, čím presnejšie tým lepšie, pri momente keď ideme skočiť by sme nemali točiť myšou...
3.) Vo vzduchu – tu držte strafe doprava a zároveň tak isto točíte myšou, proste musí to ísť rovnako strafe/myš, môžete robiť aj napr. multistrafe (návod k nemu je v Long Jumpoch) aby ste čo najďalej doleteli...
4.) Prvý dopad a druhý skok – po dopade hneď jump (nehýbeme myšou), proste to musíte trafiť kedy skočiť, nie skoro nie neskoro... nebojte sa to trafíte... potom sa presmerujeme napríklad doľava... a tak ďalej...

Na prvý krát to nespravíte, chce to len tréning... Ja na koniec sa priznám, že som najprv dlhú dobu skákaval na medzerníku , 3 mesiace som skúšal bhop a nešlo, stále to nešlo, som urobil pár skokov a nič. Potom som sa dozvedel od ostatných, že používajú koliečko a hneď to šlo ako po masle.

zdroj: b-side :D
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

skus si prezriet toto videjko,snad ti pomoze :wink:
http://youtube.com/watch?v=aUtxsfuymxc
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

pre css fakt dobre video...

Hellboy248 napísal:cus potreboval by som pomoct...kamarat nieco postlacal a ukazovatel hp,naboje,... mu zmizlo a nevie ako to dat spat...hra cs 1.6..vopred dakujem
nech skusi napisat do konzoly hud_draw 1
4JOKE
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 4JOKE »

dodo.gold napísal:4.) Prvý dopad a druhý skok – po dopade hneď jump (nehýbeme myšou), proste to musíte trafiť kedy skočiť, nie skoro nie neskoro... nebojte sa to trafíte... potom sa presmerujeme napríklad doľava... a tak ďalej...
uz som cital vela navodou ale v ziadnom nieje napisane, ze po dopade ked dam hned jump (nehybem pritom mysou), tak neviem ci v tom momente nesmiem mat takisto stlacene strafe dolava/doprava ?!
SSemteXX
Guru
Guru

4JOKE napísal:uz som cital vela navodou ale v ziadnom nieje napisane, ze po dopade ked dam hned jump (nehybem pritom mysou), tak neviem ci v tom momente nesmiem mat takisto stlacene strafe dolava/doprava ?!
ono to je vlastne take absurdne,na to sa navod presne urobit neda,to ide proste do rytmu,treba skusat,a pojde to :wink:
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

mohol by niekto napísať IP na nejaký AWP server alebo GunGame server, no steam?
KiLLaBee
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KiLLaBee »

tu mas nejake mercury.undzwei.eu:27023/mercury.undzwei.eu:27024/ mercury.undzwei.eu:27025 :wink:
SSemteXX
Guru
Guru

Steven666 napísal:mohol by niekto napísať IP na nejaký AWP server alebo GunGame server, no steam?

Kód: Vybrať všetko

FFForce.sk
:wink: sry za reklamu ..
KiLLaBee
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KiLLaBee »

Ale FFForce je pri****** . mam tam ban za cheaty a nejak si newiem kedi som cheatoval ....a nejaki nick ze cem ta zuza som ani nikdy nemal .....
SSemteXX
Guru
Guru

KiLLaBee napísal:Ale FFForce je pri****** . mam tam ban za cheaty a nejak si newiem kedi som cheatoval ....a nejaki nick ze cem ta zuza som ani nikdy nemal .....
sak sa uvedom,asize mas staticku IP,a ten kto cheatoval ma dynamicku,cize mohol mat taku istu IP ako ty.....
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

vďaka vám všetkým.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

SSemteXX napísal:sak sa uvedom,asize mas staticku IP,a ten kto cheatoval ma dynamicku,cize mohol mat taku istu IP ako ty.....
No to je asi blbost, pretoze ked je staticka, tak ju nemohol mat niekto s dynamickou. Na to su vzdy pridelene rozsahy. Pravedepodobnejsie je, ze cheatoval niekto od toho isteho providera este davnejsie s tou ip cheatoval a potom bud providera opustil alebo poziadal o pridelenie novej ip.
PS: zda sa mi, ze v CS Source mi vzdy flash "funguje" inak. Niekedy mi obrazok pred vybuchom po oslepeni ukazuje este relativne dlho a niekedy mi len zmizne oslepenie a hned vidim normalne, ako keby to bolo CS 1.6 :) Cim to moze byt?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

GothaR napísal:PS: zda sa mi, ze v CS Source mi vzdy flash "funguje" inak. Niekedy mi obrazok pred vybuchom po oslepeni ukazuje este relativne dlho a niekedy mi len zmizne oslepenie a hned vidim normalne, ako keby to bolo CS 1.6 :) Cim to moze byt?
zalezi ako blizko ti rachne flashbang pred ksichtom :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No od toho sa odvija dlzka oslepenia, ale ten posledny obrazok to niekedy preklada aj ked to buchne dalej, ale mozno sa mi to iba zda, vecer to vyskusam a uvidim, nechcem tu velmi spamovat :)
joone
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

help pls

Príspevok od používateľa joone »

Zdravim. Mam problem s cs 1.5. Prave robim ligu 1 on1 a 10.3.2008 sa zacne hrat. Ale ako naschval zacne mi blbnut cs. Cs mam na DVD a neinstaluje sa ale kopiruje. To cs som daval aj kamosom aj sebe a vsetko islo v pohode. Ale zrazu zacalo blbnut a to tak ze mi ten pajko zacal sam chodit, niekedy sam strielat a pocs toho ked sa sam rozbehne sa neda nai pohnut s myskou. Robi to takmer neustale. Ping na serveroch je normalny. A pripojenie netu mi nejde do hlavy, pretoze sused co je somnou prepojeny jemu cs ide v poho. Tk som sa nastval a prehodil cs este raz. Nic. Potom som preinstaloval windows, nic... sformatoval som c a nahodil windows nic. Zalohoval som data sforamtoval cely komp, defragmetoval registri, defragmetoval hardisky. Nahodil z povodneho dvd cs a stale to robi. ...CO MAM ROBYT?Huh?Huh???
SSemteXX
Guru
Guru

Re: help pls

joone napísal:Zdravim. Mam problem s cs 1.5. Prave robim ligu 1 on1 a 10.3.2008 sa zacne hrat. Ale ako naschval zacne mi blbnut cs. Cs mam na DVD a neinstaluje sa ale kopiruje. To cs som daval aj kamosom aj sebe a vsetko islo v pohode. Ale zrazu zacalo blbnut a to tak ze mi ten pajko zacal sam chodit, niekedy sam strielat a pocs toho ked sa sam rozbehne sa neda nai pohnut s myskou. Robi to takmer neustale. Ping na serveroch je normalny. A pripojenie netu mi nejde do hlavy, pretoze sused co je somnou prepojeny jemu cs ide v poho. Tk som sa nastval a prehodil cs este raz. Nic. Potom som preinstaloval windows, nic... sformatoval som c a nahodil windows nic. Zalohoval som data sforamtoval cely komp, defragmetoval registri, defragmetoval hardisky. Nahodil z povodneho dvd cs a stale to robi. ...CO MAM ROBYT?Huh?Huh???
tak tomu nechapem,ty robis ligu? alebo budes hrat ligu? :roll:
a preco prave 1.5?
aa...nemyslis,ze mas zlu verziu hry,nemal by si si stiahnut nejaku novu verziu 1.5ky alebo popripade zacat hrat 1.6 ? :wink:
joone
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re: help pls

Príspevok od používateľa joone »

SSemteXX napísal:tak tomu nechapem,ty robis ligu? alebo budes hrat ligu? :roll:
a preco prave 1.5?
aa...nemyslis,ze mas zlu verziu hry,nemal by si si stiahnut nejaku novu verziu 1.5ky alebo popripade zacat hrat 1.6 ? :wink:
HH ..jedna vec .... jedna sest na mojom kompe ide dost blbo ..komp mama stary cca 6 rokov. Druha vec ..ano robim ligu na 1.5 ale aj ju hram. Ak by som to stihal tak preco nie. A nerobim ju sam. A dalsia vec ....radsej by som tu cakal napady ako to vyriesit aby to cs slo a nie co by som mal robyt aby som sa csku vyhnul. THX vopred
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

CHalani potrebujem chalana co vie nastavit server AWP a DEATH MATCH chcem rozbehnut konkretne tieto 2 servery..pri AWP mi ide oto aby mu dalo automaticky AWP cko a proste vsetko co patri k AWP...pri death match mi ide o to aby to bol proste deatch match ako sa patri...za odmenu admin prava na oboch serveroch..zatial idu skusobne.
213.151.213.25:27015 Public
213.151.213.25:27016 AWP

dakujem

ten deatch match este nedje....kedze to neviem spravit :D
SSemteXX
Guru
Guru

midnight_man napísal:CHalani potrebujem chalana co vie nastavit server AWP a DEATH MATCH chcem rozbehnut konkretne tieto 2 servery..pri AWP mi ide oto aby mu dalo automaticky AWP cko a proste vsetko co patri k AWP...pri death match mi ide o to aby to bol proste deatch match ako sa patri...za odmenu admin prava na oboch serveroch..zatial idu skusobne.
213.151.213.25:27015 Public
213.151.213.25:27016 AWP

dakujem

ten deatch match este nedje....kedze to neviem spravit :D
v poho,pocuj napis mi na icq,pridaj si ma,zajtra poriesim,dnes uz idem spat :)
Napísať odpoveď