Dosť blbý problém
to JV:
co mate s tymi pedofilmi? nehovorim, ze na svete niesu, ale preco ma byt hned kazdy, v tomto pripade 20r chalan, ktoremu sa lubi 14r pedofilom???
pedofilia je choroba. idem po ulici a poviem si ake pekne dievca, dozviem sa ze ma 13 a mam mat pocit, ze som pedofil? ... sry odbacam od temy, ale tento nazor mi neda...
Moze byt pedofil, ale neverim tomu proste, a to este kvoli tomu len, ze sa mu paci 14ka ...
co mate s tymi pedofilmi? nehovorim, ze na svete niesu, ale preco ma byt hned kazdy, v tomto pripade 20r chalan, ktoremu sa lubi 14r pedofilom???
pedofilia je choroba. idem po ulici a poviem si ake pekne dievca, dozviem sa ze ma 13 a mam mat pocit, ze som pedofil? ... sry odbacam od temy, ale tento nazor mi neda...
Moze byt pedofil, ale neverim tomu proste, a to este kvoli tomu len, ze sa mu paci 14ka ...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Telenovela nic proti tomuto
15ka na Slovensku a studujuci 20tnik v Cechach, to ma teda buducnost. Videl by som to na 2-3x do postele a odchod. Lebo to dopadne tradicne, ako skoro vsetko co je o tom na tomto fore napisane. No a s tym, ze chalan ju videl a zalubil sa, to snad ani netreba komentovat, to hovori same za seba. V tom pripade, sa ja zalubim tak cca 5x za 3hodiny, ked chodim idem na nakupy do centra 
puzzle: samozrejme pedofil v pravom ponati to nie je, tusim, ze pedofilia je niekde do hranice 2-3 rokov, mozno este menej. Ale je to vhodny vyraz na oznacenie cloveka, ktoremu sa pacia mladsie dievcata, vacsinou vyrazne mimo jeho vekovu kategoriu.
puzzle: samozrejme pedofil v pravom ponati to nie je, tusim, ze pedofilia je niekde do hranice 2-3 rokov, mozno este menej. Ale je to vhodny vyraz na oznacenie cloveka, ktoremu sa pacia mladsie dievcata, vacsinou vyrazne mimo jeho vekovu kategoriu.
to t0m4s3:
vyrazne pod jeho vekovu kategoriu? a kto tu kategoriu vytvoril... z akych kategorii si ma vybrat (je to divne inak ze sabavime o chlapovi 20r, nevieme kto je to, co je to, tvrdime ze ma sklony k pedofilii, sme trosku divni
) ...keby si vybral zenu 26rocnu, alebo 35rocnu ...tiez by bol zvlastny, divny? ... pre niekoho
PS> vsetko co sa vymyka z normalu, sa niektorym javi ako divne, zvlastne, no to este neznamena, ze to nemoze byt spravne.
vyrazne pod jeho vekovu kategoriu? a kto tu kategoriu vytvoril... z akych kategorii si ma vybrat (je to divne inak ze sabavime o chlapovi 20r, nevieme kto je to, co je to, tvrdime ze ma sklony k pedofilii, sme trosku divni
PS> vsetko co sa vymyka z normalu, sa niektorym javi ako divne, zvlastne, no to este neznamena, ze to nemoze byt spravne.
-
midnight_man
Guru
-
t0m4s3
Admin
Tie kategorie sa vytvoria prirodzene. 15 rocna, je zacinajuca stredoskolacka, alebo dokonca ani to nie. 20rocny je student vysokej skoly. Ak nevezmem do uvahy intelektualne predpoklady oboch skupin, tak imho najzakladnejsi problem je riesenie uplne inych druhov problemov. 15rocna "iba" zije a chodi do skoly, zbytok ma svoj volny cas. Neriesi ci ma co do ust, ci sa ma kde vyspat, ci jej ma kto dat na cigarety a vecer do baru (neberiem do uvahy socialne slabsie rodiny, kde taketo problemy riesia vsetci clenovia). 20 rocny clovek, ma uz maturitu a pomysla na to co bude v buducnosti robit. Musi dokazat vyjst s peniazmi, pripadne kolkokrat si ich aj sam zarobit a obstarat zivobytie a ubytovanie. Problemy 15rocnych deti su proti tomu uplnymi malichernostami. Toto je len priklad rozdielnosti dvoch konkretnych vekovych kategorii, je ich podstatne viac a rozdiely mozu/nemusia byt podstatne vacsie. Tolko moj nazor k tomuto.puzzle napísal:to t0m4s3:
vyrazne pod jeho vekovu kategoriu? a kto tu kategoriu vytvoril... z akych kategorii si ma vybrat (je to divne inak ze sabavime o chlapovi 20r, nevieme kto je to, co je to, tvrdime ze ma sklony k pedofilii, sme trosku divni) ...keby si vybral zenu 26rocnu, alebo 35rocnu ...tiez by bol zvlastny, divny? ... pre niekoho
edit: este ked spominas 26 alebo 35 rocne. Moj kolega ked sme zacinali spolu pracovat mal 25rokov. Jeho zena je o takmer 11 rokov starsia. Clovek by si povedal, hmm nic nenormalne. No lenze ta zena, ma akosi 14 rocneho syna. Myslis, ze 25rocny "chalan" dokaze byt otcovi coskoro takmer dospelemu synovi? Este k tomu nevlastny otec? Mozno je to extremny pripad. Dopredu neodsudzujem velke vekove rozdiely, pokial skutocne davaju zmysel. (napr. zaisteny 50tnik a nejaka 30rocna pani/slecna). Vyssie spominany pripad, ale podla mna zmysle nedava. Ci je normalny alebo nie? Vsetko je take ake je, normalitu defunuje okolie/spolocnost.
presne tak okolie rozhoduje, avsak nemusi ... a je len na nas ako mu podlahneme ... si uviedol celkovo zivotny cyklus dvoch roznych generacii, ano to je pravda ... ja som vsak vravel len o laske ... a stale si za tym stojim, ze je to celkom v pohode. Napr. keby to bolo tak, ze sa spoznaju, zalubia, laska ako bic, no zrazu sa zisti ze ona ma 14r a on ma 20r. Tak podme sa rychlo odmilovat, lebo aj tak to nema cenu, buducnost a okolie bude po nas kukat. Takto to ma byt? tak potom si asi niektory ludia lasku nezasluzia ... cize moj nazor
... ja neodsudzujem ani taketo pary, pretoze kazdy ma narok lasku.
-
t0m4s3
Admin
Ja to tiez neodsudzujem, ale bud trochu realista. Dvaja sa zalubia a nie je to o tom, ze zistia ze maju 14 a 20, ale o tom, ze tych 14 a 20 nieco znamena - odlisny zivot, odlisne problemy, ktore ja vnimam ako dost podstatne. O tom som pisal cely moj predchadzajuci prispevok, ktory ale u teba nepadol na urodnu podu.puzzle napísal:presne tak okolie rozhoduje, avsak nemusi ... a je len na nas ako mu podlahneme ... si uviedol celkovo zivotny cyklus dvoch roznych generacii, ano to je pravda ... ja som vsak vravel len o laske ... a stale si za tym stojim, ze je to celkom v pohode. Napr. keby to bolo tak, ze sa spoznaju, zalubia, laska ako bic, no zrazu sa zisti ze ona ma 14r a on ma 20r. Tak podme sa rychlo odmilovat, lebo aj tak to nema cenu, buducnost a okolie bude po nas kukat. Takto to ma byt? tak potom si asi niektory ludia lasku nezasluzia ... cize moj nazor... ja neodsudzujem ani taketo pary, pretoze kazdy ma narok lasku.
-
last_knight
Light Professional
V pohode, ja chapem ako to myslis. Ale byt spolu predsa len mozu, ako sa ich zivot vyvinie na vzdory tomu co si pisal je uz len na nich. Hadzat ho hned do kosa, ze on je pedofil (ako tu bolo spomenute), nenormalny a ona mlada, hlupa je predcasne ... za pokus to moze stat ...t0m4s3 napísal:Ja to tiez neodsudzujem, ale bud trochu realista. Dvaja sa zalubia a nie je to o tom, ze zistia ze maju 14 a 20, ale o tom, ze tych 14 a 20 nieco znamena - odlisny zivot, odlisne problemy, ktore ja vnimam ako dost podstatne. O tom som pisal cely moj predchadzajuci prispevok, ktory ale u teba nepadol na urodnu podu.
-
Fabo
Hardcore addict
Mne sa to cele paci ako tu hovorite "cislo1" "cislo 2" ako keby islo o vyber farby auta z vzorkovnice 
Inak osobne si myslim, ze ani jeden.
Totiz z toho celeho mam pocit ze ma moznost s nikym chodit a to treba aby nevyzerala ako "decko" medzi kamaratkami etc. tak vybera. Este ten druhy moze byt tomuto pohladu blizko, ale dvadsatrocny by bol podlamna seredne sklamany keby zistila ze predsalen je pre nu z nejakeho dovodu lepsie mat "miestneho" a proste a jednoducho by mu oznamila ze ho uz nechce.
PS: Myslim si ze moze fngovat vztah 20/14, ale to by to muselo mat iny priebeh.
Inak osobne si myslim, ze ani jeden.
Totiz z toho celeho mam pocit ze ma moznost s nikym chodit a to treba aby nevyzerala ako "decko" medzi kamaratkami etc. tak vybera. Este ten druhy moze byt tomuto pohladu blizko, ale dvadsatrocny by bol podlamna seredne sklamany keby zistila ze predsalen je pre nu z nejakeho dovodu lepsie mat "miestneho" a proste a jednoducho by mu oznamila ze ho uz nechce.
PS: Myslim si ze moze fngovat vztah 20/14, ale to by to muselo mat iny priebeh.
-
Fabo
Hardcore addict
A tu je presne vidiet rozdiel medzi puzzleovim problemom a majkinym "problemom"JV napísal:o com sa tu hadate ? však ona ho aj tak nemilujePuzzle je pekne že hovoriš že laska nema vekove bariery čo je aj pravda lenže ona ho chce tak maximalne na to aby sa mohla vytahovat pred svojimi kamaratkami aka je drsna ze chodi z 20 ročnym je takych vela...
-
Majka16
Light Expert
Nie, naozaj píšem o kamarátke. Ja nemám už našťastie takéto problémy. Spoznala som lásku môjho života,som s ním a nikoho iného nehľadám. A preto píšem o kamoške, lebo keď idem von s tým mojím, tak ide s nami aj kamoška a jeho kamoš. Včera sme boli vonku a konečne sa normálne porozprávali a chlapec mi potom volal, že mu kamoška povedala, že asi to s ním skúsi,ale bude to musieť dokončiť s tým 20 ročným, nakoľko je teraz v Česku.erytrocyt napísal:Prečo mám stále pocit, že nepíšeš o svojej kamarátke,ale o sebe?
Ona taká neni, je skôr utiahnutá a s chalanmi sa nechváli. Veď vlastne doteraz možno mala 1! A aj to bolo také detské,lebo mala vtedy možno 10JV napísal:o com sa tu hadate ? však ona ho aj tak nemilujePuzzle je pekne že hovoriš že laska nema vekove bariery čo je aj pravda lenže ona ho chce tak maximalne na to aby sa mohla vytahovat pred svojimi kamaratkami aka je drsna ze chodi z 20 ročnym je takych vela...
To založil Zite... a až potom som napísala že to je o mne. Takže keby to bolo o mne, tak sa priznám a nehádžem to na kamošku. Prečo by som to robila? Nemám čo skrývať, aj tak ma tu nikto nepozná okrem Ziteho... A ešte, ona má 14, za chvíľu 15 a ja mám 16...Opak napísal:inač aj mne sa zdá že píše o sebe lebo aj je predchádzajú téma začínala tak že" moja kamarátka má..." a nakoniec vysvitlo že písala o sebe