14 rocne

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

hmm 14 rocne... podla mna ich chalani nepovazuju za decka iba preto ze su pekne a chcu ich zbalit... neverim ze by mi 14rocna baba nieco dala[okrem jedneho :) ] a to mam uz s nimy skusenosti. Aj tak uz sme sa na tom zhodli viacery najlepsie su stare dobre vyspele baby co vedia presne co chcu... lebo mlade baby nerozmyslaju oni konaju len ako citia v danej chvili a potom im prepina- proste 14rocna baba nieje to to prave orechove :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nooo - do 23.2 som si o jednej myslel ze je ina ako jej rovesnicky... vyzera na 16, spravala sa vyspelejsie, dalo sa s nou porozpravat, dokonca vraj mala 8 mesacny vztah s 19 rocnym chalanom... ale ked mi zacala na icq otlkat o hlavu ze som namysleny a neviem co vsetko a ked som jej oponoval,ze nemam byt na co som zacal by pre nu komicky a tak tak som si uvedomil,ze moje domnienky o nej su uplne mimo a je presne rovnaka ako kazda ina 14 rocna baba,,,mi to nedalo a som spravil na icq medzi vsetkymi kamoskami anketu ci som namysleny a ziadna mi nepovedala ano, maximalne tak,ze tak obcas posobim ale niesom... takze mila 14 rocna ma videla 3x v zivote, ale ona sa citi natolko vyspela,ze uz vie aky som a pozna ma... ako fakt ma dorazila veta "som o teba aj mala zaujem, ale potom som si stale viac zacala vsimat tvoju namyslenost" - no blbe - ja by som povedal skor,ze si zacala coraz viac vsimat ze lubim svoju babu a teda jej asi nedam sancu ale neva... proste 14 rocne sa neoplati ani len nad nimi rozmyslat...
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Mám podobný prípad lenže ja mám frajerku a tá má kamošku (14 rokov)a tá nám dvom asi strašne závidí a mne vypisuje do icq aký som nechutný a že si ma moja frajerka vôbec nezaslúži a podobné sračky...A ozaj ešte taká perlička ,veta,že:"A od teraz s ňou nebudeš chodiť,zakazujem ti to":D:D čo som mal na to povedať?:D ROFL
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

ignorelist :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Fabo napísal:ignorelist :)
co myslis ze som spravil? :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

tieto "deti" sa aju hned odhalit...ja mam na to nos ked mi daka 14 tka rozprava ze ma 17 :D na to proste pride clovek ...zopar viet a je to jasne..nezapru sa
Bobr
Guru
Guru

take

Príspevok od používateľa Bobr »

Take 14-rocne p**ky tie su dost je**ve :censored:
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: take

Príspevok od používateľa Harlequin »

Bobr napísal:Take 14-rocne p**ky tie su dost je**ve :censored:
ale stele to budu len deti... co skusaju len a nemaju tolko toho v hlave... racionalneho myslenia... :? 8)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

jednu som poznal mala sice 15, ale bola rozumovo na tom lepsie ako hocktora 20 a viac. bola to asi vynimka aku sa nepodari len tak vidiet...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

rixo napísal:A ozaj ešte taká perlička ,veta,že:"A od teraz s ňou nebudeš chodiť,zakazujem ti to":D:D čo som mal na to povedať?:D ROFL
To mas podobne ako odpoved na otazku: "Co treba spravit ked stretnes medveda?" Odpoved: "Nic, medved vsetko spravi aj za teba..."

Monako2 > toto som pocul uz tolkokrat. Po case clovek naozaj zistil, ze v hlave ma presne tolko kolko v obcianskom, vacsinou dokonca este menej.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

na prvy pohlad su iste rozumne ano pripustam...poznam zoparch takych "kuskov" bohuzial pri blizsom skumani zistis co to pisal kolega predomnou
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: re

Príspevok od používateľa jackb »

Monako2 napísal:jednu som poznal mala sice 15, ale bola rozumovo na tom lepsie ako hocktora 20 a viac. bola to asi vynimka aku sa nepodari len tak vidiet...
hej, to aj byvaly spoluziak pred 2 rokmi zadrel ked na ples doviedol daku 14tku a vyhlasil: "Chalani, od nej by sa mohli aj nase spoluziacky ucit". Skoda ze cez ples sa ta jeho deva "zblizila" asi s polovicou nasej triedy :D
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

tak toto je zas iny pripad. ona by taketo nieco neurobila. mala svoje zasady. jej vek sice o tom nezodpoveda, ale mozem za nu polozit ruku do ohna. tazko je tomu verit, ze sa tak nasla, ale ja viem rozlisit ked je to este decko. keby ste ju poznali osobne by ste zmenili vsetky doterajsie nazory, to mi verte, ani ja som pred tym neveril pokial som nespoznal ju.

edit// mala 15, ale taha o mesiac na 16
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

podla mna tu nie je co riesit, 14 rocna bude zodpovedat spravaniu 14 rocnej baby nech sa snazi ako chce aby vyzerala starsie.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Monako2 ma pravdu...vy si myslite, ze vsetky su decka a skor ci neskor sa tak aj prejavia, ale neplati to pre kazdu :!: je sice pravda, ze drviva vacsina je takych, ale nie vsetky! myslim, ze uz som tu spominal jednu moju kamaratku - mala pred 2 tyzdnami 14, poznam ju asi rok a za ten cas ma ani raz nesklamala a nikdy som o nej ani na sekundu nezapochyboval (ani vy ma nepresvedcite) - sme spolu pomerne casto - tak 2x do tyzdna a aj si dost piseme cez ICQ a beriem ju ako najlepsiu kamaratku aj ked mam o 7(!) rokov viac...vzdy mi poradila a pomohla, ked som to potreboval a viem, ze jej mozem verit...
je sice pravda, ze sme sa par krat pohadali kvoli totalnym blbostiam, ale na druhy den sme o tom uz ani nevedeli a nikdy sme sa nehnevali...je to clovek na ktorom mi najviac zalezi a nechcem ju nikdy stratit - este taka cista dusa...len dufam, ze sa s pribudajucim vekom neskazi a zostane taka aka je...

P.S. je to sice velmi zlata baba a znamena pre mna ovela viac ako obycajna kamaratka, ale nikdy som o nej neuvazoval v rovine lasky - beriem ju ako svoju malu velku sestricku a myslim, ze to tak aj zostane...

//last_knight: ver tomu, ze tato o ktorej hovorim nie...ak neveris tak dojdi, zoznamim ta :P podla kazdeho, kto ju pozna ma ovela viac rozumu ako jej 17-rocna sestra, ktoru mam tiez strasne rad...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Maki napísal:co myslis ze som spravil? :D
Bolo na rixa ale to je jedno :)
Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Motion Blur »

14 rocne nevedia co chcu.Su to este deti.HLAVNE BLONDINY!!Ale opacneho pohlavia sa to netika. :)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Motion Blur napísal:14 rocne nevedia co chcu.Su to este deti.HLAVNE BLONDINY!!Ale opacneho pohlavia sa to netika. :)
ale tyka sa to aj nas chalanov, ja ked som mal 14 (cca 2roky dozadu) som tiez celkom nevedel co chcem a aj vela dalsich je takych :wink: tak nas z toho nevynechavaj :)
puzzle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa puzzle »

ked si spomeniem na 14-15 ...hm zavidim vam ... ale asi len vekom ... v mojom mladi sme ani len mobily nepoznali, ani len pc nemali (teda nie kazdy tak to myslim) ...a myslim, ze to bolo tak krajsie. Bola to ina doba, mladi sme v 14 skoro ani nevedeli co je sex (opet cest vynimkam), striedat partnerov nebol taky hit ... proste som rozoznal kto ma 14 a kto 20.
Dnes je to tak ze casto clovek nevie kolko ma dana osoba rokov, skusenosti 14 su rapidne odlisne ovplyvnovane okolim. Je to proste ziva doba 8) ...
PS> berte to ako navrat do minulosti, neodsudzujem, nenadavam ...

Zial je to tak, ze rozum ostava stale rovnaky-detsky, i ked skusenosti su uplne ine co sa tyka deti 14-15rocnych teraz a kedysi ....cest vynimkam ...
...pekny den ...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

puzzle napísal:Zial je to tak, ze rozum ostava stale rovnaky-detsky, i ked skusenosti su uplne ine co sa tyka deti 14-15rocnych teraz a kedysi ....cest vynimkam ...
jj, suhlasim, moze vyzerat na 18-20 co je teraz bezne, ale rozum, skusenosti (zo zivota) to nema ziadne a to starsi (nemyslim starych ale 22 a viac) spoznaju a moze sa snazit.
na margo tej doby, malo to nieco do seba, ked ziaden mobil a pc bolo len kde tu (nehovoriac o nete) 8)
Napísať odpoveď