Dosť blbý problém
-
Majka16
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Dosť blbý problém
Takže začnem asi tým, že moja kamoška ma dosť blbý problém (píšem za ňu,lebo ona na toto fórum nechodí, mňa žiada o rady,ale ja už vážne neviem ako ďalej). Raz spoznala 1 chalana,ktorý sa jej celkom páči. Bol za ňou od vtedy asi 2-3x, pretože nebývajú v 1 meste a on chodí do Česka na výšku ( inak ona má čoskoro 15 a on 20). Problém je to,že chalan nevie čo chce. Mňa sa stále vypytuje na icq, že či sa jej naozaj páči, že podľa neho s ním nič nechce mať atď. Už mi to ide riadne na nervy. Pred pár dňami sme spoznali pár chalanov a 1 sa do nej zaľúbil. Samozrejme, ako 1 to napísal mne, lebo vie, že kamoška neni tak úplne voľná, ale už to povedal aj jej. Ja som jej radila, nech sa pozrie hlavne na všetky pre a proti u oboch. Podľa mňa by si mala vybrať tohto 2, pretože je tak starý ako ona (možno o rok starší), mohli by byť spolu aj každý deň keby chceli a dosť si rozumejú,majú sa aj o čom rozprávať (aspoň takto mi to povedala ona). Budem vďačná za všetky rady.
píšeš že s tým prvým boli spolu 2,3krát..je to medzi nimi aj trošku také hlbšie či sa len bavili a tak?lebo vlastne nepozná poriadne ani jedného teda a na 90percent by som si vybral toho druhého..je z toho istého mesta a možu byť spolu často...to je jedno velké plus..neviem aké plusy a mínusy má ten druhý ale ja by som volil druhú možnosť..polku problému si vyriešila sama...teraz je len na nej koho si vyberie...ten prvý nemá byť blbec a mal ti napísať že ju chce a hotovo...
-
midnight_man
Guru
-
Majka16
Light Expert
Ja som s ňou nebola, keď tu bol ten 20ročný.Rozprávali, ale nie veľa, podľa mňa nevedia nájsť spoločnú reč. Ako keď sme boli vonku viacerí,tak vtedy sa zapájal do rozhovoru,ale neviem,nejak mi nesedí. Podľa mňa je typ človeka,ktorý môže mať ktorukoľvek babu. A keď napr.chce moju kamošku, tak nechápem prečo mi vypisuje takéto somariny.Že si neni istý či aj ona jeho a tak.Nechápe, že sa pred ním ešte trošku hambí,lebo je to jej 1 taký vážnejší vťah, doteraz nikoho nemala, iba raz, ale to bola len taká školská láska
Keď včera odišli kamoši, tak som sa s ňou o tom porozprávala a ona mi povedala, že napíše tomu 20 r. že nech sa naposledy stretnú a vyriešia to.Od nedele sme s tými chalanmi boli asi denne 5 hodín a Paťo sa do nej čím ďalej,tým viac zaľubuje. Ja som mu na to povedala,že ja sa s ňou môžem porozprávať,ale nech na ňu netlačí a nech je trpezlivý,nech si vybaví ten problém s 1 chalanom. Predsa len: Trpezlivosť ruže prináša... (Poznám podľa vlastných skúseností
)
-
Majka16
Light Expert
To Ti kto povedal? A pre tvoje info: môj terajší má 15 (v decembri bude mať 16)Opak napísal:ved len už preto by som bral č.2![]()
teraz nám napíšeš že ty v tom nevidíš žiaden problém že mať dvadcať ročného...to je teraz hit u dievčat...a majka bere tiež len 18 a viac
A ja som tiež toho názoru, aby dala radšej šancu Paťovi! (tomu 2)
-
midnight_man
Guru
-
Majka16
Light Expert
Hm, no hádať sa nebudem, je možné že som to povedala. Ale zmenila som názorOpak napísal:nepovedala si raz že berieš chalanov 18ročných a viac?
vekovy rozdiel v tomto prispevku nie je podstatny ... je len verejnostou, minulostou a vela ludmi odsudene, ked niekto co i len randi, ked je vekovy rozdiel "vacsi". Ale 14 a 20 co je to. Mlada? Ano to je. Divna podla mna nie. On starsi, to ano. Divny? opet nie. Laske nerozkazes. I ked jedno je pravda, clovek zisti co je laska, az trosku dospeje.
Moja nazor je takyto. Ak je jej dobre, a citi sa fajn s tym 20r nech ho spozna viac, pretoze ho pozna ozaj malo. Spolocnost to mozno neprijme, ale je to jej zivot, pretoze obcas sa v takomto veku zrodi velka laska, vekovy rozdiel pominie, spolocnost utichne, ona je stastna.
Ona predsa sama musi vediet, co jej ktory dava, s kym sa citi dobre. Ty jej v tomto mozes dat svoj nazor, ale poradit nie, rozhodnutie je na nej. Detstvo je krasne, kratke tak si ho vychutnajte, starosti prichadzaju neskor, ale to je uz ina kapitola.
Opet, len moj nazor, nic viac.
Moja nazor je takyto. Ak je jej dobre, a citi sa fajn s tym 20r nech ho spozna viac, pretoze ho pozna ozaj malo. Spolocnost to mozno neprijme, ale je to jej zivot, pretoze obcas sa v takomto veku zrodi velka laska, vekovy rozdiel pominie, spolocnost utichne, ona je stastna.
Ona predsa sama musi vediet, co jej ktory dava, s kym sa citi dobre. Ty jej v tomto mozes dat svoj nazor, ale poradit nie, rozhodnutie je na nej. Detstvo je krasne, kratke tak si ho vychutnajte, starosti prichadzaju neskor, ale to je uz ina kapitola.
Opet, len moj nazor, nic viac.
-
midnight_man
Guru
este v minulosti by to skor slo vies ale dneska 99% dievcat chce starsieho chalana proste s principu..proste je hamba chodit s mladsim asi alebo proste chcu starsieho...lenze dnesne dievcata su kus ine ako bolo vtedy cize to ze nasi rodicia maju take vekove rozdiely napr ako maju este berem..ale k teme takto ako ved ako nieje to problem 14-20 sak v poriadku daj si otazku co to bude ked to posu nie na 19-25 myslis si ze ona bude rozmyslat nad tym kolko deti chce mat a kde bude byvat? lebo myslim ze unho je to uz asi namieste..aby zacal podotykam iba rozmyslat nad tym co do buducna..v tejto casti zivota sa ich zivotne priority zacnu rozdelovat...
to midnightman:
toto co si opisal by sa nazyvalo "laska podla planu", zial takto to nefunguje. Lasku si nenaplanujes, laska sa zrodi, a ked uz sa tak stane, mal by si jej dat sancu, lebo by si to mohol lutovat.
Uviedol si 19-25, a co ked to bude ze 25-31 ... vsetko fici ako ma, deti su na ceste, pretoze je kazdy pripraveny. Tych scenarov je viac, ale pise ich zivot.
A ten vie byt ozaj nepredvidatelny.
Dievca je mlade, moze to byt prvy krok k dospievaniu ... no a ako si sam tiez napisal, vek uz ozaj v dnesnej dobre nehra rolu, to okolie je dokazom. KAzdy musi vidiet predsa, ze 14ka v dnesnej dobe, nie je 14kou v roku 1998 napr.
toto co si opisal by sa nazyvalo "laska podla planu", zial takto to nefunguje. Lasku si nenaplanujes, laska sa zrodi, a ked uz sa tak stane, mal by si jej dat sancu, lebo by si to mohol lutovat.
Uviedol si 19-25, a co ked to bude ze 25-31 ... vsetko fici ako ma, deti su na ceste, pretoze je kazdy pripraveny. Tych scenarov je viac, ale pise ich zivot.
A ten vie byt ozaj nepredvidatelny.
Dievca je mlade, moze to byt prvy krok k dospievaniu ... no a ako si sam tiez napisal, vek uz ozaj v dnesnej dobre nehra rolu, to okolie je dokazom. KAzdy musi vidiet predsa, ze 14ka v dnesnej dobe, nie je 14kou v roku 1998 napr.